מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נשירת שיעראפרת20/12/2015
שלום רב,
אני בת 56. לפני כ-5 שנים הבחנתי שהשיער שלי דליל יותר וייחסתי זאת להחלקה יפנית שעברתי בזמנו. אולם דילול השיער נמשך עד היום, במיוחד באזור שקרוב יותר למצח. אני לא נוטלת תרופות בקביעות להוציא תרופות נגד קולסטרול. בריאה בד"כ, בדיקות הדם עד כה נמצאו תקינות. אינני יודעת אם יש בכלל פתרון לבעיה כי אני קוראת על הבטחות להצלחה במכונים פרטיים, אך גם על עדויות של חוסר הצלחה וחוששת לבזבז את כספי לשווא.
שמעתי פעם ששינויים הורמונליים עלולים לגרום לנשירה. אכן ? האם קיים תכשיר לטיפול בבעיה ?
תודה,
אפרת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשירת שיער - תגובה
ד``ר אייל פרץ29/12/2015שלום רב
יתכן שאת מתארת התקרחות תורשתית כפי שהיא מתבטאת בנשים.
יש צורך בבדיקת רופא עור לאיפיון אופי ההתקרחות.
בברכה
דר פרץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשירת שיער לאחר לידהתמר10/12/2015
שלום רב
ילדתי לידה ראשונה לפני ארבעה וחצי חודשים
לפני כחודשיים התחלתי לסבול מנשירת שיער אינטסיבית שהביאה לדילול מסיבי של נפח השיער. כל בדיקות הדם שלי תקינות כולל בלוטת התריס ואני נוטלת ברזל ופרנטל.
אני מוטרדת מאד
מתי הנשירה צפויה להסתיים והאם יש משהו לעשות בינתיים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשירת שיער לאחר לידה - תגובה
מור אפריאט17/12/2015שלום תמר
נשירת שיער אופיינית כחודשיים שלושה לאחר הלידה .
כתוצאה משינויים הורמונלים .לעיתים הנשירה ניפסקת והשיער חוזר .
ולעיתים יש לאזן את רמת ההורמונים בגוף .
הרפואה הסינית מציעה מיגוון רחב של צמחים המאזנים את ההורמונים ועי כך מפסיקים
את נשירת השיער .
מור אפריאט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשירת שעריפית08/12/2015
שלום
בת 70.בריאה ואין לנו במשפחה אנשים מבוגרים קרחים. יש לי נשירת שער מוגברת הבאה לידי ביטוי בזמן חפיפת ראש, הסתרקות ובכלל יש הרבה שערות על הכרית ועל הבגדים שאני לובשת.
האם רוטס hr יכול לעזור?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשירת שער - תגובה
מור אפריאט17/12/2015יפית שלום :
ממליצה לערוך קודם בדיקות דם לראות אם יש חוסרים.
לגבי רוטס אתם יכולים לנסות .
תוספת של ויטמינים ומירלים .
יום טוב מור אפריאט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשירת שיערהודיה05/12/2015
אני בת23 ויש לי נשירת שיער כבר ארבעה חודשים
כל בדיקות הדם תקינות כולל בדיקת הורמונים
השיער שלי נעשה דליל ואני כבר לא יודעת מה לעשות
לרופאים אין פתרון וגם שוללים טיפול באמפולות או בתוספי תזונה
יש לציין שאני לוקחת תוסף רוטס כבר למעלה משלושה חודשים וויטימין b 6 חופפת פעמיים בשבוע לא עושה פנים ומחליקים ועדיין לא רואה שינוי
מה עלי לעשות אני כבר אובדת עצות
האם כדאי לי להשתמש באמפולות ואם כן של מי ממומלץ לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדיין מחכה לתשובהה
הודיה04/04/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשירת שיער - תגובה
מור אפריאט13/04/2016הודיה שלום
בבדיקת הדם ההורמונליות האם בדקת רמת אנדרוגינים ( הורמונים גבריים )
מור אפריאט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן
הודיה23/04/2016בדקתי והכל תקין
גם עשיתי דיקור סיני לנשירת שיער* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשירת שיעראפרת28/11/2015
שלום רב,
אני בת 56. לפני כ-5 שנים הבחנתי שהשיער שלי דליל יותר וייחסתי זאת להחלקה יפנית שעברתי בזמנו. אולם דילול השיער נמשך עד היום, במיוחד באזור שקרוב יותר למצח. אני לא נוטלת תרופות בקביעות להוציא תרופות נגד קולסטרול. בריאה בד"כ, בדיקות הדם עד כה נמצאו תקינות. אינני יודעת אם יש בכלל פתרון לבעיה כי אני קוראת על הבטחות להצלחה במכונים פרטיים, אך גם על עדויות של חוסר הצלחה וחוששת לבזבז את כספי לשווא.
שמעתי פעם ששינויים הורמונליים עלולים לגרום לנשירה. אכן ?
תודה,
אפרת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשירת שיער - תגובה
מור אפריאט17/12/2015שלום אפרת
שינויים הורמונלים אכן יכולים לגרום לנשירת שיער ודילול שיער .
מומלץ לעשות בדיקות דם הורמונליות כוללות אנדרוגנים.
מור אפריאט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- למורקארין11/11/2015
מור שלום
רציתי לדעת מה הטיפול שלךכולל בדיוק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איזה פורום זה שלא עונים בו?
קארין17/11/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמור - תגובה
מור אפריאט17/12/2015היי קארין
אני נוהגת לענות על שאלות בפורום .
ולא לדבר על סיגנון הטיפול שלי .
מוזמנת ליצור עימי קשר בצורה אישית יותר .
מור אפריאט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שחלות פוליציסטיות ונשירהגליה08/11/2015
שלום,
בת 26. יש לי שחלות פוליציסטיות וכתוצאה מכך נשירה רבה של השיער. נדמה לי שמתחילה גם התקרחות קלה בקדמת הקרקפת (מעל המצח, בשביל של השיער). השיער באופן כללי מאוד דליל. כיצד ניתן לטפל בזה, או לשפר את המצב?
תודה
(לא סובלת מהשמנת יתר או מחלה אחרת)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שחלות פוליציסטיות ונשירה - תגובה
מור אפריאט17/12/2015גליה שלום :
שחלותפוליצסטיות נגרמות כתוצאה מאנרונים גבוהים (הורמונים גבריים ).
מומלץ לערוך בדיקות דם .
ברפואה הסינית ישנם צמחים המאזנים אנדרוגנים ועי כך משפיעים על הפסקת הנשירה .
ממליצה לעשות בדיקות דם ולפנות ליעוץ .
מור אפריאט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בן 25, חושש מהתחלת התקרחותעדן26/10/2015
אני גבר בן 25 ולאחרונה שמתי לב לסימני התקרחות - בעיקר בצפיפות ו/או עובי השערות, כשבעצם ניתן לראות את הקרקפת באור מספיק חזק או אם מסרקים/מפזרים את השיער. קו השיער נשאר יחסית זהה בשנים האחרונות (קצת מפרצים אבל לא משהו דרסטי).
תמיד היה לי שיער יחסית דליל/לא צפוף - הייתי למשל רואה את הקרקפת כשהשיער היה רטוב. במשפחה אבא קירח מגיל צעיר (לא בטוח איזה), ואחי הגדול התחיל להקריח עוד לפניי (23?).
בשנה-שנתיים האחרונות אני ממעט לחפוף (ברמה של פעם בחודש). עשיתי את זה כי אהבתי את המראה ה"מלא" של השיער ללא שמפו. עכשיו חזרתי לחפוף בעקבות התופעה.
אני מרגיש כאילו התהליך הולך ומאיץ, אם כי אני לא רואה סימנים לנשירה (אין הרבה שערות במקלחת/כרית. בדיקת משיכת שיער עם תוצאה "נורמלית" של 0-3 שיערות).
בנוסף, התחלתי לשים לב לתופעה ביחד עם היווצרות פתאומית של חמיצות בפה (ללא כאבי צרבת), שמעולם לא קרתה קודם לכן, שבעקבותה אני נוטל תרופה בשם lansoprazole.
אשמח להבין באיזה כיוון כדאי לי ללכת מבחינת טיפול, אם בכלל, והאם יתכן ויש קשר בין החמיצות (או התרופה לבעיה)?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בן 25, חושש מהתחלת התקרחות - תגובה
מור אפריאט27/10/2015שלום עדן
מומלץ לחפוף בתדירות גבוהה ולא פעם בחודש ,כדי למנוע שומניות בקרקפת
שיכולה לגרום לנשירת שיער .
בלי כל קשר מומלץ לפנות לרופא עור או משפחה
כדי לבצע בדיקות דם ,ולבדוק אם יש קשר לחומציות בקיבה לנשירת השיער .
בברכה מור אפריאט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשירת שיער בגבותאור21/10/2015
היי, אני רוני בת 15. במשך שבועיים הגבות שלי התדלדלו ונוצרו חורים קטנים. לפני כן היו לי גבות עבות ומלאות יותר. מה הסיבות האפשריות שיכולות להיות לנשירה הזאת? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הצמחת גבות
רוזה22/10/2015נשירת גבות חרוב נגרמת מבעיות פנים גופניות מומלץ ללכת לסריקת מערכות הגוף.
אם עדיין הגבות אינן חוזרות לצמוח אני ממליצה לך פול לאשס זה תכשיר המעודד צמיחה בגבות ובריסים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפול לאשס להצמחת ריסים וגבות
עמית25/10/2015זה באמת המוצר היחידי שעזר וניסיתי הרבה מוצרים דומים גם הדבקות ומסקרות.
מה שיפה שהריסים צומחות ונראות טבעיות וחזקות, גם שהפסקתי להשתמש במוצר כמה שבועות הריסים נשארות חזקות ובולטות, לגבי הגבות לא ניסיתי אבל ניראה לי שזה יעשה את אותה הפעולה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשירה בעיקר בקדמת הראשמירב18/10/2015
שלום
אני בת 44. נשירה כבר 3 שנים אבל הולך ומתגבר. השיער שלי בעקרון עבה ומאד מלא ופתאום - נשירה מטורפת. .כבר רואים מקדימה את הקרקפת. אבל השיער לא שביר או מפוצל.
אני צובעת עם אינואה את השיער וגם עשיתי החלקת קרטין אבל לדעתי זה לא מה שגורם לנשירה.
עשיתי רק בדיקה לtsh ולברזל .הכל בסדר.
האם אני צריכה לעשות בדיקות להורמונים או משהו אחר?
האם לאורך השיער יש השפעה ? יש לי שיער עד מתחת לכתפיים.
לא רוצה להתחיל טיפול תרופתי ארוך טווח - שמעתי שזה מזיק גם לכבד .
האם פתרון של צמחים יכול לעזור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשירה בעיקר בקדמת הראש - תגובה
מור אפריאט27/10/2015שלום מירב
לעיתים החלקת קרטין גורמת לנשירת שיער .
מומלץ לעשות בדיקות דם :
iron
feritin
folic acid
andostresdion
testosterone
dhea
b12
בברכה מור אפריאט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיית התקרחות בגיל 21:ל15/10/2015
שלום, גיליתי שיש לי בעיית התקרחות בקו השיער הקדמי והלכתי להתייעצות עם רופאת עור בקשר לזה והיא שלחה אותי לבדיקות דם וגם המליצה לי להשתמש בשמפו נגד קשקשקים.
השאלה שלי היא האם זה נורמלי שהתחילה לי התקרחות בגיל כזה צעיר וזה לא מוקדם מדי? והאם יש לבעיה הזאת כדורים שאין להם תופעות לוואי ושלא יקרים מדי?
המליצו לי להשתמש בתרסיס אבל הבנתי שזה נורא יקר ולפי מה שקראתי זה פחות מתאים להתקרחות בקו השיער הקדמי.
אשמח לתשובה בהקדם, תודה....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טוב אני רואה שהמומחים אינם נמצאים
ל19/10/2015כאן אז אשמח גם לקבל המלצות ממישהו אחר כאן שמבין בתחום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשירת שיער ותזונהקרן12/10/2015
שלום רב,
אני בת 22 וכבר שנים(15 בערך) שאני סובלת מנשירת שיער. באבחון דרך מצלמה מיוחדת לפני כ-4 שנים במרפאה בתל אביב העיד על המון לחץ וסטרס(בנוסף קשקשת קשה וגירודים). סבלתי מלחץ וסטרס ואף התקפי חרדה מגיל 14-18.
לאחרונה אני מרגישה הרבה פחות לחוצה ואף התחלתי באורח חיים בריא - ספורט מגוון(בעיקר הליכות וריצות) ותזונה מגוונת(לפחות סלט 1 ביום), ועדיין אין שינוי במצבי.
אשמח לדעת למה הנשירה עדיין גוברת.
תודה מראש :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה אף אחד לא ענה לי עד עכשיו??
קרן23/10/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשירת שיער ותזונה - תגובה
מור אפריאט27/10/2015שלום קרן
מומלץ לעשות בדיקות דם מקיפות כולל בדיקות דם הורמונליות .
על מנת לאבחן ממה הנשירה .
לעיתים רק תזונה זה לא מספיק לכן צריך לאבחן ממה הנשירה ,
בברכה מור אפריאט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשירת שיער פתאומית . בן 57פול26/09/2015
ב8 החודשים האחרונים יש נשירה גדולה של שערות בעיקר בחלק הקדמי. כל בדיקות הדם בתחום המותר (גם תפקוד בלוטות) חוץ מ HDL ,טריגליצרידים והמוגלובין שטיפה גבוה מהמותר. אבץ טיפה מעל המינימום אבל עדיין בתחום המותר. אני חופף בשמפו REVITA ולוקח כמוסות אבץ ודקל ננסי כבר חודש - ללא שינוי.. אין לי קשקשים כבר 5 שנים, אני חופף כל יום והשיער יבש בד"כ. יש עצה עבורי?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשירת שיער פתאומית . בן 57 - תגובה
מור אפריאט29/09/2015שלום לך
לא מומלץ לקחת אבץ אם יש לך מעל הנורמה .
דקל ננסי לא אמור להפסיק נשירת שיער אלה לעודד צמיחה וכמובן שהוא אמור להיות בנוסף לעוד צמחים .
אני ממליצה לך לפנות ליעוץ בתחום הרפואה הטבעית על מנת שמטפל מוסמך יבנה
לך פורמולה מתאימה להפסקת נשירת השיער .
חג שמח
מור אפריאט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשירה מזעזעת ומפחידהענבר20/09/2015
יש לי נשירה פשוט מפחידה קצת יותר מחודש ברמות שנושר לי השיער לאורך כל שעות היום וכל פעם שאני מעבירה את היד בשיער נשארות לי לפחות 20 שיערות
לא נדבר על חפיפה שזה פשוט כמו סרט אימה
השיער שלי בתוך חודש הפך להיות חצי ממה שהיה ולא רואה אור בקצה המנהרה זה רק מתגבר.
עשיתי בדיקות דם שהיו תקינות ברזל בגבול התחתון אבל תקין לוקחת ברזל וhr רוטס אוכלת כלים ירוקים ואגוזים ומשתדלת לעשות מה שאפשר
לפני כחצי שנה עברתי איזשהו משבר וחולי עם המון חרדות ומצב נפשי לא טוב - הבנתי שזו יכולה להיות הסיבה
רציתי לדעת תוך כמה זמן נשירה מסוג זה חולפת ואם השיער שלי יחזור לקדמותו ומה ניתן לעשות בנתיים
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשירה מזעזעת ומפחידה - תגובה
מור אפריאט29/09/2015היי ענבר
נשירת שיער מהסוג שאת מתארת נוצרות עקב סטרס רגשי .
בהלה או מתח .
מאוד מומלץ לגשת לטיפול בתחום הרפואה הטבעית
ולנסות לעצור את הנשירה עי צמחי מרפא .
ובמקביל לעשות דיקור סיני להרגעת המתח .
חג שמח ובהצלחה.
מור אפריאט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- iroller -מישהו שמע ?יונתן16/09/2015
שלום ,
נתקלתי לאחרונה במוצר iroller הישראלי שמבטיח תוצאות תוך 3 חודשים ,
האם מישהו ניסה ? יודע ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר iroller -מישהו שמע ? - תגובה
מור אפריאט29/09/2015שלום יונתן
iroller מומלץ לשימוש על מנת להזרים דם ולעודד צמיחה .
אפשר לרכוש אותו בארץ במדיסין בום בסכום סביר .
וגם ב .ebay* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין התחיבות לתוצאות באיי רולר
עמי14/10/2015בדקתי אין דבר כזה התחייבות לתוצאות באיי רולר, המוצר הזה קוסמטי ולא רפואי גם עם הנשירה מאיטה קצת אחרי זה היא חוזרת ובענק כי הטיפול הוא חיצוני ושטחי.
בנוסף חבר של ליעד השתמש במוצר והגיע לאחר חודשיים לבית חולים עם זיהום בקרקפת אמרו לו שכנראה זה נגרם מחומר בעל סינטזה. אתה מתקשר אליהם אחרי זה והם מנפנפים אותך.
ממליץ להיזהר מערכות כאלו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהובכל זאת?
יונתן14/10/2015ובכל זאת ממליצה לך לעשות בדיקות דם :גם הורמונליות וגם כלליות
על מנת לראות אם יש קשר בין הנשירה לחוסר איזון כלשהו.
ישנם צמחי מרפא לפי התאמה אישית המפסיקים את הנשירה בתווך זמן די קצר תלוי במצב הנשירה שלך כרגע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקה מקיפה
עמי01/04/2016בדיקות דם אינן מזהות לרוב את הגורם הפנימי צריך לעבור בדיקה מקיפה אצל בעל מקצוע מומחה בתחום.
הטיפול בצמחים חייב להיות מותאם לכל אחד מור היא נטורופתית שיודעת להתאים.
לגבי הערכה הזאת ניסיתי כבר כמה פעמים להחזיר אין תגובה הם מנתקים בדקתי קצת יותר לעומק, Iroller החצי מלימטר הזה ביכלל ללא תקן משרד הבריאות והחברה הזאת ביכלל לקחו איזה ילד קוף שפתח חשבון בנק על שמו ועוסק מורשה, פיזרו ציקים לחברות ומפעלים הכל חזר ומסובכים בפלילי.
ביגלל זה הם המציאו למוצר הרבה שמות כמו איי רולר, הייר רולר, דרמלוק, הייר לס, הייר לוס סולושיין ולא יודע אולי עוד כמה.
ממליץ לאנשים לא להתפתות למוצרי סרק אין הפתעות קסם במוצרים האלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיי רולר לא מחזיר כסף
עמי19/10/2015הטיפול באיי רולר הוא טיפול קוסמטי עם רולר חצי מילימטר סיני ללא תקן משרד הבריאות. רכשתי את הערכה השתמשתי חודשיים הגעתי לבית חולים עם זיהום טענו שהשתמשתי עם חומר המכיל סוג של סינתזה יצאתי אחרי יומיים עם אנטיביוטיקה הבית.
מנסה להתקשר לחברה מנתקים לי, ממליץ להיזהר מערכות כאלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיי רולר תגובה
רמי06/11/2015מדובר בערכה בייתית לשיפור זרימת הדם היא לא מצמיחה שיער אבל גורמת לקרקפת להתנקות והשיער להראות יותר טוב. זה שהם טוענים כסף בחזרה לא קיים והגיוני מהסיבה שהטיפול הוא קוסמטי ולא ניתן לזכות כאשר הנשירה שוב מתגברת לאחר מספר חודשים כך שאין אפקטיביות מראש בטיפול הנל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)