מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מפרציםעומר22/03/2014
לפני שהתגייסתי המפרצים שלי היו בסדר גמור, כלומר לא שמתי לב להבדל כלשהו אבל מאז שהתגייסתי אני מרגיש שהמפרצים מתחילים להיכנס פנימה אני לא יודע אם זה רק אני חושב ככה או שזה באמת ככה, אין לנו בעיות של הקרחה במשפחה שני הסבים שלי עם שיער מלא וגם לאבי יש שיער מלא אבל גם לו יש מפרצים, כיום אני בן 19 וזה נראה לי גיל מוקדם מדי לכזה דבר, כשאני מעביר את היד בשיער לפעמים לא יוצא כלום ולפעמים שיערה שתיים, במקלחת אני לא שם לב לשום שיער שנושר אבל עדיין המפרצים משגעים אותי ואני לא מפסיק להסתכל עליהם, אני יודע שדבר זה מצריך בדיקה אצל רופא עור ובכל זאת רציתי לדעת כמה אתם גובים על התייעצות מכיוון שהנני חייל ולא שייך לשום מרפאה אני מתאר לעצמי שאצטרך לשלם על זה מכספי הפרטי. והנה תמונה אשמח לדעת מה אתם חושבים עליה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מפרצים - תגובה
ד``ר אייל פרץ22/03/2014עומר שלום,
על פניו אתה מתאר התקרחות תורשתית בגברים.
תוכל לפנות לבדיקה של רופא עור דרך הצבא.
לא רואה את התמונה שצרפת
בהצלחה,
דר פרץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמפרצים
עומר22/03/2014אני מעדיף ללכת לרופא פרטי הרופאים של הצבא מחפפים בדרך כלל, כמה אתם גובים על התייעצות? וגם אם יוצאות לע קתי שיערות פעם בכמה זמן שאני מעביר זה סימן להקרחה תורשתית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשירהירון19/02/2014
בדרך כלל שאני קם בבוקר אני רואה 5-7 ולפעמים 8 שערות על הכרית, האם זה מסמן נשירה מוגברת?
בדרך כלל שאני יוצר מהמקלחת והשעיר רטוב, אז שאני מעביר יד בשעיר אני רואה שנושרות לי יותר שערות.
האם הדוגמאות שכתבתי כאן מעידות על נשירה מוגברת או שזוהי פשוט נשירה נורמלית?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשירה - תגובה
ד``ר אייל פרץ22/03/2014ירון שלום רב,
נשירה תורשתית לא מתבטאת בנשירה אקטיבית של שיער, אלא השיער עובר תהליך איטי של ניוון ומידלל בהדרגה.
באופן נורמלי נושרות עד 150 שיערות ביום כחלק מתהליך הצמיחה המחזורי של השערה.
בברכה,
דר פרץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחכה לתשובה !רוית17/02/2014
שלום,
אני בת 33 ואני רואה שהמפרצים שלי גדלים,כל הבדיקות תקינות,האם ברזל יעזור?
השיער נחתך לי,רמת הברזל שלי תקינה ובגדר הנורמה לדברי הרופא אבל זה לא גבוה והוא נתן לי ברזל
מחכה לתשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוף,בבקשה תשובה!!!!
רוית18/02/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה לא עונים לי! יש לי שאלה נוספת
רוית23/02/2014ממה נובע נשירת גבה?
האם ברזל יעזור
מודאגת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחכה לתשובה ! - תגובה
מור אפריאט20/04/2014יעל
אני מבינה שהשיער שלך נישבר ,כמו שכתבתי קודם מאוד חשוב להימנע מגורמים מזיקים לשיער ,
אם הברזל שלך נמוך את יכולה להיעזר בתוספים ובתזונה נכונה .
ובלי כל קשר ברפואה הטבעית קיימים צמחים משקמים לעיבוי השיער .
שיפור המראה שלו ועידוד צמיחה מחודשת
מור אפריאט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התקרחות חלקית אצל הבן שליקרין15/02/2014
שלום הבן של בן 10 יש התקרחות בצורת עיגול, הרופא נתן לי שמפו פעמיים בשבוע. ומריחת משחה כל יום.במקביל עשו לו בדיקה שהתוצאה תיהיה בעוד שבועיים. בינתיים אני מאוד מודאגת ,נראה שמתחת צמח לו עוד עיגול שהקריח. אני מאוד בלחץ וגם השיער באזור הזה נושר. הצילו מה אני עושה אני לא מסוגלת לחכות שבועיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התקרחות חלקית אצל הבן שלי - תגובה
מור אפריאט04/03/2014ערב טוב
בדרך כלל עיגולים כמו שאת מתארת מאובחנים כאלופציה הראתה.
זה פורץ בעיקבות מתח או משבר ריגשי כלשהו .
ברפואה הקונבנציונלית זה מטופל עי סטרואידים .
ממליצה לך לפנות לרופא .
ברפואה הטיבעית יש פיתרונות שונים .
מור אפריאט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוספות שיערקרן19/01/2014
שלום.
במשך שנים אני סובלת מהידללות בשיער ובעיקר בשנה האחרונה. גיליתי לא מזמן שהסיבה לכך היא ככל הנראה שחלות פוליציסטיות. בכדי להסתיר את השיער הדליל אני משתמשת בטופיק, אך זה התעסקות יום יומית ולא ניתן למשל ללכת עם זה לים למשל.
אני חושבת על לעשות תוספות לשיער אך פוחדת שזה יפגע בשיער הקיים.
האם יש שיטה שהיא ידועה כלא פוגעת בשיער הקיים? שמעתי על שיטת מיקרוליין או חיבור עם קרטין....
אודה אם תוכלו לעזור לי בנידון.
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספות שיער - תגובה
מור אפריאט24/01/2014היי נושה
יש דרך מאוד יעילה ומהירה לטפל בשחלות פוליצסטיות :עי צמחי מרפא שמורידים את רמת האנדרוגנים הגבריים .
ועי כך עוזרים לשיער דליל והתקרחות נשית .
לא ממליצה לעשות תוספות לשיער כי הם גורמות למשיכה של השיער ולטווח ארוך לדילול מוגגבר של השיער בגלל שהשיער נמשך .
ממליצה לך לטפל בבעיה עצמה שהיא תסמונת השחלות הפוליצסטיות
סופש נעים
מור אפריאט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתשובתך - שחלות פוליציסטיות
דפנה27/04/2014שלום,
אני סובלת מבעיה דומה. האם תוכלי בבקשה להמליץ על תוסף / צמח כלשהו שמוריד את רמת האנדרוגנים הגבריים? גם אצלי החלה בשלוש השנים האחרונות תופעת התקרחות שיער נשית (שיער דליל מאוד בקדמת הראש).
המון תודה :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתשובתך - שחלות פוליציסטיות - תגובה
מור אפריאט17/08/2014דפנה יקרה
לא מומלץ לקחת על דעת עצמך צמחים שמורידים רמות אנדרוגנים בלי שמטפל מוסמך יאבחן ויכתוב לך פורמולה שמתאימה לך.
ויטקס -שיח אברהם מוריד רמות אנדרוגנים .
אך מומלץ לשלב אותו עם צמחים נוספים .
בהצלחה מור אפריאט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוספות שיער - תגובה
מור אפריאט17/08/2014היי קרן
לאחר ניסיון רב עם מטופלות שניסו תוספות שיער אם זה בקשירה .מקרוליין או חיבור עם קרטין .
לאורך זמן זה רק פוגע בשיער וגורם לדילול משמעותי .
ממליצה לף לטפל בעניין השחלות הפוליצסטיות עי צמחי מרפא סינים או בתחום הנטורופתיה .ותראי שיפור ניכר גם מבחינת מראה השיער וגם ומהבחינה הבריאותית .
בהצלחה מור אפריאט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהיפית11/01/2014
שלום רב
בת 69. יש לי פסוראזיס בקרקפת. לאחרונה נדבקתי גם בכינים. אני רק מסרקת את השער במסרק סמיך ואז נושרות לי די הרבה שערות.
האם במקום השער שנושר תצמחנה שערות חדשות ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
מור אפריאט12/01/2014שלום יפית
ממליצה לך בחום לפנות לטיפול בנושא הפסוריאזיס .שהוא גורם רציני לנשירת השיער .
בלי כל קשר טפלי גם בכינים .
שבוע טוב מור אפריאט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיואשת,בבקשה עזרהרוית02/01/2014
שלום,
השיער שלי נחתך,הבדיקות שלי תקינות ואני לא יודעת מה לעשות,ביקשתי מהרופא שלי שיעשה לי בדיקת אונדרוגנים והוא אמר שאני יעזוב כי זה שטויות(כנראה אין דרך הקופה)
אילו בדיקות עליי לעשות חוץ מזה כדי לבדוק?
מחכה לתשובה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיואשת,בבקשה עזרה - תגובה
מור אפריאט05/01/2014B12
פריטיו
חומצה פולית
TSH
LH
E2
FSH
טוטסטרון
androstendion* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשירת שיער עד כדי התקרחותלימור24/12/2013
שלום רב,
אני אישה בת 40 עם שיער צבוע מזה שניםשיער שהוא דליל ודק בדרכ - בשנתיים אחרונות סובלת מנשירה מופרזת עד כדי התקרחות בקרקפת במרכזה ובקו קידמי מעל המצח,
מיותר לציין עד כמה זה משפיע על ביטחון עצמי
פניתי לרופאים עברתי מיליוני בדיקות אין בעיה רפואית על פני השטח או לא אובחנה.
הומלץ לי השימוש ע"י רופאה בתכשיר חדש PILEXIL שמפו וספריי - מזה חודשים משתמשת לא חשה שיפור.
יש פתרון נוסף מלבד פאה? האם כדאי לעשות תוספות או שזה רק יזיק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשירת שיער עד כדי התקרחות - תגובה
מור אפריאט24/12/2013היי לימור
האם ניסית רפואה טיבעית ? ממליצה לך לנסות לפני שאת ניגשת לעשות תוספות ,
כי זה רק יחליש את השיער .
יום טוב מור אפריאט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשירת שיער אצל ילדים.שירה22/12/2013
שלום רב!
לבנותי בנות השמונה וחצי יש נשירת שיער מעצבנת
כל הבית מלא שערות, באמבטיה, בחדרים במטבח,
כל סרוק מוביל אחריו שיירת שערות נכבדה,
רציתי לשאול: האם יש דרך להפסיק את המטרד הזה?
יש לצייין שהשיער נראה בריא מלא ועבה מאוד!!!
אין התקרחויות ואין סימנים לנשירה גדולה כל כך,
וכן, גם אני די סובלת מכך... [אבל כבר התרגלתי..]
אודה לתשובתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשירת שיער אצל ילדים. - תגובה
מור אפריאט24/12/2013היי שירי
ממליצה לכן בחום ללכת לעשות בדיקות דם .של ברזל פריטין .חומצה פולית b12
ובלוטת התריס .
יום טוב מור אפריאט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיער יבש ומחושמלרוית17/12/2013
לדר אייל שלום ! אני בת 57, לאחר שנתיים של נשירה ובעיות בשיער ,בחודשיים האחרוניםהשיער שלי בחפיפה יבש כמו קש ממש ,מחושמל מאוד אינני מצליחה לחפוף אותו הקרקפת כמו שדה קוצים השיער אינו גמיש וללא ברק בכלל .מה מראים הסימנים האלה ?האם מוכרת לך תופעה כזו ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני סובלת מזה כבר שנים
דבורה18/12/2013מראה יבש של השיער ונשירה שלא מפסיקה.... כל פעם הרופא מבקש ממני לספור שערות ומסכם שהכל בגדר הנורמלי ושאני יכולה לקחת משהו טבעי לחיזוק השורש של השערה...
עכשיו אני לוקחת אבץ פיקולינאט של סולגאר. חברות המליצו לי על זה שזה עוזר למראה של השיער והאמת שבינתיים זה נראה טוב יותר וקצת יותר בריא..
ואני מצטרפת לשאלה לרופא- חוץ מתוספים וויטימינים, יש מה לעשות עם שיער לא בריא?
האם ניתן לרכוש למשל שמפו רפואי? יש דבר כזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מריטת שיערשירן03/12/2013
שלום רב
אני סובלת ממריטת שער הראש כבר שנים
האם ברגע שאצליח להתגבר על המריטה שער הראש יחזור לצמוח או שישארו לי קרחות
בתודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מריטת שיער - תגובה
ד``ר אייל פרץ10/12/2013לעיתים נגרם נזק ארוך טווח, אך לרוב השיער צומח מחדש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשירת שיער.יובל03/12/2013
היי,
כל יום נושרות לי בממוצע 150-200 שיערות. אני מרגיש שהשיער שלי הולך ומתלדל.
אני ממש במצוקה מזה . אין לי למי לפנות. אני לא מסוגל לדמיין את עצמי קירח זה מגעיל אותי. רציתי לדעת אם יש פיתרון לבעיה הזאת.?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשירת שיער. - תגובה
ד``ר אייל פרץ10/12/2013יובל שלום,
ראשית עליך לפנות לרופא עור לאיבחון סוג הנשירה.
במידה ומדובר בנשירה אקטיבית ?, שיכולה להיגרם ממתח נפשי, תרופות, חסר ברזל, תפקוד לקוי של בלוטת התריס וכד'. יש לבצע בדיקת דם בניסיון לאתר את הגורם.
במידה ומדובר בהתקרחות תורשתית לשקול טיפול בהתאם.
בברכה,
דר פרץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השיער נקרערוית28/11/2013
שלום,
מה יכול לעזור כדי למנוע קריעת שיער?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השיער נקרע - תגובה
ד``ר אייל פרץ10/12/2013ענת שלום,
שיער שביר נגרם לרוב מטיפוח אגרסיבי כמו הבהרות, החלקות, פן תכוף וכד'
בברכה,
דר פרץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לתגובתך
רוית23/02/2014אני לא נוגעת בשיער,לא עושה החלקות ולא פנים,השיער שלי דק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחכה לתשובות,זה דחוף!!
רוית10/04/2014מה ניתן לעשות כשהשיער נקרע?
הבדיקות תקינות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשיער נקרע - תגובה
מור אפריאט20/04/2014היי יעל
מאוד חשוב להימנע מהחלקות ,מחליק ,גוונים בשיער .
כל פעולה ששורפת את השיער ומזיקה לו .
חג שמח
מור אפריאט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רמת אונדרוגניםרוית28/11/2013
שלום,
רציתי לדעת מה זה אומר רמת אונדרוגנים,השיער של נחתך והוא דק מאוד
לפי ידיעתי אמור להיות עודף שיער ולי יש שיער דליל ודק
אני מחכה לתשובה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רמת אונדרוגנים - תגובה
ד``ר אייל פרץ10/12/2013ענת שלום,
אנדרוגנים הינם הורמונים עם פעילות זכרית. לעיתים רמתם בנשים גבוהה ויכולה להתבטא בשיעור יתר, אי סדירות של המחזור ואף בהתקרחות הדומה להתקרחות תורשתית (שמתבטאת בדלילות והדקקות של השיער).
ממליץ לפנות לרופא עור להשלמת הבירור.
בברכה,
דר פרץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ג,לטיןאוראל25/11/2013
שלום,
הנני שותה מזה מספר חודשים ג,לטין טהור כפית במים רותחים. ההני כבת 65 ויש לי דילול
מקומי במרכז הקרקפת. כמה זמן יש לקחת את הגלטין כדי לראות תוצאות ומה עדיף גלטין דגים או בקר ווהאם אפשר לשתות לאורך זמן.
תודה.
אור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אודה על תגובתכם. תודה
אוראל04/12/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהג,לטין - תגובה
ד``ר אייל פרץ10/12/2013אור שלום,
על סמך התיאור - דלילות שיער בקדמת הקרקפת, יתכן ומדובר בהתקרחות תורשתית.
ממליץ לפנות לאבחון אצל רופא עור ואם אכן מדובר בהתקרחות תורשתית לשקול טיפול אחר.
בברכה,
דר פרץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהג,לטין - תגובה
מור אפריאט18/12/2013שלום אור
גלטין יכול לעזור בהפסקת נשירת השיער כי הוא מכיל מינרלים וחומצות טמינו .
אין הגבלה בלקיחת גלטין .
לגבי צמיחת שיער וחיזוק השיער מבחינת הרפואה הטיבעית ישנם צמחים שמעודדים צמיחה ומחזקים את השיער .
ממליצה לך לפנות למטפל בתחום .
בברכה מור אפריאט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)