מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהרינה10/05/2010
שלום לכם,
לפני כ- 10 שנים התגלה שרירן ברחםת בבדיקת האולטרא סאונד האחרונה התגלה כי הוא המוביל והתווספו עוד כ-2 קטנים. במשך זמן זה אני לוקחת גלולות למניעת הריון המקילות גם על תסמונת שחלות פוליציסטיות. בנוסף סובלת ממגרנות.
לאחרונה שוקלת כניסה להריון אך לטענת הגניקולוג- השרירן גדל ויכול להפריע בכניסה להריון ושמירתו.
האם לרפואה הסינית יש היכולת לעזור? האם דיקור יכול לעזור.
אשמח לקבל תשובה מהירה.
המשך יום טוב ומקסים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שרירן
אלעד שלו10/05/2010רינה, שלום, רפואה סינית יכולה לעזור להקטין את השרירן.
הטיפול המומלץ הוא דיקור וצמחי מרפא.
את צריכה לקחת בחשבון שזה עלול לקחת מספר חודשים , באזור 3 חודשים, תלוי בגודל השרירן.
כל טוב.
אלעד שלו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיקור סינישמרית10/05/2010
כמה פעמים רצוי לחזור על דיקור עד להשגת תוצאות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סדרת טיפולים
אלעד שלו10/05/2010שלום לך שמרית.
מאוד תלוי בסוג הבעיה. כלל שהמחלה יותר כרונית כך הטיפול יהיה יותר ארוך.
לעיתים אנחנו רוצים לטפל בשורש הבעיה כדי שהמחלה לא תחזור ואז זה דורש יותר זמן.
אם תפרטי יותר אפשר לתת הערכה גסה, למרות שבשביל הערכה יותר מדויקת דרוש אבחון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תופעות לוואי?!דנה02/05/2010
שלום רב,
בת 35 ,
התחלתי טיפול בדיקור סיני לפני כשבועיים , עד כה עברתי ארבעה טיפולים (פעמיים בשבוע)
מטרת הטיפול הינה איזון וחיזוק הגוף .
בעקבות הטיפול ,המטפל הוסיף מחטים בזרועות של הידיים .
לאחר הטיפול השני התחלתי להרגיש כאב לאורך הגידים של הידיים , בנוסך אני מרגישה חולשה חזקה בשלוש אצבעות של הידיים (הרגשה שכאילו הכאב בגידים מקרין אל האצבעות )
יש לציין שאני חשה כבר שנתיים מפעם לפעם כאבים באצבעות של הידיים והרדמות של האצבעות במהלך השינה (ללא קשר לדיקור ,ככל הנראה עקב התחלה של שחיקת סחוס). בדיקת EMG תקינה.
האם התחושה מעידה על תופעת לוואי של הטיפול ?האם זו תופעה נורמלית ?
האם מומלץ לעשות הפסקה זמנית או בכלל להפסיק את הטיפול ,
תודה רבה מראש!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה לטיפול
צחי שגב02/05/2010שלום לוסיה,
קשה לי להגיד לך על סמך הנתונים שנתת. אני ממליץ לך להתייעץ עם המטפל שלך בקשר להמשך הטיפול.
בהצלחה,
צחי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניקב אוזנייםסבינה29/04/2010
שלום
בתי בת 5 רוצה עגילים
איך אני יודעת שבניקוב אוזן לא יפגעו בנקודה אנרגטית חשובה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניקוב אוזניים
אלעד שלו29/04/2010סבינה שלום,
שואלים אותי את השאלה הז לעיתים קרובות,
אני אישיתי נגד ניקוב הגוף שלא לצורך..
ניקוב באמת יכול להשפיע על הגוף לפי מיקום הנקודה, אבל בעצם לאחר זמן, האזור מצטלק והגוף מתרגל לכך ועגיל כבר לא משפיע מבחינה אנרגטית על הנקודה.
כל טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
סבינה30/04/2010תודה על תשובתך
אבל איך זה מצטלק אם עדיין יש חור לעגיל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה מצטלק סביב החור
אלעד שלו30/04/2010הרי החור לא מדמם ולא דלקתי.. אחרי מספר ימים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל
סבינה30/04/2010שוב תודה
אבל האם גם אחרי הצטלקות אותה נקודה של חור יכולה בדיוק ליפול על נקודה אנרגטית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן החור של העגיל יהיה על נקודה
אלעד שלו02/05/2010אנרגטית, עם הזמן ההשפעה של זה תקטן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פוריותחוה29/04/2010
האם דיקור יכול להגביר את הפוריות של הגבר ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פוריות הגבר
צחי שגב29/04/2010שלום חוה,
דיקור בהחלט יכול להגביר את הפוריות של הגבר,
ישנם הרבה ערכים הקשורים לזרע וחלקם ניתנים לשיפור משמעותי.
בהצלחה,
צחי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיקור סיניאורית26/04/2010
האם דיקור טוב גם לפעוטות? בגילאי שנתיים שלוש?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גילי שלום
אלעד שלו26/04/2010דיקור מתאים גם לפעוטות , משתמשים במחטים קטנות ולא משאירים את המחט בגוף אלא מחדירים ומוציאים.
ניתן לטפל בפעוטות גם בטווינא - עיסוי רפואי לתינוקות, או בצמחי מרפא.
רצוי לגשת למטפל עם ניסיון לטיפול בתינוקות.
כל טוב.
אלעד שלו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיקור סיני והפרייה חוץ גופיתירדן21/04/2010
היי
במחזור של חודש מאי אני יתחיל טיפול IVF [רקע בת 41.5 ללא ילדים הריון ספונטני עם גרדה שתי הזרעות ללא הצלחה רזרבה שחלתית נמוכה ]
1. רציתי לדעת באיזה שלב להתחיל את הדיקור להצלחת הטיפול
2. כמה טיפולים בממוצע נדרש
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיקור סיני והפריה חוץ גופית
צחי שגב21/04/2010שלום פרח
את מוזמנת להתחיל את הטיפולים מתי שתרצי. כמה שיותר מוקדם יותר טוב.
מספר הטיפולים מאוד משתנה, בדר"כ אחרי השאיבה עושים טיפול, אחרי ההחזרה עושים 2 טיפולים.
ובכלל, במהלך כל החודש מומלץ מאוד לטפל בגוף ולהכין אותו למצב הריון.
בהצלחה!!!
צחי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיקור -החזרת עוברים-דחוף!!שני17/04/2010
שלום...
שלום אני בתהליך IVF- ביום שני החזרת עוברים
השאלה שלי האם כדי לעשות את הדיקור הסיני באותו יום -ביום שני ..לפני ההחזרה או אחרי ההחזרה
?????????????????
תודה ושבוע נפלא :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החזרת עוברים
צחי שגב18/04/2010שלום שני
אם היתה שאיבת ביציות אז מומלץ מאוד לעשות טיפול גם לפני ההחזרה על מנת ליצור זרימה טובה של אנרגיה ברחם לאחר שפלשו אליו. בדרך כלל יש כאבים בבטן כתוצאה מכך.
בדרך כלל מומלץ לעשות 2 טיפולים אחרי ההחזרה, ביום שלישי וביום חמישי או שישי. ביום שני תנוחי.
בהצלחה!!!!!!
צחי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרעות חרדהפרח16/04/2010
יש לי הפרעות חרדה.
המליצו לי לעשות דיקור סיני ,שאלתי היא האם אדם שנוטל תרופות פסיכיאטריות נגד חרדה ודיכאון קל ,יכול לעשות דיקור סיני?
לא תהיינה תופעות לוואי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרעות חרדה
צחי שגב18/04/2010שלום פרח
אין שום מניעה על טיפול בדיקור וצמחי מרפא בנטילת תרופות פסיכיאטריות.
בהצלחה,
צחי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בלוטת התריסרוני08/04/2010
הייתי רוצה לקבל מידע האם דיקור סיני יכול להועיל להפעלת בלוטת התריס לתינוק שנולד עם בלוטה תקינה אך בחוסר פעילות.כיום מטופל באלטרוקסין עם ירידה במינון מאז שנולד.התחיל לקבל אלטרוקסין בגיל 12 יום.
תודה רוני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רוני שלום
אלעד שלו08/04/2010אם אתם מורידים את המינון של האלטרוקסין, זה כנראה סימן טוב, שהבלוטה מתחילה לפעול.
אני מטפל הרבה במבוגרים עם תת פעילות של בלוטת התריס בהצלחה, עם תינוקות בגיל כזה אין לי ניסיון.
אני ממליץ לכם לפנות למטפל המתמחה בתינוקות בדיקור סיני וצמחי מרפא.
כל טוב ובהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול לבעיות עצב הראייה !!משה06/04/2010
האם דיקור יכול לטפל ב optic neuritis ????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת בעצב הראיה
צחי שגב07/04/2010שלום משה,
לא ציינת אם יש מחלות רקע נוספות, מה שמקשה עליי לענות. אם אין מחלות אז הטיפול יעיל יותר.
הרפואה הסינית מטפלת לרוב בצורה יעילה בדלקות בגוף, בגידים, עצמות, איברים פנימיים וכו'.
עם זאת, דלקת בעצב הראיה היא מצב קשה יותר לטיפול.
הטיפול חייב להיות משולב עם צמחי מרפא, הרגלי תזונה חדשים ופעילות גופנית יומיומית.
בהצלחה!!
צחי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיות קודמות !!!
משה07/04/2010בן 34 עברתי MI APLA בגיל 21 עד היום מטופל בקומדין 5 מ"ג ובלפיטור 40 מ"ג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדלקת בעצב הראיה
צחי שגב07/04/2010שלום משה,
דלקת בעצב הראיה בהחלט יכול להיגרם ממצבך הבריאותי ומהתרופות שאתה נוטל.
אתה חייב לחזק את הדם שלך ולאזן את הגוף.
דיקור הוא כלי חזק מאוד לכך. צמחי מרפא חובה אך בזהירות.
צחי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחטיםמוטי01/04/2010
שלום
לפני מספר ימים ביצעתי דיקור באוזניים - 4 מחטים בכל אוזן
שאלתי היא מה משך הזמן שהמחטים אמורים להישאר באוזניים וליפול לבד ?
יש לציין שמגע בחלקם מלווה בכאב חד
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחטים באוזן
צחי שגב02/04/2010שלום מוטי,
המחטים לא יפלו לבד. אם מטפל ברפואה סינית שם לך אותם הוא היה צריך להסביר לך את הנהלים.
המחטים שם עד הטיפול הבא או לפני כן. כלומר או שהן נופלות או שאתה מוציא אותן במידה והן כואבות או מציקות.
תרגיש טוב,
צחי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיקור סיני להרזיהשמרית01/04/2010
לצערי בשנים האחרונות מאוד השמנתי ולאחרונה התחלתי בשינוי התזונה. אשמח לדעצ האם דיקור יכול לעזור לי במהלך תהליך ההרזיה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי שמרית
אלעד שלו01/04/2010דיקור סיני מאוד עוזר להרזות,
להוריד תאבון ולשפר את חילוף החומרים.
כמן כן להביא את מערכת העיכול לאיזון ולהרגיע את הנפש..
בהצלחה.
אלעד שלו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיקור סיני כאלטרנטיבה לניתוחתמר23/03/2010
בתי בת ה-5.5 סובלת מזה 3 שנים מהשקד השלישי (פוליפ) וכן מנוזלים באוזניים שכתוצאה מכך השמיעה שלה ירדה.
ברפואה הקונבנציונלית הציעו לנו ניתוח לפני כשלוש שנים ודחיתי את הניתוח בהמלצת רופאת הילדים, בתקווה שעם הגיל הרירית תתכווץ ויחול שיפור.
המצב לא השתפר וכנראה שנצטרך ניתוח. האם דיקור יכול לשפר משמעותית את המצב או שהוא רק ידחה את הניתוח? מה אתה מציע לי לעשות? האם אתה יכול להמליץ על מדקר באיזור מרכז-דרום? תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום תמר
אלעד שלו23/03/2010שלום תמר , אפשר לעוזר לביתך על ידי שילוב של דיקור סיני, צמחי מרפא ותזונה.
על פי הרפואה הסינית מדובר ככל הנראה בליחה בטחול ובראות, אך כמובן שיש לבצע אבחנה מסודרת..
מומלץ לך לפנות למטפל שתמתמחה בילדים.
צר לי אך אינני מכיר כזה באזור הדרום, תנסי לברר דרך האינטרנט.
כל טוב ובהצלחה.
אלעד שלו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיקור בהריוןסיגל17/03/2010
שלום,
אני בהריון בשבוע 8 , סובלת מבחילות מאד קשות ללא הפסקה כמעט וגם הקאות, הייתי בטיפול אחד בדיקור , המדקר אמר לי שאין לי מה לדאוג וזה לא יכול לגרום להפלה , עכשיו שאני קוראת באינטרנט אני רואה שהדעות חלקות, ישנם שכותבים לא לעשות בשליש ראשון בכלל ואם כן אז ללכת למשהוא מנוסה מאד שמתמחה בעניין, איך אדע אם אני הולכת למשהוא טוב ואחראי , אני מבולבלת לגמרי, מה עלי לעשות האם להמשיך בטיפול או להפסיק ?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיקור בהריון
צחי שגב17/03/2010שלום סיגל,
לצערי, תחום הרפואה הסינית בארץ עדיין לא ממוסד ולכן אין ביכולתך לדעת אם המטפל שלך מוסמך לטפל בנשים בהריון ואם הוא בעל נסיון מספיק כדי לטפל בך מבלי לשאול אותו.
לכן, האפשרויות שלך הן לשאול אותו על הנסיון שלו או לחפש עליו בגוגל.
בעיקרון, ניתן לטפל בנשים הרות גם בטרימסטר הראשון ללא חשש וזאת אם יודעים מה שעושים.
אם את מרגישה שיפור והקלה בבחילות, אז אין לך ממה לחשוש.
מקווה שעזרתי,
אשמח לענות על שאלות נוספות,
צחי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבחילות בהריון
סיגל18/03/2010שלום ותודה על תשובתך המהירה,
הקלה בבחילות אין עדין , זה היה בינתיים רק טיפול אחד. בגוגל אפשר למצוא כתבות של אותו מדקר , מה אני יכולה ללמוד מזה ? הדבר היחיד שאני יודעת זה שהוא למד בסין כמה שנים , האם זה מספק ובסדר ? האם שם זה כולל התמחות בנושא ?
מעבר לכך בינתיים התחילו לי כאבי בטן תחתונה כבר כמה שעות האם זה יכול להיות קשור ?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבחילות בהריון
צחי שגב18/03/2010שלום סיגל,
אם הוא היה בסין כמה שנים זה אומר שהוא למד הרבה ואת יכולה לסמוך עליו.
עדיף שתתקשרי אליו ותספרי לו על כאבי הבטן.
הריון קל,
צחי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)