מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מניעה של סינוסיטיס לפני החורףיוגב18/11/2018
בכל חורף יש לי סינוסיטיס קשה, חשבתי הפעם להקדים תרופה למכה, האם דיקור יכול למנוע את זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מניעת סינוסיטיס
ניר סלמה18/11/2018שלום יוגב
ראשית עלי לציין את החשיבה הסינית שלך
כל הכבוד .
אכן התחל עכשיו למניעה . קצת מאוחר הבית צריך להתחיל לפני חודשיים.... אבל יעבוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשיבות הקשר עם המדקריפתח14/11/2018
האם לאיכות הטיפול ולהצלחה שלו יש השלכות לקשר האישי עם המדקר? התחלתי טיפול אצל מדקר מומלץ אבל אני לא מחבב אותו באופן אישי ואני חושש שזה הדדי. לא באתי ליצור חברים אלא לטפל בבעיה, אבל אם הקשר יכול לשבש את הטיפול בכל זאת הייתי רוצה להחליף מטפל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קשר עם מדקר
ניר סלמה14/11/2018שלום לך
בגדול לא אמור להיות קשר
אבל מצד שני - יש המון מטפלים טובים - אז אולי כדאי לנסות אצל מישהו\י אחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המדקרת שלי זרקה אותיקרין11/11/2018
המדקרת שלי זרקה אותי אחרי שנה וחצי, אני בטיפולי פוריות והיא אמרה שהיא מיצתה את יכולת הטיפול שלה... מה לעשות עכשיו? יש טעם לפנות למדקרת אחרת או שלדיקור אין יותר איך לעזור לי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרין
ניר סלמה12/11/2018שלום קרין
זרקה - מילה קצת אלימה - אני מאמין שהיושר המקצועי שלה לא איפשר לה להמשיך אם את עדיין לא בהריון ולשם כך הגעת.
אני ממליץ לך להחליף מטפל\ת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיקור יכול לגרום לנזק?רונן08/11/2018
כל הזמן אומרים כמה דיקור עושה טוב, אבל יכול להיות שהוא גורם גם לנזקים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רונן - נזקים בדיקור
ניר סלמה12/11/2018בהחלט -
למשל אם אדם חלש סובל מכאבים והמטפל "מפרק " את הכאב אזי זה יגרום נזק והמטופל רק יכאב יותר....
אז כן לשאלתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיקור לחרדות ולבעיות שינהרינת06/11/2018
רוצה לנסות טיפולים אלטרנטיביים לחרדות ולבעיות שינה, האם דיקור היא אופציה טובה? באיזה תדירות צריך לעשות את הטיפולים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חרדות
ניר סלמה06/11/2018שלום לך
דיקור הוא אופציה מעולה !!!!
רפואה סינית משולבת דיקור וצמחי מרפא לטיפול בתופעות אלו .
בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החמרה של המצב אחרי דיקורמוטי04/11/2018
יש לי פריצת דיסק, הלכתי לדיקור והכאב רק החמיר. זה אומר שהמטפל עשה משהו לא בסדר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החמרה של כאבי גב
ניר סלמה04/11/2018שלום
אם המטפל לא עשה מניפולציה כלומר תנועה של הגב המצב לא יכול להחמיר מהדיקור .. אולי השרירים יותר תפוסים אבל לא נזק נוסף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נקודות שיכולות לפגוע בעובררוני31/10/2018
הייתי בדיקור וכמה ימים אחרי גיליתי שאני בהריון, האם יש מקומות דקירה שיכולות להעמיד בסיכון את העובר? האם בטוח להמשיך את הטיפול גם בזמן ההריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיקור בזמן הריון - רוני
ניר סלמה31/10/2018היי רוני
אין שום בעיה - רק תיידעי את המטפל\ת שאת בהריון
תהיני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת ביד לאחר דיקוראחמד29/10/2018
שלום לאחר טיפול ראשון בדיקור בגלל כאבי צוואר התחילה דלקת ביד שמאל עם כאבים האם יש קשר ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת ביד לאחר דיקור - אחמד
ניר סלמה30/10/2018שלום אחמד- ייתכן וישנה תגובה כללית לדיקור כחלק מתהליך ריפוי...
תן לזה זמן ותיוועץ עם המטפל.
וייתכן גם שאין קשר....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בלתי נסבלים בגלל טחוריםעופר28/10/2018
סובל מכאבים בלתי נסבלים בגלל טחורים, עושה את כל מה שהרופא אומר לעשות - משחות, אמבטיות וכו', אבל אולי דיקור או משהו בסגנון יוכל לעזור לי גם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עופר - טחורים
ניר סלמה29/10/2018עופר- דיקור עושה פלאים לטחורים !!!!!!
טתה חייב לפנות לדיקור ....
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כל הזמן מרגישה עייפותאהובה23/10/2018
אני כל הזמן עייפה, אני לא אנמית ואלא חולה בשום דבר לפי בדיקות דם, ישנה מסודר ומקפידה על 7 שעות שינה לפחות, ועדיין כל הזמן עייפה ומותשת. הפנו אותי לדיקור והייתי רוצה לשמוע פרטים, תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עייפות - אהובה
ניר סלמה23/10/2018בכיף אהובה
מה שאלתך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיקור להקלה על תסמינים של גיל המעבררונית21/10/2018
סובלת מגלי חום ומתסמינים נוספים הכרוכים בגיל המעבר, דיקור יכול לעזור לי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלי חום - רונית
ניר סלמה22/10/2018היי רונית
בהחלט אפשר לעזור
ברפואה הסינית אנו רואים את מצב של גיל המעבר כהתדלדלות של המאגרים המקררים והמרגיעים בגוף, על כן או שמנסים למלא את המאגרים הללו, או שממתנים את מקורות האש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אקנה הורמונלי בגיל מבוגרתמר18/10/2018
בת 30 ועדיין סובלת מאקנה. קוסמטיקאיות שונות הסבירו לי שזה אקנה הורמונלי ונתנו לי מגוון תכשירים שלא עוזרים, מחפשת חלופות אחרות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אקנה הורמונלי
ניר סלמה18/10/2018היי
תחפשי את אמיר קלי
בפורום עור לרפואה סינית.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיקור סיני לטיפול בדיכאוןארנון16/10/2018
איך דיקור סיני עובד כטיפול לדיכאון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיכאון - ארנון
ניר סלמה16/10/2018שלום ארנון
ברפואה הסינית אנו בוחנים מהיכן בגוף מגיע הדיכאון לכל איבר יש תפקוד פיזיולוגי אבל גם תפקוד רגשי - ואנחנו משלבים את הפונקציה של האיברים.
וכך מחליטים מהיכן " לתקוף " את הבעיה.
השימוש הוא על ידיד דיקור וצמחי מרפא
אני יכול לומר לך שאישית ראיתי הרבה מקרי דיכאון זה לא טיפול קל אבל הוא עוזר מאד !
בהצלחה
ניר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיקור לטנטון ורגישות לרעשלאו14/10/2018
סובל מטנטון ומרגישות לרעש, מחפש פתרון ברפואה המשלימה, דיקור יכול לעזור לי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טנטון - לאו
ניר סלמה16/10/2018שלום לאו
לפי מיטב ידיעתי ( ואני עובד במרפאה הנוירולוגית באיכילוב )
אין לך מה לעשות חוץ מרםואה סינית.....
אני מטפל במקרים כאלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיקור סיני לתמיכה בדיאטהחנה10/10/2018
דיקור יכול לעזור לתמיכה בדיאטה להורדה במשקל ולאיזון שומנים בדם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיאטה - חנה
ניר סלמה10/10/2018שלום חנה
ברפואה סינית אנחנו רוצים לראות מה הבעיה - שומנים בדם ? אז הגוף לא מעכל נכון את המזון - על כן הטיפול יילך לכיוון של חיזור מעררכת העיכול.
באם עודף רעב - אז דווקא נרצה להרגיע את מערכת העיכול .
וכו וכו
אז לשאלךתך - כן בהחלט !!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)