מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כמה טיפולים ההשפעה של הדיקור !קרן05/02/2016
לפני חודש עשיתי סי טי והתגלה שיש לי התחלה של פריצת דיסק יש לי כאבים שמוקרנים לרגל שמאל בגלל הבעיה שיש לי בגב תחתון לקחתי 10 טיפולים בשביל הבעיה של הכאבים ברגל שמאל כמה טיפולים לורח עד שהדיקור מתחיל להשפיע על הכאבים ואני יכל לחזור לחיים נורמליים לקום מהמיטה וללכת כמו שצריך ורציתי לשאול לגביי טיפולי תחזוקה מה הם בעצם עושים וכול זמן צגיך לעשות טיפול תחזוקה כזה לבעיה שיש לי בגב תחתון ? אני מאוד סובלת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך
קרן05/02/2016כול כמה זמן צריך לעשות טיפולי תחזוקה בגלל הבעיה שיש לי בגב בגלל השטלה האם הדברים האלה חוזרים ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
אלעד שלו07/02/2016הי קרן כדאי לעשות טיפולים רצופים פעמים או פעם בשבוע עד שהכאב עובר ואז לעבור לתחזוקה, פעם בשבוע ואז פעם בשבועיים ואז אפשר להישאר על פעם בשלושה שבועות או חודש ובמקביל לעשות תרגילים לחיזוק והגמשת הגב.
כל טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתי רואים שיפור בכאבים
קרן07/02/2016רציתי לשאול אחרי כמה טיפולים בדיקור יש שיפור בכאבים אחרי 4 או 5 או אחרי 4 יש כבר שיפור בכאבים ? או שזה לוקח יותר מ- 6 טיפולים ? אני חודש במיטה והמצב הזה מייאש אותי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתי רואים שיפור בכאבים - תגובה
אלעד שלו07/02/2016זה מאוד תלוי במצבך, ובמומחיות של המטפל, במצב שאת במיטה ולא יכולה לזוז כדאי לעשות טיפולים כל יום או כל יומיים, אם יש צורך אפשר לקחת כדורים מרופא או זריקה.
אחרי שהמצב האקוטי עובר כדאי להמשיך במה שאמרתי ולהקפיד על חיזוק וגמישות הגב בשחייה פלדנקרייז או כל דבר אחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיקור וסטריליותמיקה03/02/2016
שלום, לפני כמה זמן הלכתי למספר טיפולי דיקור ושמתי לב שהמדקרת לא פותחת את קופסאות המחטים באותו רגע ליידי, אלא המחטים היו מנוחות על כלי כשהן לא סגורות בקופסא.
יש מצב שהיא פשוט ממחזרת מחטים??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיקור וסטריליות - תגובה
צחי שגב04/02/2016לא נראה לי שהיא ממחזרת מחטים.
רוב המטפלים משתמשים במבטים באריזות גדולות. יש 10 מחטים בחבילה, כך שאם נשארו מחטים מהמטופל הקודם אז אין בעיה להשתמש בהן.
את תמיד יכולה לבקש ממנה לפתוח חבילה חדשה.
צחי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
מיקה04/02/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיקור סיני ומחזורמיטל02/02/2016
היי
האם מותר לעשות טיפול של דיקור סיני אם אני במחזור?
הרופא אמר לי שהוא לא עושה דיקור במחזור,מה הסיבה?
הדיקור הסיני הוא לטיפול בויסטיבוליטיס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיקור סיני ומחזור - תגובה
צחי שגב02/02/2016הי מיטל,
אמת, לא מומלץ לעשות טיפול בזמן הווסת.
הטיפול יכול להגביר דימום או לשבש את הזרימה התקינה של האנרגיה והדם.
בברכה,
צחי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדיקור ומחזור
מיטל02/02/2016הבנתי
ואם במועד שאמור להיות לי המחזור אני פשוט ממשיכה לחפיסה הבאה של הגלולות(בכדי שלא יהיה לי מחזור) זה בסדר?
כלומר היום נשארה לי הגלולה האחרונה לחפיסה וישר מתחילה חפיסה חדשה
בכדי למנוע מחזור,זה בסדר?במצב כזה ניתן לעשות דיקור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדיקור ומחזור - תגובה
צחי שגב04/02/2016לא מומלץ לעשות את זה. חשוב לתת למחזור את הזמן שלו בזמן שלו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדיקור סיני ומחזור
מיטל04/02/2016כלומר לאחר שבוע, אפשר להמשיך את טיפולי הדיקור נכון?!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדיקור סיני ומחזור
מיטל04/02/2016היי,
ואם דחיתי את המחזור כלומר המשכתי לחפיסה הבאה ככה שהמחזור לא,יגיע החודש, אז זה גם לא מומלץ לעשו
ת את הדיקור?!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדיקור סיני ומחזור - תגובה
צחי שגב04/02/2016אין בעיה לעשות דיקור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדיקור סיני ומחזור - תגובה
צחי שגב02/02/2016הי מיטל,
אמת, לא מומלץ לעשות טיפול בזמן הווסת.
הטיפול יכול להגביר דימום או לשבש את הזרימה התקינה של האנרגיה והדם.
בברכה,
צחי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיקור סינייאיר31/01/2016
מזה שנה אני בטיפול סיני
ונוטל תרופה נגד חרדה אפקסור 150xr
יום שישי עשה לי טיפול ואמר לי הוא יהיה עמוק מאוד
למרות הרגשתי שהאפקט של התרופות נכד חרדה כבר לא משפיע ואני סובל מתופעות גמילה קשים ממה זה יכול להיות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיקור סיני - תגובה
אלעד שלו31/01/2016יאיר השאלה שלך לא ברורה, האם הפסקת ליטול את התרופה?
אם כן עשה זאת רק בעצת רופא ובדרך הדרגתית, טוב שלשלב את הגמילה עם דיקור סיני וצמחי מרפא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גירוי עם המחט בדיקור סיניאורן21/12/2015
יש מטפלים שעושים מניפולציות עם המחט אחרי החדרתה, ויש מטפלים שדוקרים ולא נוגעים יותר עד ההוצאה. אשמח להבין מה ההבדל בין הגישות? למה זה משמש, יתרונות / חסרונות. תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גירוי עם המחט בדיקור סיני - תגובה
אלעד שלו21/12/2015הי אורן הסטימולציה של המחט מאפשר שליטה בתנועה של הצ'י.
לעיתים יש צורך בסטימולציה חזק ולעיתים חזקה תלוי במטופל ובנקודה הנדקרת.
יש שיטות דיקור שדוגלות בסטימוליצה ויש כאלה שפחות.
זו אומנות בפני עצמה ויש מטפלים ששולטים בה יותר טוב מאחרים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיקור לאחר הזרעהפאני15/12/2015
שלום לכם. אני מטופלת בדיקור מזה מספר חודשים במהלך טיפולי הזרעות. השבוע עברתי הזרעה. מהו התזמון הטוב והמייטיב ביותר לתזמן את הדיקור? האם שבוע אחרי זה בסדר או עדיף קודם לכן? אודה על תשובה בהקדם. תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיקור לאחר הזרעה - תגובה
צחי שגב16/12/2015הי פאני,
אחרי הזרעה מומלץ לבצע טיפול אחד או 2 טיפולים בתוך 5-7 ימים
בהצלחה, צחי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חוסר אנרגיה ועייפותחני01/10/2015
חג שמח.בזמן האחרון אני סובלת מחוסר אנרגיה,זה מתבטא שאני ישנה הרבה,אין לי חשק לעשות שום דבר,אני מעל גיל 40,לא עובדת כרגע,מה עושים עם התופעה הזאת? אשמח לתשובה.תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חוסר אנרגיה ועייפות - תגובה
צחי שגב05/10/2015שלום לך,
אני מבין את הבעיה שלך. את נמצאת במעגל מרושע. חוסר הפעילות מוביל לעייפות, העייפות מובילה לחוסר פעילות.
אני ממליץ לך להתחיל בפעילות גופנית בבוקר ואני בטוח שהיום שלך יראה אחרת.
מעבר לכך, נסי לעסוק בתחביבים שלך במשך היום. אלו יתנו לך אנרגיה חיובית ומצב רוח טוב.
מקווה שעזרתי,
צחי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
חני05/10/2015מכל הלב,עזרת לי מאוד.
חג שמח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיקור סיני תופעות לוואיעידן29/09/2015
1.אני כבר טיפול מס' 4 דיקור סיני . המטפל שם לי מחט ביד שמאל קרוב לשורש כף היד ומיד חטפתי הבזק חשמלי חריף וכואב לאצבע . האם נגרם נזק ..נגיעה בעצב מסוים ?
2. המטפל שם לי כבר בכל הטיפולים מחט בצוואר ויש כאבים כל הזמן איפה שהמחט היה מצד שמאל האם זה בסדר ?
3. איך באמת ניתן לדעת שאותו מטפל אכן מוסמך ב100% ולא מישהו שלמד קצת והחליט שהוא מדקר ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיקור סיני תופעות לוואי - תגובה
צחי שגב05/10/2015שלום עידן,
1. לפעמים זה קורה בנקודה הזו - לא נגרם שום נזק
2. קשה לומר - תדבר עם המטפל שלך על כך ותבקש ממנו להזהר יותר
3. תבדוק את התעודות שלו ותוודא שהוא למד 4 שנים. אם הוא רשום באגודה לריפוי סיני מסורתי הוא בטוח למד 4 שנים.
בהצלחה,
צחי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיקור סיני לקראת הריוןענת18/09/2015
שלום,
אני בת 41 וחמישה חוד'. מתכננת הריון שלישי. להריון הראשון (לפני 12 שנים) נכנסתי לאחר 5 חודשים של פרגונל F והזרעות. להריון השני (לפני 7 שנים) קיבלתי חודש פרגונל F ולא הגעתי לשלב ההזרעה היות ונקלטתי באופן טבעי בימי הביוץ שהופיעו מספר ימים לאחר ההזרקה.
לפני שבוע וחצי הוצאתי את ההתקן התוך רחמי שהיה לי 6 שנים. כבר לאחר 3 ימים הגיע המחזור (לאחר ש -6 שנים לא הופיע בעקבות סוג ההתקן) היום התחלתי דיקור סיני. המטפלת ציינה שלדעתה כדאי לנקות את הגוף בחודש הקרוב ולא לקיים יחסים בסמוך למחזור, אלא להתחיל בניסיונות ההתעברות רק מהחודש הבא. רופאים שאותם שאלתי בפורומים השונים, דווקא ציינו שאין צורך להמתין שהגוף יתנקה מ"שאריות" ההורמונים שנותרו מההתקן. מה דעתכם? להימנע החודש מקיום יחסים בסמוך לביוץ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיקור סיני לקראת הריון - תגובה
צחי שגב19/09/2015שלום ענת,
אני לא רואה סיבה להימנע מכך, אם יש סיכוי שתיקלטי אז למה לוותר עליו?
תבקשי ממנה הסבר נוסף מדוע לא לנסות כי זה לא ברור
שיהיה בהצלחה,
צחי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
ענת19/09/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיקור סיני לוולודיניהשיראל16/09/2015
שלום, קראתי באינטרנט שהדבר עשוי לעזור
אני סובלת כחודש + מתחושות צריבה בנרתיק ללא כל אבחנה מגניקולוג אותו ביקרתי מספר רב של פעמים במהלך התקופה
אני יודעת שלעיתים אני סובלת מכאבים כרוניים (בעבר סבלתי מכאבי ראש גב ושיניים) שלא נמצאה כל סיבה להם ואני חושבת שמדובר בכאבים בגין לחץ או כאבים פסיכוסומטייים בכל המקרים הרפואה הקונבנציונאלית משככי כאבים ותרופות לא סייעו ורק דיקור סיני סייע לי
שאלתי היא האם כל מדקר יודע לטפל בכל בעיה או שיש תתי התמחויות בנושא, כלומר אם אפנה למדקר שטיפל בי בנושא כאבי הגב והראש הוא ידע לסייע גם בעניין זה
האם באמת כפי שקראתי דיקור יכול לסייע?
תדה על תשובתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיקור סיני לוולודיניה - תגובה
צחי שגב16/09/2015שלום ליאור,
אכן דיקור סיני יעיל לוולוודינה. לרוב הבעיה נובעת על רקע נפשי ודיקור סיני יכול לסייע בכך.
עדיף שתפני למטפל מנוסה. ישנם מטפלים רבים שמתמחים בגניקולוגיה סינית, אך לפי דעתי מטפל עם ניסיון של מעל 7 שנים יכול לטפל בכך בהצלחה.
צחי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איזון הורמונליאורטל06/09/2015
שלום ,
הייתי רוצה להתחיל בטיפול של איזון הורמונלי . אני לא יודעת אם בוודאות זו הבעיה אבל ראיתי את הספטומים ואני משערת שכן .
כמה טיפולים אני צריכה לעבור בשביל לראות שיפור .
אני סובלת מתנודות במצב הרוח ומאקנה , האם דיקור סיני עוזר לזה ?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איזון הורמונלי - תגובה
צחי שגב07/09/2015הי אורטל,
קשה לענות על השאלה שלך מכיוון שכל גוף מתנהג אחרת. את רואה רק את הסימפטומים האלו, אך בתשאול יכולים לעלות סממנים נוספים וגם אם לא, משך הטיפול תלוי באיכות הטיפול ובחו"ל הגוף שלך ובתגובתו לטיפול.
דיקור סיני בהחלט מטפל בזה.
רפואה שלמה,
צחי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורטל, בידקי אם אין לך צ'יסטה בשחלה
מורטל11/11/2015השפנה ואקנה אופיינים לצ'סטות בשחלה ולעיתים יש לבצע ניתוח או לקבל הורמונים.
בידקי עם רופא הנשים שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלותשרה21/08/2015
שלום רב,
רציתי לדעת בבקשה:
1. האם עובי המחט בדיקור סיני משפיע על התוצאות? האם ככל שהמחט יותר עבה יש יותר אפקט?
2. האם תתכן החמרה במצב של אלרגיה לפריחה אחרי דיקור?
תודה מראש!!
שבת שלום :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלות - תגובה
אלעד שלו23/08/2015שלום רב ,
עקרונית ככל שהמחט יותר עבה זה יוצר הנעה יותר חזקה של צ'י, בכל שיטת דיקור מקובל להשתמש במחטים אחרות.
כעקרון החמרה אחרי טיפול תיהי ל 24-48 שעות, כעין תגובה לטיפול.
אנא בדקי עם המטפל שלך את משמעויות של כך.
כל טוב.
אלעד שלו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על תשובתך!
שרה24/08/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי גבמאיה10/08/2015
שלום
האם דיקור סיני עוזר גם במקרה של כאבי גב תחתון ועצם זנב (כאבים באגן)?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי גב - תגובה
צחי שגב12/08/2015שלום מאיה,
בהחלט דיקור סיני עוזר לבעיות בגב תחתון וגם עצם הזנב.
רפואה שלמה,
צחי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחט חשמליתאני05/08/2015
היי...
לפני חצי שנה התחלתי לעשות טיפולים קוסמטיים של אפילציה בפאות בפנים.
בערך באותה תקופת זמן התחלתי להרגיש כאבי בטן מטורפים, שלשולים, לא הצלחתי לעכל את האוכל כמו שצריך.
האם יש קשר בין המחט שנכנסה לפאות ובין מערכת העיכול????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחט חשמלית - תגובה
צחי שגב05/08/2015הי,
למעשה יכול להיות שיש קשר.
מסלול מרידיאן הקיבה עובר באזור הפאות ואם עושים מניפולציה חזקה באזור אז זה משפיע על המרידיאן והקיבה.
רפואה שלמה,
צחי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיה בגיל המעברחני30/07/2015
שלום למנהלי הפורום.אני בת 48 ומאז שהתחיל הקיץ אני מרגישה חולשה פיזית ובנוסף סובלת מהזעות יתר,אשמח לדעת מה עושים במצב כזה? תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיה בגיל המעבר - תגובה
צחי שגב30/07/2015שלום לך,
בימים חמים אלו, טבעי שנרגיש תשושים. עם זאת, נראה לי שאת זקוקה לשתייה מרובה וכדאי להרבות באכילת מזונות מקררים ומרעננים כמו אבטיח למשל.
טיפול בדיקור סיני יכול גם לעזור לרענן את הגוף ולהזין אותו.
תרגישי טוב,
מקווה שעזרתי,
צחי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)