מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יובש בפה ובלוטות רוקאור07/10/2018
יש לי בעיה עם בלוטות הרוק ויש לי יובש בפה. האם אפשר לטפל בזה עם דיקור סיני?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בלוטת רוק
ניר סלמה07/10/2018כן מאד .
רק אתה יודע לומר מה הבעייה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיעו בהחלמה גופנית ונפשיתגוני04/10/2018
היה לי הריון קשה וילדתי בקיסרי. לקוח לי הרבה זמן להתאושש, גם פיזית וגם נפשית. מניקה. יכולה לעשות דיקור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיוע גופני ונפשי לאחר לידה
ניר סלמה04/10/2018יכולה ?
חייבת!!!!
הגוף מאבד המון חומרים מזינים בזמן הריון ולידה אשר גורמים לתשישות לא רק פיזית אלא גם נפשית.
ישנם פרוטוקולים לטיפול לאחר לידה.
פני מהר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיקור ותסמנות השחלות הפוליציסטיותמירב02/10/2018
האם דיקור יכול לעזור לתסמינים של תסמונת השחלות הפוליציסטיות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שחלות פוליציסטיות
ניר סלמה02/10/2018ממש
אבל ממש ממש עוזר!!!!
מניסיון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חוסר תחושה בכרית כף הרגלסוזן29/09/2018
שלום
מבקשת לדעת האם דיקור סיני יכול לעזור במקרה שלי,אין לי תחושה בכרית כף הרגל מתחת לאצבעות ?
האם יש פתרון לעניין כזה?
בתודה רבה לתשובה
סוזן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חוסר תחושה בכף הרגל
ניר סלמה02/10/2018שלום לך .
ראשית את צריכה לבדוק את המקור ....
מהגב ?
זרימת דם ....
פגיעה עצבית ?
האם בדקת במסגרת הרפואה הקונווציונלית ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אפשרות דיקור לילד היפראקטיביבר27/09/2018
הציעו לנו לפנות לדיקור כטיפול תומך לבעיות קשב, השאלה שלי לא אם זה יעיל אלא אם זה בכלל אפשרי לעשות טיפול כזה לילד היפראקטיבי שלא יכול להיות במקום אחד יותר מ- 5 דקות, עם כל המחטים וזה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היפראקטיבי - בר
ניר סלמה27/09/2018היי בר
הטיפול בהיפראקטיביות ברפואה סינית כולל לא רק דיקור אלה גם צמחי מרפא, שינוי תזונתי וכן גם דיקור - זמן הדיקור הוא לא ארוך כי בילדים הדיקור עובד יותר מהר.
באם הילד לא מצליח אפילו דקה להיות עם המחטים אזי עושים נקדות לחיצה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיקור סיני לאחר נטילת קלקסן האם מותר?דליה25/09/2018
בת 64. היתה לי דלקת בוריד הירך וקבלתי לשבועיים זריקות קלקסן לדילול הדם. אני נוהגת להעזר בדיקור סיני לבעיות אחרות. האם כעת לאחר הזריקות מותר לדקר?או אולי לחכות תקופה ואז לחזור לדיקור?תודה לתשןבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיקור וקלקסן
ניר סלמה25/09/2018אין שום בעיה. .
!!!
גם אם ייווצר דימום הוא יהיה קל מאד כי עובי המחט הוא דק מאד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
דליה25/09/2018תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי ראש פסיכוסומטיים חוזריםאדיר20/09/2018
אשתי סובלת מכאבי ראש 'פסיכוסומטיים' זאת אומרת שלא מצאו סיבה מוגדרת ומבחינת המאפיינים לא נחשב למיגרנה או משהו כזה. מופיע בעיקר במצבי לחץ. חשבנו על דיקור, באמת יעיל למצבים כאלה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי ראש פסיכוסומטיים
ניר סלמה21/09/2018שלום לך
דיקור הוא קלאסי לכאבי ראש כאלה !
הדיקור ירגיע את הגוף והנפש ....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקות גרון חוזרות לילד בן 7ימית16/09/2018
לבן שלי יש דלקות גרון חוזרות. הציעו לי לפנות למדקר, האמנם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקות חוזרות ילד בן 7
ניר סלמה17/09/2018שלום לך
בהחלט
רפואה סינית ממש עוזרת בחיזוק מערכת חיסונית ואצל ילדים זה אפילו ממש קל לעשות .
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יכול לעזור נגד בחילות וצרבות בהריון?לילך12/09/2018
בהריון, שבוע 30, סובלת (עדיין) מבחילות וגם מצרבות, מחפשת אלטרנטיבות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צרבות בהריון
ניר סלמה17/09/2018שלום לך
יש הרבה מה לעשות
את צריכה רק לקבוע תור ...
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תמיכה לחולה באי ספיקת כליותארנון06/09/2018
האם דיקור יכול להוות תמיכה לחולה באי ספיקת כליות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אי ספיקת כליות
ניר סלמה06/09/2018שלום ארנון
בהחלט !!!!!
כל העדויות מצביעות על עזרה לחולי אי ספיקת כליות בעזרת דיקור וגם רפלקסולוגיה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רגישות לא מוסברת לריחותשחר04/09/2018
יש לי רגישות לא מוסברת לריחות, הרחה של ריחות מסוימים, אפילו רק לכמה דקות, גורמת לי לכאבי ראש נוראיים. יכול להיות שדיקור יכול לעזור לי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ריחות - כאבי ראש
ניר סלמה06/09/2018שלום שחר
האם פנית לנוירולוג בעיניין הזה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול דיקור בזמן מחזוראוקסנה02/09/2018
יש מניעה לעשות טיפול בזמן מחזור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בזמן מחזור
ניר סלמה03/09/2018אין שום בעיה בכלל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיקור סיני האם כואב?גלי30/08/2018
המליצו לי על דיקור סיני אבל אני מפחדת שזה יכאב לי... עד כמה זה כואב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיקור סיני כואב ?
ניר סלמה30/08/2018לא כואב !!!!
בידיים הנכונות....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סחרחורת אחרי טיפול דיקורדניאל28/08/2018
אחרי טיפול דיקור חוויתי סחרחורת מאוד קשה, האם יש קשר? מדוע זה נגרם? האם זה אומר שהטיפול אינו מתאים לי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סחרחורת אחרי דיקור
ניר סלמה28/08/2018היי
ייתכן שהטיפול היה חזק מידי או ארוך מידי .
אין כזה דבר דיקור לא מתאים למישהו. יש מטפל שעבד לא נכון.
בדרך כלל זה אומר למטפל המון על אופן הסיקור להבא שצריך לעשות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול יחיד או סדרת טיפולים?עדי26/08/2018
סובלת ממיגרנות, המליצו לי על דיקור. האם די בטיפול אחד או שצריך סדרה של טיפולים? יש הערכה של מספר טיפולים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סדרת טיפולים
ניר סלמה28/08/2018אין קסמים.
בטיפול אחד לא פותרים בעייה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסדרת טיפולים
ניר סלמה28/08/2018אין קסמים.
בטיפול אחד לא פותרים בעייה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)