מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבים חזקים יותר מלפני הטיפולחיים29/03/2011
שלום
אני בן 24 והתחלתי טיפול בדיקור סיני דרך קופת חולים מכבי בעקבות כאבים עזים בגב תחתון מזה כמה שנים.
כרגע עשיתי את הטיפול השלישי , ופתאום נהיו לי כאבים חזקים יותר שממש מקשים עלי לשבת ולשכב ה, יותר חזקים מלפני שהתחלתי את הטיפול האם זה נורמלי ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים חזקים יותר מלפני הטיפול - תגובה
צחי שגב30/03/2011שלום חיים,
לא צריכה להיות החמרה. כנראה משהו בטיפול לא היה נכון. תתקשר למרפאה ותבדוק אם יכולים לקבל אותך לטיפול תיקון או שתפנה למטפל פרטי שיכול לקבל אותך בזמן הקרוב.
בכל מקרה כדאי לך להמשיך בטיפולים.
תרגיש טוב,
צחי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיקור סיני וביוץ מוקדםחן27/03/2011
שלום
יש לי מחזורים קצרים ואני שומרת טהרה ולפיכך יש לי בעייה של ביוץ מוקדם (ביוץ שעלול להיות לפני הטבילה במקווה -> פספוס הביוץ)
בחודש האחרון התחלתי דיקור סיני (פעם אחת סביב הביוץ ופעם נוספת ממש בסמוך לסיום הדימום הווסתי) והביוץ יצא לי ביום המחזור ה-11 בעוד שחודש קודם הוא יצא לי ביום ה-13.
רציתי לדעת אם יש סיכוי שהדיקור הקדים לי את הביוץ?
האם דיקור יכול לדחות את הביוץ?
ברצוני לציין שתמיד היו לי מחזורים קצרים וגם שאני מטופלת בדיקור אצל מדקרת שהיא מומחית לפריון (החודש התחלתי גם לקחת צמחים)
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיקור סיני וביוץ מוקדם - תגובה
צחי שגב27/03/2011שלום יעלה,
דיקור סיני אכן יעיל לבעיות מסוג זה ויכול מאוד לעזור לך בהסדרת המחזור והביוץ.
ייתכן והביוץ הוקדם עקב הדיקור אך אל תחששי. טיפול לבעיה כזאת לוקח כמה חודשים עד שהמצב מתייצב.
בהצלחה,
צחי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
רננה27/03/2011תודה על התשובה
שאלה נוספת
כרגע אני מבצעת 2 טיפולים בכל מחזור - אחד בסמוך לתחילת הדימום (דיקור בלבד) והשני סביב הביוץ (דיקור + חימום הרחם)
עד כה ביצעתי 3 טיפולים סה"כ, ואני לוקחת כשבוע וחצי צמחי מרפא
תוך כמה זמן בדרך כלל רואים שינוי בטיפול כזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת - תגובה
צחי שגב27/03/2011צר לי, אך אין לי תשובה עבורך.
זה מאוד תלוי. בגיל שלך, כמה זמן זה כבר כך, האם זה תמיד היה כך, איכות הטיפול ואני בטוח שאוכל למצוא עוד כמה פרמטרים.
צחי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם יש דיקור שמדכא את התאבון?ניקול27/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
האם יש דיקור שמדכא את התאבון? - תגובה
צחי שגב27/03/2011שלום ניקול,
יש דיקור שמסדיר תיאבון. אם יש לך עודף תיאבון אז בהחלט ניתן לטפל בכך.
אני ממליץ לשלב את הטיפול עם איזון הגוף, כלומר: הסדרת היציאות, חיזוק מערכת העיכול, שינוי תזונתי ובעיקר חשוב להתאים את הטיפול למטופל ולא את המטופל לטיפול.
בהצלחה,
צחי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי גב תחתון ועקמתאליהו24/03/2011
אני בן 25 ויש לי כאבים באזור הגב התחתון. בנוסף, יש לי עקמת קלה.
רציתי לשאול אם דיקור סיני יהיה יעיל יותר מפיזיותרפיה ויעלים את הכאבים והאם הדיקור יכול לתקן את העקמת או שבמקרה זה צריך לעשות תרגילים.
תודה על התשובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי גב תחתון ועקמת - תגובה
צחי שגב24/03/2011שלום אליהו,
דיקור סיני מאוד יעיל לכאבי גב תחתון גם במקרה של עקמת.
יש מחקרים רבים שקבעו שדיקור סיני היא שיטת הטיפול היעילה ביותר לטיפול בכאבי גב.
היתרון הגדול של הדיקור הסיני הוא שהטיפול הוא בשורש הבעיה ולא רק בכאבים. כך הבעיה לא חוזרת מהר ולפעמים לא חוזרת כלל.
אם אתה עדיין מתלבט, אתה מוזמן ליצור איתי קשר.
תרגיש טוב,
צחי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיקור לניקוי רעליםאבי16/03/2011
היום התחלתי לעשות דיקור סיני לניקוי רעלים .
איפה זה יתחיל להתבטא ביותר צואה? פצעים על העור? וכו'...(דרך של הגוף להוציא פסולת)
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיקור לניקוי רעלים - תגובה
אלעד שלו16/03/2011דני שלום,
רצוי לשלב את הדיקור עם צמחי מרפא ותזונה לניקוי רעלים.
זה יכול להתבטא בתופעות שתיארת או במצבי רוח כאבי ראש וכו' אוש שבכלל לא יהיו תופעות זה מאוד אינדיווידואלי ותלוי גם בעוצמת הניקוי ובכמות הרעלים שיש..
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קצוות קרים...נתן המתלבט13/03/2011
ערב טוב,
כיצד מסבירה הרפואה הסינית קור עד כאב בכפות הידיים והרגליים וקצה האף?
האם יכול להיות קשר לגיל המעבר?
מה הוא הטיפול המוצע?
תודה,
שוש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קצוות קרים... - תגובה
אלעד שלו15/03/2011שוש שלום, קצוות קרים קשורים ברפואה הסינית לשני מצבים עיקריים:
- חסימה של זרימת הדם והצ'י (אנרגיה) שיוצרים חוסר דם וצ'י בקצוות.
- חסר של דם, צ'י או יאנג (חום)
יש לבצע אבחנה למצוא את המקור לבעיה ולטפל על ידי דיקור סיני וצמחי מרפא.
לגבי גיל המעבר בדרך כלל יש תופעה הפוכה של חום בקצוות.
כל טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיקור אחרי הזרעה..?מיקה11/03/2011
בדצמבר האחרון הסתבר לי כי הFSH - 18.9 לטובת הורדתו ותמונת מצב טובה יותר פניתי לדיקור וצמחי מרפא (מעגלים).
אחרי תקופה רדומה בחלקה ומדשדשת בחלקה..נמצא זקיק 19.5 ורירית 8.7.
לאור פרוטוקול ל IVF שמתחיל באפריל החלטנו על הזרעה הפעם.
שאלה:
האם יהיה נכון להמשיך בדיקור אחרי ההזרעה?
מה מקובל?
המטפל ביקש להפסיק אך הבנתי כי לא מקובל בשליש הראשון..?
יש לי תור ליום שני הקרוב לבטל?
המשך סופ"ש מהנה
מיקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיקור אחרי הזרעה..? - תגובה
צחי שגב12/03/2011שלום מיקה,
תחילה אני מאחל לך בהצלחה ושתזכי לילדים בריאים.
הטיפולים שמתבצעים לאחר ההחזרה או ההזרעה, מטרתם היא לחזק את יכולת ההשרשה של הגוף והרחם. היכולת הזו משתנה מאישה לאישה ואם המטפל שלך ראה אותך כבר מספר פגישות אז אני מניח שהוא יודע אם את צריכה או לא. תנסי לחשוב בעצמך מה לא עבד בנסיונות הקודמים שלך להרות. האם הנסיונות כשלו בעת ההחזרה?
אני ממליץ על 2 טיפולים בשלב הזה.
אם נקלטת, יש לבדוק את ההיסטוריה לגבי הפלות. אין מניעה לטפל במהלך השליש הראשון, אם יש צורך.
המון הצלחה!
צחי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרע חלקי ברצועה צולבתשירה11/03/2011
שלום לפני חודשיים מעדתי ונחבלתי בברך.
האבחנה היא קרע חלקי ברצועה צולבת אחורית האם דיקור יכול לסייע?
תודה רבה,
שירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרע חלקי ברצועה צולבת - תגובה
צחי שגב12/03/2011שלום שירה,
קרע ברצועה בברך יכול להיות מאוד כואב ולא נעים.
דיקור סיני יכול לעזור מאוד בטיפול בכאבים וזירוז האיחוי של הרצועה.
את השיפור בתחושת הכאב ניתן להרגיש כבר מהטיפול הראשון ועם הטיפולים הכאבים הולכים ופוחתים.
מומלץ לשלב גם עיסוי כמו שיאצו או טווינה ולעיתים גם צמחי מרפא.
אני ממליץ לך לפנות למטפל מוסמך בעל ניסיון.
בהצלחה,
צחי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
שירה13/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיער יבשמירי10/03/2011
אני סובלת משיער יבש מאוד, האם אפשר בעזרת צמחי מרפא לעזור בנושא ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיער יבש - תגובה
אלעד שלו10/03/2011מיר שלום,
שיער יבש קשור לפי הרפואה הסינית לחסר דם או חסר יין.
שניהם ניתנים לטיפול על ידי צמחי מרפא. יש לאבחן קודם כל את מצבך במדויק.
רצוי לשלב את זה עם דיקור סיני ותזונה.
כל טוב ובהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיקור סיני יעיל לבלפריטיס?רוברט גל09/03/2011
שלום רב
האם ניתן באמצעות דיקור סיני לשפר,להפחית,להקל במצב של יובש בעינים עקב בלפריטיס מציק?
האם הדיקור מחייב דיקור בתוך העינים,או הגבות,מקום שעבורי כרגע די רגיש,וכואב למדי?
האם ניתן להגיע לתוצאות גם מאזורים קרובים למשל מעל הגבות ?
האם לתזונה נלווית,אצות,אומגה 3,נטרופט יכולת לסייע באיזון ושיפור המצב סובל מזה כשנה,כולל רגישות לא נעימה לאור,יש גם מחלת עור סבואחיירק דרמטייטסס האם זה הופך את הטיפול למסובך יותר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיקור סיני יעיל לבלפריטיס? - תגובה
צחי שגב09/03/2011שלום רוני,
טיפול בדיקור יעיל לבלפריטיס. הדיקור נעשה בכל הגוף, בעיקר ידיים ורגליים ולא בתוך העיניים, אך יתכן שכן מסביבן.
כמובן שלתזונה יש ערך מאוד משמעותי בטיפול וחשוב להקפיד עליה. בהחלט ממליץ לפנות לנטורופת בעניין הזה.
מחלות עור מעידות על מצב מסוים בגוף ויתכן והטיפול יהיה ארוך יותר.
רפואה שלמה,
צחי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום -עזרה בנוגע לדיקורעמית08/03/2011
שלום , אני מטופל בדיקור סיני לאחר שהדוקר החליט שיש לי רפלוקס.. ( נגע קצת בבטן וזהו ) כתוצאה מתופעות של שיעול , ליחה . בחיים לא אמרו לי שיש לי משהו כזה ושלושה רופאים אחרים בשבועיים שלפני בדקו את הבטן שלי בדיוק כפי שהדוקר עשה ולא אמרו כלום על כך.
הלכתי היום למומחה ברמה בכירה ביותר ( גאסטרולוג) שבדק את העניין ולא ידוע אם יש לי רפלוקס - אם בכלל. וכמובן שממראית העין ואפילו ממרגש אי אפשר לאבחן רפלוקס - בקע סערפתי. כבר עברתי 5 טיפולים בהם נדקרתי בבטן ואחרי כל טיפול כואב לי בנקודות שהוא דוקר. כואב לי בבטן ולפי מה שהבנתי לא יכול להיות שכאבים באים לאחר דיקור אלה רק במהלכו. אני מדבר על כאבים שבאים יום אחרי וכו'. האם להמשיך בדיקור? האם לעבור לטיפול אחר? אני חושב שאני מבזבז זמן וכסף . חשוב לציין שהדוקר הוא דוקר עם ניסיון של 30 שנה במכבי טבעי. מהמומחה שהייתי אצלו הביא לי כדורים ללא תופעות לוואי לכן אין בעיה להמשיך. אני יודע שסטיתי גם לתחום גאסטרולוגיה - מקווה לתשובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום -עזרה בנוגע לדיקור - תגובה
צחי שגב09/03/2011שלום עמית,
מהי הסיבה שבשמה פנית לטיפול ברפואה סינית? שיעול וליחה? האם הטיפול עוזר לך לבעיה הזו?
אם כן, אני ממליץ לך להתגבר על הכאבים שהמחטים משאירות.
אם לא, ספר למטפל שלך על כך. יתכן ותצטרך לשקול להחליף מטפל.
דבר נוסף, יש יתרון בטיפול ברפואה סינית על פני כדורים (גם ללא תופעות לוואי). ואשמח לפרט אם תרצה.
תרגיש טוב,
צחי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
עמית09/03/2011הטיפול לא עוזר לי יותר מדי .. מפה לשם.. עברו כבר 5 טיפולים אז אני אמור להרגיש כבר אחרת ואני לא. בנוסף אני לא מבין איך הוא יכול לאבחן ממראית עין מחלה שנקראת רפלוקס. רופאים בכירים ממש שללו את כך שרפלוקס אי אפשר לאבחן ממראית עין והם בעצמם לא יודעים ולכן קיבלתי כדורים שהם ללא תופעות לוואי וללא מרשם רופא בבית מרקחת כמובן.
כן השיעול וליחה זוהי הסיבה והוא החליט שזהו רפלוקס. אני לא מרגשי שאני סומך עליו . ורציתי לדעת אם בכלל אמורים להיות כאבים ? לפי מה שהבנתי דיקור סיני אין לו תופעות לוואי וכאבים באזור הנדקר לא אמורים להיות אחרי הטיפול.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחפש רופא סיני באיזור באר שבעאורן08/03/2011
שלום ילדתי סובלת מנזלת כרונית מתחילת החורף, אשתי ואני החלטנו לנסות דיקור, אולי מישהו יכול לתת המלצה על רופא סיני טוב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחפש רופא סיני באיזור באר שבע - תגובה
אלעד שלו08/03/2011הי אורן,
אני לא מכיר מישהו כזה בבאר שבע,
אתה יכול לפרסם פה את המייל שלך ואולי מישהו ישלח לך מידע, אנחנו משתדלים לא לפרסם שמות בפורום.
אתה יכול לנסות גם בקופת חולים באזור, אני דווקא מכיר מישהו שעובד שם בקופת חולים כללית, אם זה מתאים לך תפנה אלי במייל.
כל טוב,
אלעד שלו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיקור למניעת עישוןטלי06/03/2011
אבי בן 73 , מעשן כבד לא בריא יש בעית ריאות ולב , הבעיה העיקרית שהוא לא מוכן ליגמל מעישון , חשבתי שאולי דיקור סיני יעזור ? אולי עם אבי יראה שיפור בעזרת דיקור ומצבו ישתפר הוא יתחיל להשתכנע , בעיה נוספת שקשה לו להגיע אולי אתם מבצעים טיפולים בבית ?
תודה ובברכה טלי .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיקור למניעת עישון - תגובה
צחי שגב06/03/2011שלום טלי,
תהליך הפסקת עישון יכול להיות יעיל מאוד אם המטופל רוצה בכך.
אני חושב שאם אביך לא מוכן להיגמל, כדאי שתשמרי את כספך.
רפואה שלמה,
צחי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפסקת עישון
יערה09/06/2011שלום,
בן זוגי רוצה להפסיק לעשן.
1. האם דיקור מסייע בכך וכמה טיפולים נדרשים?
2. האם יש לכם המלצות על מטפלים באזור הדרום?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפסקת עישון - תגובה
אלעד שלו13/06/2011יערה שלום,
דיקור יכול לעזור להפסקת עישון אפילו תוך טיפול אחד בדרך כלל שלושה חמישה טיפולים בממוצע.
יש כאלה שגם צריכים יותר.
כל טוב
אלעד שלו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיקור סיני - מפת איבריםיריב04/03/2011
שלום
איפה אני יכול להשיג את מפת איברי הגוף שעל פיה מתבסס הדיקור
אני רוצה לדעת שכשיש לי כאב עצבי באזור השוקיים האם מדובר בבעיה במערכת השתן-זיהום לדוגמא
האם יש אתר ברשת עם מפת הדיקור? אולי אני צריך מפת רפלקסולוגיה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיקור סיני - מפת איברים - תגובה
צחי שגב06/03/2011שלום יריב,
תחפש בגוגל תמונות מפת מרידיאנים. ואם תמצא, מה בכוונתך לעשות עם זה? אם כואב לך, אני ממליץ לך טיפול ברפואה סינית.
צחי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תופעות לוואי וכאב אחרי דיקורמירי25/02/2011
שלום רב,
אשמח לעזרה כי אני קצת מודאגת , עברתי טיפול של 10 מפגשים לדיקור אצל מישהי מבוגרת שהגעתי אליה דרך המלצות והיא מתעסקת בזה המון שנים ולמדה וחייה בסין,
טופלתי בין היתר במיגרנות ולכן היא גם דקרה אותי בראש לפני 3 ימים היתי אצלה בטיפול אחרון ומאתמול יש לי נקודה בצד הראש (שמאול) שכאשר אני לוחצת שם או נוגעת טיפה חזק זה ממש כואב לי ואף מגביר את כאב הראש, יש לציין שמצד ימין זה לא ככה, האם זה מסוכן? האם יעבור?
כמו כן המהלך הטיפולים יצאו לי פצעונים באזור הבטן והרגל היכן שהיא שמה לי את המחטים, האם יכול להיות זה היה עמוק מדי?
מה עלי לעשות, אני ממש מודאגת והיא אמרה שאחרי מנוחה של עשר יום צריך לעשות קורס נוסף של עשרה טיפולים? האם זה צורה נכונה, אני לא בטוחה שרוצה להמשיך
סליחה על האורך הפנייה ותודה ענקית מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תופעות לוואי וכאב אחרי דיקור - תגובה
אלעד שלו27/02/2011שלום מירית,
יתכן והנקדוה הזו יש שטף דם ? וזה קצת רגיש זה קורה לעיתים רחוקות.
לגבי הפצעונים ברגל אם יש נקודה מעט אדומה היכן שהמחט היתה, זה בסדר זה נשאר לכמה שעות, במיוחד אם דוקרים עם מחטים עבות יותר.
אם יש לך כל כך הרבה ספקות תדברי איתה על זה.
כעקרון לא אמורות להיות תופעות כמו שאת מתארת, אולי היא תוכל להסביר לך יותר טוב. אני לא מכיר שיטת טיפול כזו עם הפסקות כאלו ,א בל לכל אחד יש את השיטה שלו.. אם את לא משתכנעת תחליפי מטפלת את לא נשואה אליה.. חשוב שתסמכי על מי שאת הולכת אליה ותיהי רגועה.
כל טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)