מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהשמרית30/06/2010
האם דיקור סיני יכול לחזר את המערכת החיסונית? אם כן, כיצד?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיזוק מערכת החיסון
אלעד שלו30/06/2010שמרית שלום,
דיקור סיני מחזק את מערכת החיסון .
בדרך כלל רצוי לשלב את זה עם צמחי מרפאתזונה ופעילות גופנית.
לוקח למערכת מספר שבועות להתחזק.
על פי הרפואה הסינית מערכת החיסון קשורה לחוזק של מספר מערכות בגוף.
אנו מזהים את המערכות החלשות ומטפלים בהם.
כל טוב.
אלעד שלו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיקור בפניםלירן28/06/2010
שלום
חטפתי בלס פלסי בפנים. עכשיו הלכתי אתמול למדקר בקופת חולים כללית. עכשיו אותו מדבר גם רופה. הבחור אמר שהוא פיתח שיטה מישלו שמשלבת את הדיקור הקומבנציונלי ועוד איזה משהו שלא הבנתי משהו בנוגע לעצבים. ושהוא מדבר עם 20 מחטים בפנים. במהלך הדיקור הוא הכניס לי מחט לשפה התחתונה והעליונה כך שהמחט עברה את הבשר והוא כאילו שידח לי את השפה עם החכך. משהו מוזר לחלוטין בנוסף ראיתי שהוא דחפף לי ליד את המחט עד הסוף (אני מדבר על מחטים קטנים יש אורכים ויש קצרים). ובסוף הטיפול באיזור של העיין הוא פגע בנים ויש לי עכשיו כחול באיזור של העיין ובונגלו. רציתי לדעת האם זה הגיוני מה שהוא עושה. ועם כן ........* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בלס פלסי
צחי שגב28/06/2010שלום לירן,
צר לי על מצבך.
אני לא מכיר את השיטה הזו.
אני כן יודע שברפואה סינית אפשר לעזור המון ובאופן אישי אני ממליץ על מטפלים שאינם רופאים. לפי דעתי את הרפואה הסינית יש לדעת לעומקה ורופאים מערביים לא עושים זאת.
מקווה שעזרתי,
בהצלחה,
צחי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמסכימה עם כל מילה!!
מירה ניסן05/07/2010יש כל כך הרבה איך לעזור לך באמצעות רפואה סינת- דיקור, צמחים וטוייניה. חפש לך בהקדם מטפל סיני מוסמך ובעל נסיון בתחום!
מירה ניסן
מטפלת ומרצה לצמחי מרפא ורפואה סינית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עצירות אצל ילדחגית23/06/2010
שלום, לבני בן ה-5 יש בעיות עצירות. אני לא ככ רוצה להרגיל אותו לחומרים משחררים ולכן ארצהלדעת האם ניתן לטפל בבעיה זו בדיקור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עצירות
צחי שגב23/06/2010שלום חגית,
צר לי לשמוע על בנך
ברפואה הסינית בהחלט יש פתרון לבעיה.
יש לבדוק שהתזונה שלו נכונה ושהכל בסדר בגן.
אשמח לענות על שאלות נוספות,
צחי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השרשת הריוןהדס20/06/2010
הנני מנסה להרות כשנה וחצי,
תוצאות בדיקות תקינות (יש לי ילדה 1 , הריון ספונטאני ותקין לחלוטין).
במעקב זקיקים נצפה שרירן אינטמוראלי בגודל 18 מ"מ,
האם זה יכול להזיק להשרשה ואיך הדיקור אמור לעזור לכך?
וכמה טיפולים צריך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון
אלעד שלו20/06/2010אירית שלום,
שרירין בגודל הזה לא אמור להפריע להשרשה, רצוי להתיעץ על כך עם הרופא הגניקולוג לפי מיקום השרירן.
הטיפול יכול להתחלק לשני חלקים -
1. הורדת השרירן על ידי דיקור וצמחי מרפא
2. חיזוק פוריות השבחת ביציות , חיזוק רחם ואיזון כללי לגוף ולנפש, על ידי דיקור וצמחי מרפא.
מספר הטיפולים תלוי במצבך, מדובר בסדרת טיפולים עד שתיכנסי להריון.
כל טוב ובהצלחה
אלעד שלו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיקורדנה15/06/2010
שלום, האם בעייתי /יכול להזיק לשלב טיפולי דיקור משני מטפלים שונים באותה תקופה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיקור
צחי שגב15/06/2010שלום דנה,
אני לא רואה צורך לקבל טיפולים משני מטפלים, זה גם תלוי במה הבעיה ובאיזה שיטה כל אחד עובד.
אם הם עובדים על אותו עיקרון טיפולי אז לא צריכה להיות בעיה.
זה לא יכול להזיק אבל זה יכול לעכב התקדמות.
אני חושב שאם את רוצה אז צריך שיהיה תאום ביניהם.
בהצלחה,
צחי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אסטמה של העורשרון14/06/2010
שלום רב,
בני בן 7.5 ח', סובל מאסטמה של העור. רופא העור המליץ על רפואה סינית.
האם דיקור יכול לסייע במקרים כאלו וכיצד? (מקרר את הגוף? מוציא לחות?)
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אסטמה של העור
אלעד שלו14/06/2010שלום שרון,
לטיפול באסטמה של העור רצוי לשלב דיקור סיני עם צמחי מרפא והתאמות של תזונה.
אסטמה של העור יכולה לנבוע מכמה סיבות חום , או לחול כמו שאמרת וגם עוד מספר גורמים.
המטפל יאבחן את הגורמים שאחראים לכך אצל בנך ולפי זה יתווה את הטיפול.
כל טוב ובהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשירת שיערדפנה13/06/2010
שלום, אני סובלת מנשירת שיער.בדקתי ולא חסרים לי ויטמינים. ניסיתי כל מיני דברים ושום דבר לא עזר. חברה אמרה לי שהיא שמעה פעם שניתן לטפל בנשירת שיער בעזרת דיקור. האם זה נכון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשירת שיער
צחי שגב13/06/2010שלום דפנה,
נשירת שיער ברפואה הסינית מקורה בחוסר דם.
דם ברפואה הסינית הוא מושג רחב יותר מאשר ערכים של רפואה מערבית ולכן לעיתים נמצא ערכים תקינים אך עדיין סימפטומים של חוסר דם. \סימפטומים נוספים של חוסר דם הם: קושי להרדם, טשטוש ראיה, ציפורניים שבירות ועוד.
בטיפול ניתן לחזק את הדם בדיקור ובצמחי מרפא ולהתמקד בנשירת השיער.
מקווה שעזרתי,
צחי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיקור לקראת הריוןניב03/06/2010
אני רוצה להפסיק לקחת גלולות לונסות להרות.ץהאם דיקור יכול לסייע לגוף לקראת כניסה להריון?האם מומלץ?תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיקור הכנה להריון
אלעד שלו03/06/2010שלום לך,
מאוד מומלץ לעשות דיקור הכנה לקראת הריון רצוי להתחיל כמה חודשים מראש.
קודם כל חשוב לייצב את המערכת ההורמונאלית לאחר הגלולות.
לאחר מכן לאזן ולייצב את המחזור, לחזק את איכות הביציות ואת עובי רירית הרחם.
אני מעדיף תמיד לשלב דיקור סינ ביחד עם צמחי מרםא ותזונה.
כל טוב ובהצלחה :)
אלעד שלו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה עוד דבר
ניב03/06/2010אני פשוט בסין עכשיו,ואני לא יודעת אם המדקר יבין אנגלית...יש לך רעיון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם את נמצאת הרבה זמן בסין אולי כדאי
אלעד שלו03/06/2010שתמצאי מישהו שמבין אנגלית או מישהו עם מתרגם.
אם את בטיול קצר.
חכי עד שתגיעי לארץ ואז תתחילי טיפול. אין משמעות לטיפול חד פעמי...
כל טוב
תהני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיקור לילד בן שמונה וחציאיריס02/06/2010
אתמול הבן שלי קיבל טיפול ראשון בהיפראקטיביות ע"י דיקור סיני.
הדיקור נעשה בחלק האחורי של הרגל (בערך מאחורי הברך) - רק מחט אחת
למשך בערך 10 דקות
אשמח לדעת מה ההשפעה שתהייה לילד - אם תהייה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיקור לילדים
צחי שגב02/06/2010שלום איריס,
הטיפול לילדים קצר יותר מהטיפול למבוגרים וזאת בגלל שהאנרגיה שלהם מאוד זמינה. לכן, זה בסדר שהוא היה עם המחט רק 10 דקות.
לגבי מספר המחטים - ישנן כמה שיטות עבודה, כאלו עם הרבה מחטים וכאלו עם קצת מחטים. באופן אישי אני חושב שלילדים לא צריך להכניס הרבה מחטים ולפי התיאור של מיקום המחט התגובה צריכה להיות נכונה. זוהי נקודה מקררת וכך גם מרגיעה. (כשחם לנו אנו עצבניים וקופצניים).
אם יהיה שינוי את תרגישי אותה בימים הקרובים.
בהצלחה,
צחי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדיקור סיני
איריס02/06/2010אני מאוד מקווה שיהיה שיפור כי אני כבר צועקת הצילו
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאיריס
צחי שגב02/06/2010אם לא יהיו שינויים בימים הקרובים צרי איתי קשר אני אנסה לעזור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרזיהנינה31/05/2010
לאחרונה התחלתי בתהליך דיאטה ואני מנסה למצוא כלים נוספים שיעזור לי לרזותץ חברה אמרה לי שהיא שמעה שדיקור סיני יכול גם לעזור. אשמח אם תאמרו לי האם זה נכון ואם כן מה בדיוק זה עושה שעוזר להרזות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום נינה
צחי שגב31/05/2010דיקור מסייע להרזיה בכמה מישורים:
1. מסייע להסדרת יציאות. (במקרה של עצירויות)
2. מחזק את מערכת העיכול - במקרים של שלשולים או צואה רכה מידי- סימן שמערכת העיכול חלשה ויוצרת לחות בגוף המתבטאת בהשמנה.
3. תאבון מוגבר - חוסר איזון בגוף שניתן לטפל בו על ידי דיקור.
4. הרגעת מצבי רוח - דיכאון, סערת רגשות, מתח וכל רגש אחר שגורם לנו לגשת לארון.
בהצלחה בדרכך החדשה,
אשמח לענות על שאלות נוספות
צחי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיקורדנה24/05/2010
שלום נשארו לבני סימני פוסט אקנה (סימנים וורדורדים כאלו על העור נקודות חלקות) כתוצאה מריפוי הפצע .
הרופאה שמה לו מחטים :
בין בגבות 1
בין האצבע לבוהן (של הידיים)
באצבעות של הרגל נראלי זאת שליד הבוהן ובזרוע וגם אחד בראש.
ו25 דקות הוא היה איתם וזהו.
האם הדבר הזה זה מה שיעזור? 9 מחטים סה"כ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רעות
צחי שגב25/05/2010כך נראה טיפול בדיקור סיני,
עם זאת, אני לא יודע אם זה מה שיעזור לו. תלוי מהי האבחנה.
בהצלחה,
צחי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהמירב23/05/2010
בני בן שנה ושמונה חוד', כבר שנה בטיפולי פיזיותרפיה ויש שיפור. בני זוחל על הגחון, יושב, והולך בתמיכה. אך לא מתיישב לבד, ולא נעמד לבד.חשבתי לקחת אותו למס' טיפולי דיקור סיני, האם דיקור יכול לגרום להזדרז מבחינת מוטוריקה גסה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מירב שלום
אלעד שלו23/05/2010לא ידוע לי שדיקור יכול לגרום זאת באופן ישיר, דיקור יכול לחזק תפקודים אלא באופן עקיף.
היתי חושב יותר בכיוון של טווינה לילדים שזה עיסוי על פי עקרונות הדיקור ואלי צמחי מרפא לחיזוק כללי.
כל טוב
אלעד שלו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלוםאלון15/05/2010
שלום אני מטופל 95 שנים בדיקור סיני. רציתי לומר שזה עזר לי מאד. בעוד חבריי בני ה80-90 מתים בהמוניהם, אני נשאר כאן עוד מ1899. עברתי 2 מלחמות עולם בעזרת דיקור סיני, עברתי את כל מלחמות ישראל בעזרת דיקור סיני, אני זוכר עוד במלחמת השחרור שבעת הדיקור שמעתי על הקושי בקרב של כוחותינו. היום אני מפסיק מיוזמתי את הדיקור בגלל שכנראה הטיפול לא עובד עלי. יהיה קשה להפרד מהדיקור. אני חושב שאתחיל בשיאצו. מה יש?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לך על זה
צחי שגב16/05/2010בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיקור קוסמטי ואקנהדנה14/05/2010
שלום
בני בן 17 באוקטובר, היה לו אקנה קלה ועכשיו עברה האקנה התחילה לו בערך בגיל 16 וחצי ומעולם לא היה לו משהו רציני. עכשיו שעברו לו כל האקנה למינהם נשארו לו מין נקודות וורודות כאלו על הפנים "סימני פוסט אקנה" הבנתי שזה עובר לבד עם הזמן ולפעמים הרבה.. לאחרונה שמתי לו שמנים אתרים והעור מגיב לזה יפה, והוא לוקח גם תוסף מזון של ויטמין 500MG Cהאם הדיקור קוסמטי יעלים אותם סופית? הבנתי שזה 10-15 טיפולים.
תודה . ושבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר *חשוב לציין*
דנה14/05/2010חשוב לציין שהוא אוכל מאוזן זאת אומרת לא קמח לבן ולא חטיפים וכל השטויות האלו
פירות ירקות טריים לחם מקמח מלא דגים כבד עוף לפעמיים מים וכו'.... וזה גם התבטא בבדיקות דם האחרונות שביצענו והכל היה מצוין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדיקור קוסמטי
אלעד שלו14/05/2010רעות שלום,
דיקור קוסמטי עוזר להזרמת הדם והאנרגיה (צ'י) ובכך מזרז ריפוי של פצעים.
ניתן לטפל גם בצלקות , לא את כל הצלקות ניתן לרפא,זה תלוי בגדולן אבל בהחלט אפשר לשפר.
כל טוב ובהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוגסטרון גבוהאילנית10/05/2010
שלום,
אני בת 40 ומנסה להכנס להריון, אובחן אצלי כי ההורמון פרוגסטרון גבוה.
טיפולי הפריה לא עזרו עד כה, תמיד נאמר לי כי כבר היה ביוץ (קצת מוזר כי נטלתי זריקות שמשנות את כל מערך ההורמונים) וכי איכות הביציות שלי ירודה. אצל בעלי הכל תקין.
האם ניתן לעשות משהו במקרה כזה עם דיקור סיני?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפולי פוריות
אלעד שלו10/05/2010אילנית שלום,
מניסיוני ניתן לאזן את הפרוגסטרון על ידי רפואה סינית.
ניתן גם לשפר את איכות הביציות ועיבוי רירית הרחם.
אפשר לבצע את הטיפול במקביל לטיפול ההורמונאלי.
הטיפול המומלץ הוא דיקור סיני צמחי מרפא ותזונה.
כל טוב ובהצלחה.
אלעד שלו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)