מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נשירת שיער רציניתרוית07/06/2015
שלום,
רציתי לדעת האם יש מצב שצמחי מרפא יכולים לא לעזור לנשירת שיער?
והאם אחרי טיפול ממושך יש מצב שזה לא יחזור,על מה הטיפול בעצם משפיע?
אם יש בעיה הורמונלית והיא לא נפתרת על ידי צמחי מרפא ,האם יש מצב שהנשירה תחזור אחרי סיום טיפול,כי ידוע לי ששיבוש הורמונלי גורם לנשירת שיער
מחכה לתשובה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשירת שיער רצינית - תגובה
ד``ר אייל פרץ07/06/2015שלום רב
צמחי מרפא זו הגדרה מאוד כללית.
ככלל נשירת שיער מתחלת לשניים, תורשתית ושאינה תורשתית על רקע חסר תזונתי, תרופות, מתח נפשי וכד.
תפרט בבקשה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוטין 5000 מ"ג יכול להזיק?מורן26/05/2015
שלום,
יש לי שיער נורא דק ודליל במיוחד בקדמת הראש,
חשוב לציין שזה גנטי.
האם ביוטין 5000 מ"ג יכול להזיק? יותר מידי ויטמין בגוף זה גם לא טוב לפי הבנתי
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביוטין 5000 מ"ג יכול להזיק? - תגובה
מור אפריאט06/06/2015שלום מורן
מומלץ לעשות בדיקות דם ולראות אם חסר לך משהו ואז להתאים תוספים מתאימים .
מוראפריאט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צמחי מרפארוית25/05/2015
שלום,
אני לוקחת מזה כשמונה חודשים צמחי מרפא בגלל נשירה חזקה שיש לי ,האם בגלל שלא לקחתי במשך חמישה ימים לפני כחודשיים נוצרה לי שוב נשירה חזקה כי אחרי החמישה ימים אני לוקחת באופן קבוע והנשירה עדיין ממשיכה,האם זה בגלל החמישה ימים שלא לקחתי,זה לא היה אמור להסתדר?היה לי שינוי של צמחים באותו זמן,האם זה נובע מההפסקה של החמישה ימים או מהשינוי בצמחים?
מחכה לתשובה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צמחי מרפא - תגובה
מור אפריאט06/06/2015שלום שירן
מומלץ לא לעשות הפסקה בצמחים כדי לא לשגע את הגוף
אם מחליטים להפסיק מפסיקים בהדרגה .
תבדקי עם המטפל שלך לגבי שינוי של צמחים אולי הפורמולה הקודמת הייתה יותר מתאימה .
מור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה דחופהרוית12/05/2015
אני אשה בת 58. כבר מס שנים סובלת מדלילות שיער שהולכת ומחמירה והתחלה של התקרחות (עודף בהורמון כדברי הרופא) שיער לבן.
טופלתי מעל שנה בהיר קליניק ללא תוצאות. טופלתי עי רופא ידוע שנתן לי מינוקסדיל 5 אחוז
לאחר שנה הדלילות נעשתה גדולה יותר כמעט קרחות במרכז הראש. קיבלתי תרופה פרו קיור 5 מג. (לקחת חצי כדור ליום) . הנשירה וההידלדלות ממשיכים. והטופיק מציל אותי כרגע. בדיקות הדם בסדר. התזונה שלי טובה כפי שאת ממליצה... מיואשת מאד!!! האם ה- IROLER יכול לעזור??? אשמח לכל עזרה
תודה אילנית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה דחופה - תגובה
מור אפריאט16/05/2015שלום אילנית
רולר יכול לעזור בזרימת דם .אך זה לא מספיק
אמרת שישי לך הורמון גבוהה איזה ?
לדעתי אם יש הורמון גבוה צריך לאזן אותו .
ישנה דרך יעלה דרך הרפואה הטבעית לאזן הורמונים .
מומלץ גם לפנות ליעוץ בתחום הזה .
מור אפריאט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרופסיהאור03/05/2015
שלום אני לוקח כדורי פרופסיה ארבעה חודשיים ואתמול פעם ראשונה שכחתי לקחת כדור אחד.. ורציתי לדעת בבקשה האם זה בעייתי ויפריע לשיפור ולטיפול..תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרופסיה - תגובה
ד``ר אייל פרץ07/06/2015אור שלום,
זה לא ישפיע על הטיפול
בברכה,
דר פרץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיער דליל עקב נשירה ארוכת טווחע29/04/2015
שלום,
לפני כשנה וחצי הפסקתי לקחת גלולות לאחר 12 שנים של שימוש.
חודשיים לאחר מכן החלה לי נשירת שיער מאסיבית שממשיכה עד היום. השיער שלי כיום ממש דליל, איבדתי יותר מ 50% מכמות השיער שהיתה לי על הראש.
השיער שלי באיזור המפרצים נהיה דליל אפילו יותר מבשאר הראש.
ניסיתי לקחת 3 חודשיים תוסף של צמחים שקיבלתי מנטורופתית אך זה לא עזר. כמו כן, הוסת שלי סדירה ועשיתי בדיקת דם הורמונליות שיצאו תקינות.
ניסיתי כל מיני סוגים של שמפויים שונים שאמורים לעזור וגם הם לא כל כך עזרו בנתיים.
האם יש למישהו הצעה מה ניתן לעשות???
תודה רבה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיער דליל עקב נשירה ארוכת טווח - תגובה
מור אפריאט08/05/2015שלום
בדרך כלל רפואה סינית או נטורפתיה עוזרת ,
רק צריף להרכיב לך פורמולת צמחים נכונה שתתאים לך לפי בדיקות הדם .
יש צמחים שהם מאזנים מבחינה הורמונלית ויכולים לעזור לך .
יום טוב מור אפריאט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הקשר בין אוכל לנשירהרן25/04/2015
1. האם יש מזונות שמחזקים את השיר? 2. וההפך האם יש מזונות שיכולים לקדם את הנשירה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הקשר בין אוכל לנשירה - תגובה
מור אפריאט08/05/2015שלום
כמובן שיש מזונות שמחזקים את השיער ,
עלים ירוקים כגון פטרוזליה .כוסברה ,עלי ביבי וכו סלק שקדים ואגוזים
קטניות למינהם ץמומלץלהימנע מאוכל מטוגן ושומני ואוכל מרובה בסוכרים .
מור אפריאט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צבע לשיער שלא אמור לגרום למפרציםשרון כהן21/04/2015
צבע לשיער שלא אמור לגרום למפרצים ונשירה:
קניתי צבע על בסיס טבעי שנקרא Naturtint
צבע יחסית יקר (בפארמים נמכר בקרוב ל-60 ש"ח)
האם הוא יכול למנוע נשירת והתקרחות? פשוט יש לי שיער לבן ואני חושש להמשיך להשתמש בצבעים אחרים לשיער, גם כאלה שכביכול טבעיים כמו גרנייה וכו'.
האם יש צבעים לשיער שמכסים שיער לבן ומונעים התקרחות? מה אתם חושבים על חברת NATURTINT. אני גבר בן 26. תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צבע לשיער שלא אמור לגרום למפרצים - תגובה
ד``ר אייל פרץ07/06/2015צבעים לשיער לרוב לא גורמים לנשירת שיער אך כמובן שאינם משמשים לטיפול בנשירה או בהתקרחות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מפרציםשרון כהן15/04/2015
אני בן 26.
משנה לשנה מתקדם אצלי המפרצים.
כל הנושא של התקרחות שיער אצל גברים זה חתיכת כאב ראש כי יש המון!!!! מידע ברשת שאני כבר לא יודע מאיפה להתחיל...
דבר ראשון אני לא מעוניין בפרופורסיה זה נשמע לי תרופה שלא תתאים לי.
אני לוקח כדורים בשם רספרידל, למיקטל ולוריוון ביום ביום - האם זה גורם לנשירת שיער?
דבר שני, אשמח לטיפים בתזונה: מה לאכול יותר כדי למנוע התקרחות?
לסיום: מה עוד תמליצו כדי לעצור את ההתקרחות - המפרצים הנוראיים?...
נ.ב
אני כמעט ולא אוכל בשר, דגים וביצים. בבדיקות דם לא היה מחסור של ויטמין B12.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מפרצים - תגובה
מור אפריאט18/04/2015שלום שרון
תזונה מומלצת :
שקדים,אגוזים ,ירקות ירוקים (עלים ירוקים )
קטניות לפחות 3 פעמים בשבוע
סלק אדום
ישנם תחליפים לפרופסיה בצמחי מרפא שונים שמעודדים את צמיחת השיער .
ומפסיקים נשירה .
שבוע טוב מור אפריאט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבקשר לעלים ירוקים וקטניות
שרון כהן21/04/2015חסה זה עלה ירוק? עלי בייבי זה עלה ירוק?
וסליחה על הבורות - אבל איזה סוגי מאכלים נחשבים לקטניות?
בקשר לצמחי מרפא - האם זה לא מתנגש עם הכדורים למיקטל, לוריוון ורספרידל?
ועל אילו צמחי מרפא מומלץ והיכן ניתן לקנות ובכמה? תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבקשר לעלים ירוקים וקטניות - תגובה
מור אפריאט08/05/2015כמובן שחסה עלי ביבי זה ירוק
קטניות -כל סוגי העדשים ,חומוס ,שעועית ,גרסי פנינה .
ואין התנגשות בין צמחי המרפא לכדורים שהזכרת
מומלץ לפנות לנטורופת או לרפואה סינית להמלצה על צמחי מרפא .
יום טוב
מור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמפרצים - תגובה
מור אפריאט06/06/2015שלום שרון
לא מומלץ לא לאכול בשר ודגים אלא אם כן אתה דואג לתחליפי מזון ראויים.
ממליצה לפנות לתזונאי .
מומלץ להוסיף לתזונה
שקדים אגוזים עלים ירוקים טחינה שומשום
קטניות(עדשים .,שעועית .....)
בלי כל קשר ברפואה הטבעית יש צמחים שהם תחליף לפרופסיה
ללא תופעות לוואי .
מור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיה בקרקפתאורן31/03/2015
שלום אני בן 24.. מאז גיל 21 כשהשתחררתי מהצבא התחלתי להבחין בנשירה קלה בשיער...לא התייחסתי לזה יותר מדי אבל עם השנים זה פשוט התחיל לנשור בצורה בלתי רגילה..ולא סתם לנשור.. הקרקפת שלי שומנית בטרוף ומוציאה גושים עצומים עם הנשירה של השיער... הייתי היום אצל הספר והוא היה בהלם מזה הוא סירק לי את השיער והוציא מלא שערות וגושים של קרקפת..הייתי כבר אצל שלושה רופאים שמומחים לעור.. כולם אמרו שזה סבוריאה וקרקפת אדמדמה , כל רופא נתן לי סבון אחרי השתמשתי בכל סבון ושמפו אפשר שהם נתנו ושום דבר לא עזר... השיער עדיין ממשיך לנשור ואני באמת לא יודע מה לעשות כל החלק העליון של הראש לאט לאט נהיה יותר ויותר דליל בזמן שהצדדים מלאים בשיער... אשמח לקבל עזרה כלשהי או אולי רופא באמת מומחה שיוכל לטפל בדבר ולפחות לפתור את הבעיה בקרקפת...תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיה בקרקפת - תגובה
מור אפריאט18/04/2015לפני כשנה הגיע אלי לקליניקה פציינט עם תלונות כפי שאתה מציין.
אצלו ההבחנה הייתה סבוריאה שגרמה לנשירת שיער איומה
לשומניות בקרקפת ולגרד .
המלצתי לו על צמחי מרפא שפתרו תוך זמן קצר את התופעה .
הנשירה פסקה והגרד והשומניות נרגעה .
מומלץ לפנות לתחום הרפואה הטיבעית ליעוץ .
ולהקלה מיידית אפשר לרכוש שמפו של חברת sebo /
יכול להועיל .
שבוע טוב מור אפריאט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחקר אחרון בנשירת שיער
רביד21/04/2015אחי זהו המחקר האחרון בהצמחת שיער תעשה בגוגל הצמחת שיער בעקבות הפחתת דלקתיות זה הדבר היחידי שמטפל בגורם להתקרחות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הצמחה שיער לאחר החלקהשני29/03/2015
שלום,
עשיתי החלקה לא מוצלחת לפני 7.5 חודשים.
יש לי עכשיו כ8-9 ס"מ של שורשים מתולתלים (מורחים את חומר ההחלקה 1-2 ס"מ מהשורש) אז אני הולכת כל הזמן עם אסוף
רציתי לדעת אם יש דרך כלשהיא לגרום לשורשים לצמוח בקצב של יותר מסנטימטר לחודש? פשוט בקצב הזה אני אצטרך ללכת עוד שנה וחצי עם קוקו שזה גם לא הכי בריא לשיער...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הצמחה שיער לאחר החלקה - תגובה
מור אפריאט18/04/2015שלום שני
מאוד חשוב להימנע מהחלקות .זה פוגע בשיער וגורם לנשירה .
ישנם צמחים שמעודדים את צמיחת השיער ומשקמים אותו .
שבוע טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה צמחים למשל?
אנונימית05/06/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשירת שיער לבת שנתיים ועשררוית18/03/2015
שלום,
האם זה טבעי שלילדה יש נשירה אחרי חפיפה(בערך עשר שערות אחרי חפיפה)
עשיתי לה בדיקת מגנזיום והיא תקינה,האם צריך לעשות עוד בדיקות?
מחכה לתשובה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דילגתם עליי,תענו לי בבקשה!
רוית24/03/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשירת שיער לבת שנתיים ועשר - תגובה
מור אפריאט13/04/2015שלום רומי
זה טבעי שתהייה נשירה לאחר חפיפה .
מומלץ לעשות בדיקות דם
ברזל .פריטין . b12 ,tsh* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשירת שיער לבת שנתיים ועשר - תגובה
ד``ר אייל פרץ07/06/2015ענת שלום,
באופן נורמלי נושרות מידי יום כמאה שיערות.
מהמידע שמסרת לא ניתן לקבוע אם אכן מדובר בנשירה חריגה.
ממליץ בדיקת רופא עור
ככלל בנשירת שיער חשוב לבצע בדיקת דם למחסני ברזל ותפקוד בלוטת התריס.
בברכה,
דר פרץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשירת שיער לבת שנתיים ועשר - תגובה
מור אפריאט15/06/2015שלום נעמה
תעשי לה עוד בדיקות בבקשה
פריטין
ברזל
b12
tsh
המוגלובין
מור אפריאט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשירה מטורפתמיטל19/02/2015
היי,
אני סובלת מנשירה מטורפת בערך כחודשיים,היא מחמירה....
עברתי בדיקות דם,כל מה שצריך:ויטמין B12,TSH,המוגלובולין,פרטין....ספירת דם וכול....
הדבר היחיד שכן התגלה לי זה חיידק ההליקובקטר...אפילו בדיקת לזאבת עברתי...
לאחר חפיפה במגע ידני עדין יוצא לי המון שיער,אח"כ בסירוק עוד...בבית מסתוססות להן השערות...
אני הייתי אצל רופא עור שבעצם הוסיף לי בדיקת פרטין וזאבת....יש לי תור אליו בעוד כשבוע עם תוצאות הבדיקה...
העניין הוא שנכנסתי לחץ נפשי,משום שאיני יודעת מה הסיבה וכמובן בגלל הנשירה המאסיבית...
טיפלתי בחיידק ההליקובקטר באנטביוטיקה,צריכה לעבור שוב לראות שזה עבר והטיפול נכון...
השאלה שלי בעצם האם יש קשר בין החיידק לנשירה? ואם כן גם לאחר טיפול בו אמורה להמשיך נשירה?
מצורף קובץ להמחשה....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האמת שהנשירה לא נראית כזו 'מטורפת'
רוני24/02/2015רק מעל 80 שיערות ביום זו כבר נחשבת נשירה משמעותית.
בכל מקרה כדי להפחית נשירה אני ממליצה לך על אבץ שאחראי בגוף על מראה שיער בריא, ומניעת נשירה. יש את תוסף אבץ פיקולינאט של סולגאר שאפשר להשיג בכל רשת פארם גדולה בלי בעיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשירה מטורפת - תגובה
מור אפריאט01/03/2015היי מיטל
הליקובקטור פילורי בדרך כלל גורם לאי ספיגה של הברזל .
יש לבדוק את הברזל ואת הפריטין (מחסני הברזל)
חוסר בברזל גורם לנשירת שיער .
מור אפריאט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדקתי פריטין וברזל
מיטל01/03/2015היי,
בדקתי והכל בסדר.....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיות מעיים ונשירת שיער
עמית17/06/2015כן חיידקים רבים יכולים לגרום לנשירת שיער ולסימפטומים נוספים אני ממליץ לנסות את השיטה הטבעית, תחפשי בגוגל גלובל דיאגנוסטיק זה באמת עוזר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלק+שיער לבןתום30/01/2015
שלום רב,
אני בחור בן 27,סטודנט ועובד במקביל במשרה חלקית בתחנת דלק מזה כשבעה חודשים. אני עובד כ-2-4 משמרות בשבוע,כל משמרת בת 8 שעות. ישנם שבועות בהם אני בתקופת מבחנים ולא עובד כלל.
במקביל שמתי לב להופעת שיער לבן בכמות די ניכרת.
במהלך העבודה אנחנו חובשים כובע כך שהשיער אינו חשוף מאוד לשמש.
רציתי לדעת אם יכול להיות קשר בין הופעת שיער לבן לעבודה בתחנת דלק שמעורבת בה חשיפה לזיהום אויר גבוה,אם כי מידת החשיפה שלי נמוכה כיוון שאינני עובד הרבה. האם ישנם אנטיאוקסידנטים שניתן לקחת/ויטמינים על מנת לעכב את התופעה
?
האם ישנן דרכים לעקב הופעת שיער לבן? האם לחץ נפשי (סטרס) אכן קשור להופעת שיער לבן?
הבחנתי שלכל המתדלקים אלצנו יש שיער לבן בגיל מאוד צעיר ( חלקם בני 22 ).
בתודה ובברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלק+שיער לבן - תגובה
מור אפריאט01/03/2015שלום תום
לדעתי אין קשר לעבודתך בתחנת הדלק לשיער לבן .
טיפ -ארכובית סינית פוליגוניום הוא צמח שמשחיר את השיער ומעבה אותו.
ממולץ לפנות למטפל בתחום הרפואה הטבעית שיאבחן וירכיב לך פורמולה בהתאם .
מור אפריאט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מינוקסי וחפיפהניסן09/01/2015
שלום
רציתי לדעת האם אפשר למרוח מינוקסי על מינוקסי יבש ?
כלומר אני מורח מינוקסי בבוקר, ובערב מורח שוב על החומר היבש מבלי לחפוף לפני ?
יש צורך בחפיפה או שזה בסדר ?
תודה מראש : )* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מינוקסי וחפיפה - תגובה
ד``ר אייל פרץ15/01/2015ניסן שלום,
בהחלט אפשר.
בברכה,
דר פרץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)