מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ציסטת בייקראביבה30/06/2015
שלום רב
מזה כשנה אני סובלת מציסטת בייקר.
זה גורם לי לכאבים מאחורי הברך ולפעמים גם מקדימה.
שאלתי היא האם דיקור סיני יכול עזור במקרה כזה.
שהרגל תבריא ולא יהיו יותר כאבים.
אשמח אם תענו לי.
תודה אביבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ציסטת בייקר - תגובה
צחי שגב01/07/2015שלום אביבה,
אכן ציסטה ע"ש בייקר קשה לטיפול אבל זה בהחלט אפשרי. בעיקר בהורדת הכאבים.
בהצלחה!
צחי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהאיילה27/06/2015
איך אפשר בדיקור סיני להתגבר על חרדות? תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
צחי שגב12/08/2015שלום מור,
חרדות ברפואה הסינית הן ביטוי לחוסר איזון בדיוק כמו כל סימפטום אחר פיזי או רגשי.
ברגע שמאבחנים את שורש חוסר האיזון ניתן לטפל ביעילות רבה,
תרגישי טוב,
צחי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיקור וביוץעדי09/06/2015
שלום. מתי מומלץ לבצע את הדיקור ? כמה ימים לפני הביוץ או ביום הביוץ עצמו? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיקור וביוץ - תגובה
צחי שגב10/06/2015שלום עדי,
מה המטרה של הטיפול?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמטרת הטיפול
נועה10/06/2015מזה שנה מנסה להכנס להריון, הפלה לאחר חודשיים בשבוע 9 ומאז כשמונה חודשים אינני מצליחה להכנס להריון. מתחילה דיקור על מנת לעזור להתהליך. מתי מומלץ לבצע את הדיקור? טרם הביוץ או ממש בזמן הביוץ?תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמטרת הטיפול - תגובה
צחי שגב10/06/2015קודם כל אני ממליץ לך לעשות סדרת טיפולים מבלי לנסות להכנס להריון. פשוט כדי לאזן קצת את הגוף, לחזק את המערכות ולהרגע.
לשאלתך, אין חובה או עדיפות לטפל ביום הביוץ. גם לפני זה בסדר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיקור אוזנייםויקי12/05/2015
שלום!
האם דיקור אוזניים יכול לשפר את רמת הלפטין?
האם דיקור אוזניים יכול לשכנע את המוח לייצר את שני ההורמונים שמוח מייצר:
הורמון אדרנוקורטיקוטרופי
הורמון אנטידיאורטי (ADH)
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיקור אוזניים - תגובה
צחי שגב12/05/2015שלום ויקי,
באוזן יש נקודות שמשפיעות על ההיפופיזה ומתוך כך השפעה על ההורמונים
בברכה,
צחי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חרדותיוני08/05/2015
האם הטיפול בדיקור סיני יעיל כנגד חרדות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חרדות - תגובה
צחי שגב10/05/2015שלום יוני,
דיקור סיני בהחלט יעיל לטיפול בחרדות.
בברכה,
צחי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בשדמור25/03/2015
יש לי כאבים בשד וחולשה אני צריכה ללכת לכרורג ואני בחרדה ואין לי חשק לעשות כלום.אודה לכם על עצתכם מה לעשות.תודה וחג שמח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים בשד - תגובה
צחי שגב26/03/2015הי אנה,
המצב הרפואי שלך לא ישתפר אם לא תעשי משהו בנדון. תוצאות מגיעות ממעשים ואני ממליץ לך לעשות איזשהו צעד, בין אם ללכת לרופא או למטפל ברפואה סינית או להרים טלפון ולקבוע תור לכירורג.
את תרגישי טוב יותר אחרי שזה יעבור,
צחי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חולשה ודיכאון פתאומיאיילה25/03/2015
חג שמח.ביומיים האחרונים אני מרגישה,חולשה ודיכאון.עד לפני יומיים הרגשתי נהדר,זה התחיל לפני יומיים,אני יודעת שזה גם קשור לבעיה הורמונלית כי יש לי בעיה הורמונלית כרונית בשד.אבל אני רוצה לחזור לאנרגיה שלי אשמח לדעת מה עושים.תודה וערב נעים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חולשה ודיכאון פתאומי - תגובה
צחי שגב26/03/2015שלום אנה,
קשה לי לענות לך בצורה כזאת. אין לי מספיק נתונים כדי לומר לך מדוע את חשה חולשה ודכאון. בעיות הורמונליות בהחלט משפיעות על מצב הרוח שלנו וגם על מצב האנרגיה. אני ממליץ לך לפנות למטפל ברפואה סינית ולאזן את הגוף שלך מבחינה הורמונלית. אני בטוח שזה יעשה את העבודה ותרגישי טוב יותר.
תרגישי טוב וחג שמח,
צחי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהמישהי25/03/2015
שלום,
בת 25, סובלת מאוד כבר כשנה מתחושה תמידית של לחץ בשלפוחית השתן וכאבים בבטן תחתונה ובאיבר המין. עשיתי בדיקות רבות כולל בדיקות הדמיה שיצאו תקינות. לבסוף אובחן שיש לי שרירים מאוד מאוד מכווצים באגן ובבטן שגורמים לתחושות אלה. אני עושה פיזיותרפיה לאגן אך עד כה אין כל כך שינוי.שאלתי היא האם ניתן להיעזר בדיקור סיני או בטיפול אחר לשחרור מוחלט של שרירי האגן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
צחי שגב26/03/2015שלום לך,
אני שמח ששאלת, מכיוון שמקרים כאלו שנופלים "בין הכסאות" מכיוון שהרפואה המערבית לא מצאה להן סיבה או גורם, לא מטופלים כראוי וברפואה הסינית הפתרון מאוד יעיל.
אני ממליץ לך מאוד על טיפול בדיקור סיני!
תרגישי טוב,
צחי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חרדותענת16/03/2015
הי. אני סובלת מחרדות,ושיש לי חרדות זה מביא אותי למצב של חוסר חשק לעשות דברים.אני לוקחת תרופה נגד דיכאון לוסטרל וקלונקס אבל התרופות האלה לא עושים לי שום דבר.אשמח לדעת עם יש תחליף אחר במקום תרופות כדי לצאת מחרדות.תודה ויום ניפלא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חרדות - תגובה
צחי שגב16/03/2015שלום ענת,
צר לי לשמוע על מצבך, חרדות הם תופעה מאוד לא נעימה.
ניתן לטפל בבעיה בעזרת הרפואה הסינית. לרוב הטיפול יעיל מאוד ועדיף על טיפול תרופתי.
הרפואה הסינית מתייחסת לגוף ולנפש כיחידה אחת ולכן הטיפול הוא שלם יותר
אני מקווה שתרגישי טוב במהרה,
צחי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים באיבר המיןמתן07/03/2015
שלום רב, שמי מתן בן 25, ומזה כשנה אני סובל מ"כאבים" באיבר המין.
הכאבים מורגשים 24/7 בעוצמה משתנה ומשפיעים באופן דרמטי על איכות החיים שלי.
שמעתי שיש לרפואה הסינית המון מה להציע בתחום הזה ואף הגעתי לטיפול שלזכותו ייאמר כי הוא היחיד שהצליח "לגעת" בכאב - אחרי הטיפול השני הרגשתי מעולה אך זה לא החזיק מעמד ולכן עזבתי.
אשמח לעצות, ואשמח מאוד גם להפניה למטפל בדיקור סיני המומחה בבעיות מסוג זה.
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים באיבר המין - תגובה
אלעד שלו07/03/2015שלום לך אכן דיקור סיני יכול לעזור למצב זה, עליך להתמיד בטיפולים, תחשוב לע משהו כמו 10 15 טיפולים, אם אתה רואה שיפור זה מעולה , פשוט תמשיך.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סינוס פילונידליאריק01/03/2015
שלום רב,
האם קיים פתרון לסינוס פילונידלי בעצם הזנב בדיקור סיני אשר ימנע ניתוח?
אם כן, היכן ניתן לקבל את הטיפול?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סינוס פילונידלי - תגובה
אלעד שלו01/03/2015שלום אריק ניתן לבצע דיקור, עדיף שהדיקור לא יהיה מקומי אלא דיקור דיסטאלי כמו דיקור בשיטת האיזון .
כל טוב ובהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נימול בכף הרגלרעיה30/11/2014
האם דיקור יכול לעזור בנימול באצבע כף הרגל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נימול בכף הרגל - תגובה
צחי שגב30/11/2014שלום רעיה,
דיקור סיני יכול מאוד לעזור לנימול,
הרבה בריאות,
צחי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הליטוזיס דיקור סינירויטל12/11/2014
שלום.
אני סובלת מזה המון שנים מבעית ריח פה חריף. רופא שיניים, ואאג אמרו שהכל תקין. רופא מיוחד לריח פה נתן לי כמה טיפים ועצות ואמר שזה מהלשון אך הטיפול שלו לא צלח והריח נשאר.
אני כבר לא יודעת מה לעשות, הריח ככ חזק, ומי שסובל מזה יודע כמה קשה להיות חברותי עם אנשים במצב הזה. יש לי גם יציאות וגזים מסריחים ביותר, אולי יש קשר בין הדברים ?
אני טבעונית ואוכלת מאוד בריא יחסית, מתעמלת, צעירה-27, אבל הריח לא עובר. שמעתי לאחרונה על טיפול בדיקור לתופעה. האם זה יכול לעזור ?
אשמח לכל עצה.
רויטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הליטוזיס דיקור סיני - תגובה
אלעד שלו13/11/2014שלום רב
דיקור סיני וצמחי מרפא ותזונה מאוד עוזרים.
בדכ קשןר לחוסר איזון במערכת העיכול ובקיבה
כל טוב אלעד שלו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי החזרהגלי10/10/2014
למנהלי הפורום שלום,
החלפתי מדקרת במסגרת הסבב הנוכחי ובניגוד למטפלת הקודמות שהמליצה על דיקור יום לפני ההחזרה ויום אחרי ההחזרה, המטפלת הנוכחית אמרה שנפגש 5 ימים אחרי ההחזרה. אני לא יודעת אם "היה לה נוח להגיד את זה" כי ההחזרה נפלה על ערב סוכות או שזה מעידד בכל זאת על מקצועיות..
בכמה מאמרים שקראתי כתוב שממלץ דיקור אבל אין מידע מספיק ספציפי מתי הכי טוב...
אשמח לשמוע מכן..
חג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחרי החזרה - תגובה
אלעד שלו11/11/2014שלום לך,
מקובל לטפל יום אחרי ויום לפני אבל בהחלט יש כאן מקום לגמישות.
כל טוב ובהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיקור סיני וטיפול בקשב וריכוזרון31/08/2014
שלום
רציתי לשאול האם טיפול בדיקור סיני יכול להיות יעיל כטיפול בקשב וריכוז אצל מבוגרים?
במידה וכן איכן אפשר לקבל קצת מידע בנושא?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיקור סיני וטיפול בקשב וריכוז - תגובה
אלעד שלו11/11/2014שלום לך דיקור סיני יכול לעזור לבעיות קשב וריכוז,
תלוי לאילו בעיות ומה מקורן.
כדאי לשלב מניסיוני עם שיטות שעובדות על התת מודע כמו תטא הילינג וריקול הילינג.
כל טוב.
אלעד שלו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)