מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טיפול בדיקור לילדה בת 8גילי23/08/2018
הבת שלי בת 8, יש לה דלקות גרון חוזרות וקשיים חברתיים. אני מאוד רוצה שהיא תתחיל דיקור אבל היא ממש מפחדת מהמחטים, לא רוצה לעשות לה טראומה אבל אני באמת חושבת שזה יעזור לה. מה עושים במקרה כזה? אני לא רוצה לוותר... יש מדקרים ידידותיים לילדים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ילדה בת 8
ניר סלמה26/08/2018היי גילי
כל מטפל שמטפל בילדים יש לו את הגישה והעדינות הדרושים.
סתם שאלה- ניסית הומיאופטיה ?
ללא מחטים
וללא פחדים....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יכול לעזור נגד דלקות?יפתח21/08/2018
יש לי דלקות חוזרות שמשפיעות על בלוטות הלימפה. מחפש טיפול אלטרנטיבי, דיקור יכול לעזור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקות - יפתח
ניר סלמה21/08/2018שלום יפתח
רפואה סינית בכלל יכולה לעזור לך מאד!!!!
אני ממליץ לך לפנות לטיפול .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיגרנות החמירו למרות הדיקורסיוון19/08/2018
התחלתי טיפול בגלל מיגרנות ואכן לכמה זמן זה עזר אבל עכשיו המיגרנות חזרו ואף החמירו. האם משהו בדיקור כבר לא עובד? צריך להחליף מדקר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיגרנות שהחמירו - סיוון
ניר סלמה20/08/2018שלום סיוון
אני אומר למטופלים שלי שאם בתוך מספר מסויים של טיפולים המצב לא משתפר, אז הם צריכים להחליף מטפל.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיקור לחולת סוכרת הריוןאלה16/08/2018
האם דיקור יכול לעזור לאיזון של אישה עם סוכרת הריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סכרת בהריון - אלה
ניר סלמה16/08/2018שלום אלה
מכייון שהטיפול ברפואה סינית מאד יעיל לטיפול בסכרת בכלל על כן מאד יעיל גם בתקופת הריון.
אני אישית טיפלתי כמה פעמים בנשים בהריון שפחדו שהסכרת תישאר גם אחרי ההריון.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיקור סיני לתמיכה בטיפולי פוריותמירב14/08/2018
התחלתי טיפולי פוריות והמליצו לי ללכת לדיקור, אשמח לדעת מה עושים בטיפול שעוזר להליך, תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיקור סיני ופוריות
ניר סלמה14/08/2018שלום לך
הטיפול הסיני נועד לתמוך בגוף במקביל לטיפולים הפוריות .
כלומר בזמן שגשוג הביציות לחזק את הגוף כדי שיצאו בייציות חזקות.
בזמן הביוץ להניע ....
וכו'.
מחקרים מראים על 30% יותר סיכויים ללידה.
בכנות זה הטיפול שאני הכי אוהב .
אין דבר יותר מספק למטפל מלידה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חולת סוכרת לא מאוזנתקרן12/08/2018
האם דיקור יכול לעזור לי לאזן את הסוכר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סכרת לא מאוזנת
ניר סלמה12/08/2018שלום לך
לרפואה הסינית כלים רבים לעזור עם בעיית הסכרת.
ממש ברמה עמוקה .
עזרה עם דיקור צמחים והתאמת תזונה ממש אפשר להוריד ערכים !!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זמן השפעה של דיקורירון09/08/2018
יש לי כאבים ברגל, המליצו לי על דיקור. בתוך כמה זמן מרגישים את ההשפעה של הטיפול?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זמן השפעה - ירון
ניר סלמה09/08/2018שלום ירון
אצל כל אחד זמן ההשפעה הוא שונה על כן קשה לקבוע.
אני אומר תמיד שאם אין שום שינוי תוך 6-7 טיפולים אז המטפל\ת לא מתאימים לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כחול ביד אחרי דיקוראביב05/08/2018
בדיקור שמו לי מחט בכף היד וזה כאב ממש ועכשיו יש כחול. האם זה תקין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כחול ביד - אביב
ניר סלמה06/08/2018שלום אביב
פגעו לך בכלי דם
זה הסיכון היחידי בדיקור
זה לא נעים אבל זה לא נורא ויעבור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשד לפגיעה בעצב באזור אינטימיח29/07/2018
שלום אני סובלת מכאבים בזמן אורגזמה, ורופאת נשים שלחה אותי הביתה בלי לדעת איך לעזור.... ולאחר בדיקה מול עצמי של סוג הכאב והאזור ממנו הוא מגיעה ומקרין לפות אני חושדת שכניראה יש פגיעה בעצב השאלה שלי האם יש אופציה שאקנה מחטים ואטפל בעצמי? זה ממש מביך ללכת למטפל כדי לטפל באזור שם, ואם כן אחליט ללכת למטפל/ת האם הוא או היא יחפש מאיפה הכאב מתחיל ליפני שהוא מגיע לפות, ושמה הוא/היא ידקור? יש לציין שאני לא פוחדת מדקירת המחט באזור פשוט מנסה להבין איך זה עובד בדיקור תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פגיעה בעצב באזור אינטימי - ח
ניר סלמה06/08/2018שלום ח
אני אישית לא מבין כיצד קבעת שיש לך פגיעה בעצב !!!!
זו קביעה שיכול רק רופא נוירולוג להבחין ואחרי הרבה בדיקות.
שנית אף אחד לא דוקר בפות !!!! אין שם נקודות דיקור!!!
הייתי דווקא חושב ראשית דווקא על פיזיוטרפיה של רצפת האגן.
ישנן מטפלות !!!!! פיזיוטרפיסטיות שמטפלות בזה.
חוץ מזה טיפלתי אישית רבות בנשים עם כאבים בזמן קיום יחסי מין, בהצלחה רבה ואף נקודת דיקור לא כללה דיקור באזורים אינטימיים.
שלישית - את ממש לא דוקרת את עצמך!!!!
בהצלחה ח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפגיעה בעצב
ח07/08/2018האם כשאתה אומר פיזיוטראפייה אתה מיתכון לתרגילים? כי אני לא בטוחה שתרגילים יעזרו לזה...ושנית אני יודעת שזה פגיעה בעצב מיכיוון שהגוף שלי עבר כל מיני סוגים של בעיות וכאבים ואני כבר יודעת לזהות לפי סוג הכאב וחוץ מיזה שאין יותר מידי אופציות זה או פגיעה בכלי דם או פגיעה בעצב לפי הבנתי מהמעט שאני יודעת על פיזיולוגיה וכו... הכל אופן תודה על המענה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפגיעה בעצב באזור אינטימי - ח
ניר סלמה09/08/2018היי
פיזיוטרפיה של רצפת אגן זה לא תרגילים ...
זה כמו עיסוי - ורק מטפלות עושות את זה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיקור בתקופת הנקה וחזרה של מחזורנעמה22/04/2017
שלום רב,
אני מניקה תינוק בן 11 חודשים וטרם חזרה לי הוסת עוד מהלידה. בעלי ואני מאוד רוצים הריון נוסף אך הולכת ומתחזקת התחושה שעליי להפסיק את ההנקה בכדי להשיב את המחזור ואיתו את הביוץ, אני מאוד לא רוצה להפסיק את ההנקה עדיין...
האם לדיקור יש פתרון עבורי למצב זה? לזרז את הוסת ואת אפשרות הכניסה להריון, תוך כדי הנקה?
תודה רבה ושבוע נפלא,
נעמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
אלעד שלו22/04/2017שלום נעמה,
לנשים רבות אחרי לידה יש חוסרים בגוף. כדאי לעבור מספר טיפולי דיקור ובמיוחד צמחי מרפא ותזונה נכונים, כדי להיות מוכנה להריון הבא. אם המחזור לא מגיע מחוסרים בגוף או חוסר איזון יתכן שהטיפול יעזור לו להגיע, אולם תמיד כדאי להקשיב לגוף ולקצב הנכון לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיה מוזרה לפני מחזורת.19/03/2017
אני בת 43. בחודשים האחרונים שמתי לב לתופעה מוזרה. השבועיים לפני קבלת המחזור הקיבה שלי הופכת להיות רגישה, יש לי כאבים קבועים, נפיחות וכל מה שאני אוכל גורם לי לאי נוחות. אחרי שהמחזור מגיע זה עובר כאילו לא היה כלום. באופן כללי יש לי בעיה של חומציות גבוה בקיבה וריפלוקס אבל אני שומרת ולכן לא סובלת מזה כל כך. גם בזמן אי הנוחות אני עדיין שומרת ובכל זאת זה מטריד. האם בעזרת דיקור אפשר להפסיק את התופעה הזאת? יש לכם רעיון למה זה קורה בכלל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיה מוזרה לפני מחזור
אלעד שלו22/04/2017שלום לך,
תופעה זו נגרמית בדך כלל בגלל מה שנקרא ברפואה הסינית תקיעות של צ'י הכבד. אכן דיקור יכול לעזור לזה. וכמובן כדאי לטפל בקיבה לטווח הארוך.
כל טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים לאחר ניתוח גב כושלאלי27/12/2016
אני בן 33 לפני כשנתיים עברתי ניתוח פריצת דיסק ב L4 L5 הניתוח נכשל, וגורם לי לכאבי גב חזקים יותר, עם הקרנה לרגל שמאל , במיוחד לכף הרגל, (אני מרגיש כמין שרפה)
אני כבר שנתיים מחפש מזור לכאב
עשיתי שתי זריקות אפידורל
טיפול כירופרקט כל מיני סוגי עיסוי, פיזיותרפיה, הידרותרפיה, רפסולוגיה, לצערי לא מרגיש שיפור,
בחודשיים האחרונים אני מרגיש שהכאבים ותחושת הנימול מתחילים גם ברגל ימין
שאלתי האם דיקור יכול לעזור במצבים כאלה
בתודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים לאחר ניתוח
אלעד שלו27/12/2016שלום אלי,
כדאי לנסות, תלוי האם נגרם נזק בניתוח או לא.
תנסה 10 טיפולים אצל מטפל טוב ואז תוכל לדעת אם יש שיפור.
כל טוב,
אלעד שלו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיקור סיני שלא פועלאני15/12/2016
שלום , אני מטופלת בדיקור סיני במטרה להעלים כאבים ביחסי מין. אני כבר בטיפול החמישי ועדיין אין שום שינוי...כלום. נאדה. האם יש טעם להמשיך עם זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
אלעד שלו15/12/2016תתיעצי עם המטפל שלך לשמוע את דעתו/ה
אם זה לא משתפר כדאי להחליף מטפל או לנסות לשלב טיפול רגשי - מיני בתהליך.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השפעה שלילית של דיקורניבה21/10/2016
שלום
התחלתי טיפול בדיקור סיני לפני ארבעה ימים. קיבלתי כבר שני טיפולים. מטרת הטיפול היא הקלה על תסמיני דכאון, מערכת חיסונית חלשה ותופעות של תסמונת קדם וסתית.
מאז הטיפול הראשון חוויתי החמרה במצב הנפשי, וביממה האחרונה חשה חולשה , מצוננת ועלה לי החום.
האם יכול להיות שהטיפול לא מתאים לי?
או שרגרסיה לאחר תחילת טיפול היא שכיחה?
אשמח לשמוע
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
צחי שגב23/10/2016שלום לך,
יתכן והמטפל שלך צריך לשנות את העקרון הטיפולי ואולי גם לבדוק את האבחנה שלו.
לא צריכה להיות החמרה מטיפול, בטח שלא אחרי 4 טיפולים.
ספרי למטפל שלך על תחושותייך ואני בטוח שתצליחו למצוא את הכיוון הנכון בטיפול.
בהצלחה,
צחי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה, ועוד שאלה
צ24/10/2016האם יכול להיות שנוצר איזשהו נזק? כלומר מה המשמעות אם אחליט לא לחזור לטיפול? המצב ישאר כפי שהוא כרגע? או שעלי לחזור אליה ש״תתקן״... ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
צחי שגב24/10/2016הי,
הסימפטומים אמורים לעבור תוך כמה ימים.
עכשיו אני שם לב שעשית 2 טיפולים ולא ארבעה. אני מציע לך לנסות טיפול נוסף.
צחי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיקור סיני - כאבים החמירו אחרי פגיעה בעצבל20/08/2016
הי,
עשיתי דיקור סיני בעקבות כאבים בברך (דלקת).
אחד מהמחטים שהוכנס לרגל (אזור שוק ימין מקדימה) כאב בצורה קיצונית והקרין במשך מספר שניות על יתר הרגל.
שאלתי את המטפל מה זה והוא מלמל משהו שנשמע כמו "נגיעה בעצב" (אבל אני לא בטוחה שזה מה שהוא אמר).
יום למחרת, מצב הברך החמיר ולא הצלחתי (ועד עכשיו אני לא מצליחה) לקפל אותה.
האם יכול להיות שזה בגלל פגיעה בעצב? איך מטפלים? תוך כמה זמן זה עובר?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיקור סיני - כאבים החמירו אחרי פגיעה בעצב - תגובה
אלעד שלו22/08/2016שלום לך,
אם אחרי יומיים שלושה זה לא עובר, כדאי לבדוק עם אורטופד את המיניסקוס זאת בדרך כלל הסיבה לחוסר יכולת בכיפוף הברך. כדאי קודם להתייעץ עם המטפל שלך לראות מה הוא אומר, אפשר תמיד ללכת למטפל אחר. בדכ אם הדיקור נוגע בעצב ונגרם נזק- קורה לעיתים רחוקות, אז מרגישים תחושה של זרם או חשמל ברגל.
אני אישית מעדיף את שיטת האיזון שבה על מנת לטפל בברך דוקרים ביד.
זה מונע בדכ תופעות לוואי ועובד מהר יותר.
רפואה שלמה.
אלעד שלו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)