מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מור אפריאט היקרה אשמח שתעני לעוד שאלהללא שם01/06/2016
בקשר לנשירה רופא עור ידע לענות לי עם מדובר בנשירה תורשתית
כלומר קרחת עתידית או שמדטבר בנשירה תקינה
ו"התחדשות" של זקיקים חדשים כמו שאני רואה סביב המצח
איך הבדיקה אצלו בעצם מתבצעת הוא פותח שבילי שיער ומיסתכל תןדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מור אפריאט היקרה אשמח שתעני לעוד שאלה - תגובה
מור אפריאט01/06/2016כן רופא עור ידע לאבחן את סוג הנשירה ואם קיימת נשירה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיה רפואית בעור שלא מצליחה להיפתר ממנהאורית30/05/2016
שלום רב,
מזה כמספר שנים אני סובלת מנשירת שיער מאוד חמורה.
ניסיתי מספר תכשירים ולא עזר.
פניתי לאתר היירלוס והיה שינוי משמעותי מאוד. אבל לאחר מכאן התגלתה אצלי מחלת עור וחזרה לי שוב הנשירה.
אני אשמח שמישהו יוכל לעזור לי מה לעשות בנידון כי כל כמה זמן זה חוזר לי.
אשמח לתגובתכם המהירה ותודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיה רפואית בעור שלא מצליחה להיפתר ממנה - תגובה
מור אפריאט31/05/2016אורית שלום :
איזה מחלת עור אבחנו אצלך ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתוסכל מאודדדדד ומבקש עזרה בדחיפות מה אפשר לעשותללא שם26/05/2016
אני בחור בן עשרים והתחיל לי נשירת שיער מוזרה
כל פעם שאני מעביר יד בבלורית שלי נושרות לי שערות
וגם בעורף וליד האוזנים כלומר זה לא קשור לאורכי השערות
גם קצרות גם ארוכות נושרות באורך של ריסים או באורך של הבלורית
5-6 ס"מ זה ממש מתסכל אותח מה יכול לגרום לזה
בדיקות דם תקינות ברזל חומצה פולית וכל זה
אני נוטל סולגר מולטי ויטמין והר בוסט בתיקווה שיעזור
חופף עם שמפו פליקסיל רק שזה יעצור כבר
אני ממש לא רוצה קרחת לאבא שלי יש מיפרצים ואין לי בעיה
שהיה מפרצים רק לא קרחת כיאלו השיערה אין לה כוח להישאר על הראש
כל נגיעה הם נושרות אולי מדובר בצמיחה חדשה ?
כי שאני פותח שבילים יש שערות קצרות עומדות זה שיערות חדשות ?
וגם מיסביב למצח יש שערות קטנות זה חדש ?
אשמח לתשובה תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתוסכל מאודדדדד ומבקש עזרה בדחיפות מה אפשר לעשות - תגובה
מור אפריאט01/06/2016שלום לך
מאוד חשוב שתלך להיבדק אצל רופא עור להבין האם זאת נשירה רגילה .
אמרת שיש שערות קטנות וזה מראה על צמיחה חדשה וזה לכשעצמו טוב.
בכבוד רב מור אפריאט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיער דליל מאוד בעקבות הורמון זכרי גבוהספיר06/05/2016
הי
שמי ספיר, בת 24
מגיל 19/20 בערך התחילו לי בעיות מחזור, ירדתי באותה
תקופה 10 קילו והתחלתי לאבד שיער. עשו לי בדיקות דם והייתי אצל גניקולוג, הכל יצא תקין ונתנו לי גלולות יאז לטיפול במחזור. אציין כי במהלך השנים הללו השיער שלי הלך ונהיה
נורא דליל עד פלומתי ואני ממש מיואשת. הפסקתי עם הגלולות לפני כשנה ומאז לא קיבלתי מחזור. התחיל להיות לי אקנה בגב ושיעור בפנים, נכנסתי לברר באינטרנט והתחלתי לחשוד שיש לי שחלות פוליציסטיות.
החלטתי ללכת שוב לגניקולוג ושם באמת התברר שיש לי שחלות פוליציסטיות(כבר מגיל 20 ולא עלו על זה!!) והופנתי לאנדוקרינולג לבדיקות נוספות.
לאחר הבדיקות התגלה כי הורמון אנדרוסטנדיון גבוה אצלי
וכנראה זו הסיבה לאיבוד השיער. הגניקולוג המליץ לי שבמצבי הגלולות המתאימות לי הן גלולות דיאנה ולכן התחלתי החודש טיפול.
הבנתי שהאקנה, השיעור יתר והנשירה אמורים להסתדר עם נטילת הגלולות
אך האם השיער יחזור לצמוח ולהתחזק? אני לא רופאה, אבל ההגיון אומר שאם הגלולות יאזנו את ההורמונים
ויורידו את רמת ההורמון הזכרי אנדרוסטנדיון לרמה רגילה, המצב אמור להשתפר, לא?
או שעלי לעבור עוד טיפולים למעט גלולות דיאנה לעידוד הצמיחה?
האם יש תקווה בכלל כי זה לא נובע מבעיה גנטית?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיער דליל מאוד בעקבות הורמון זכרי גבוה - תגובה
מור אפריאט08/05/2016היי ספיר
הורמונים גבריים גבוהים אכן גורמים להתקרחות נשית .
ממליצה לבצע בדיקות הורמונליות :
Testosterone ,androstenedione .
ברפואה הסינית ונטורפתית ישנה אפשרות כי צמחי מרפא
להוריד את הרמות של ההורמונים ועי כך המחזור יחזור
ונראה שיפור ניכר בצמיחת השיער .
ממליצה לפנות
למטפל בתחום .
מור אפריאט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשירת שיער שהחלה לפני שנה בגיל 26 והיום יש פחות מחצי נפח השיער המקוריסתיו25/04/2016
שלום רב.
לפני שנה התחילה אצלי נשירה שלדעתי בחודשיםהאחרונים התגברה, או שפשוט הרבה יותר מורגשת כי אני איבדתי יותר מחצי מנפח השיער שהיה לי ומפחדת לחשוב מה מחכה לי בכמה חודשים הקרובים.
רופא עור הפנה לבצע בדיקות דם כלליות, נבדקה הן בלוטת תריס, ברזל ונתונים חשובים אחרים - הכל תקין לחלוטין.
שורה תחתונה נאמר לי שאין דרך לגלות את הסיבה האמיתית לנשירה.
האם ייתכן הדבר שזאת התשובה שאני מקבלת מרופא?
האם אין צורך לעשות בדיקה הורמונאלית כלשהי?
אני גם סובלת מהזעת יתר מגיל התבגרות, ומגרנולומה אנולרה - ידוע לי שכל אלה הם תוצאות של אי תקינו הורמונאלית בגוף.
לאור העובדה שהנשירה היא אחידה ולא במקוות ספציפים אלא על פני כל הקרקפת בצרוה מאונזת וכן מתרחשת ללא קישור לסיבות ושינויים הנראים לעין בשנה האחרונה, האם אין סיבה לעשות בדיקות מעמיקות?
תודה מראש, אני אובדת עצות ומאוד לחוצה על מצבי הנוכחי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי לציין - יש לי קשקשת
סתיו25/04/2016אבל זה לא פעם ראשונה, זה כב רמגיל התבגרות
תופעה שמופיעה מידי פעם, ואחרי טיפול בשמו עוברת.
בתחילת תהליך הנשירה לא היה שום סימן לקשקשת, שמתי לב לזה הרבה יותר מאוחר והטיפול בשמפו לא עזר.
אז אני לא בטוחה עד כמה ניתן לטעון שהנשירה קשורה לקשקשת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשירת שיער שהחלה לפני שנה בגיל 26 והיום יש פחות מחצי נפח השיער המקורי - תגובה
מור אפריאט26/04/2016סתיו שלום
מומלץ לעשות בדיקות הורמונליות :
Testosterone , androstenedione , dhea,
Fsh,Lh ,e2. בין היום השלישי לחמישי של הווסת ,
על מנת לברר אם קיימת בעיה הורמונלית הגורמת לנשירת
השיער .
קשקשת גם גורמת לנשירת שיער רצוי ומומלץ לטפל
בקשקשת ולברר אם זו רק קשקשת או סבוריאה .
חג שמח מור אפריאט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמודה על התגובה...
סתיו27/04/2016מורה אני מודה לך מאוד על התגובה העניינית והמכוונת, יבוצע בהקדם!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלופסיה אראטה
סתיו29/04/2016שלום שוב.
במקרה נתקלתי במחלה הזאת והלכתי קצת לקרוא.
הבנתי שניתן לאבחן אתת המחלה על ידי Trichoscopy או על ידי ביופסיה.
האם ניתן לקבל המלצה לרופא או מרפאה בקופ"ח מכבי ? אני לא יודעת למי לפנות בשביל להיעזר ולהתחיל ללכת מרופא לרופא זה מידיע, והקצב בו השיער נושר עכשיו הוא אכזרי, עד שתכשיר שהרופאה שלי יעצה לי יתחיל לעבוד אני אאבד את מה שנשאר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשירת שיער רצינית,אחרי סיום עם טיפול של צמחי מרפאהדר14/04/2016
שלום
אני מזה כשנה וחצי טופלתי על יד צמחי מרפא
כי היתה לי נשירת שיער כתוצאה מבעיה הורמונלית
זה עזר לי והפסיקה הנשירה,הפסקתי את הטיפולים ושוב חזרה הנשירה והבעיות ההורמונליות,מה ניתן לעשות?
אי אפשר כל החיים לקחת צמחי מרפא?
מה ניתן לעשות שזה יסתדר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשירת שיער רצינית,אחרי סיום עם טיפול של צמחי מרפא - תגובה
מור אפריאט15/04/2016הדר שלום .
צמחי מרפא מורידים רמות אנדרוגינים גבוהים .יש לעשות מעקב בדיקות דם ולראות
שרמות האנדרוגיניים אכן התאזנו .
ואז לרדת בהדרגה מהצמחים .
או להמשיך עם צמחי מרפא תומכים ואז לרדת בהדרגה .
ממליצה להתיעץ עם המטפל שלך .
בברכה מור אפריאט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשירת שיער חמורה מאוד . כמעט ולא נשאר שיעריעל12/04/2016
צהריים טובים.
אני בת 23 וסובלת מנשירת שיער חמורה ביותר !! ברמה של לא נשאר לי כמעט שיער על הראש. גם בקודקוד גם במפרצים. בכל הראש
ניסיתי כבר הכל. מינוקסי כדורים בדיקות דם. מכשיר שעלה לי 4000 שקל. וכלום לא עוזר. אני מנסה להבין את זה ולא מצליחה יש לי בעיה כלשהי שגורמת לשיער לנשור. איך זה שלא מצליחים להבין מה הבעיה
ושאלה נוספת. לצורך העניין רק כדי להבין. אם אעשה קרחת .(סתם לדוג) זה יכול לעזור ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשירת שיער חמורה מאוד . כמעט ולא נשאר שיער - תגובה
מור אפריאט17/04/2016שלום יעל
מאוד חשוב לעשות בדיקות דם מקיפות כולל בדיקות דם הורמונליות כדי להבין
את סיבת הנשירה .
לעיתים גם סטרס גורם לנשירת שיער .
תספורת ,או לגלח את השיער לא בדיוק תורם להפסקת הנשירה ,
הרי נשירת שיער נגרמת מחוסר איזון פנימי .
מור אפריאט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשירת שיער ניסית כבר הכל כולל דיקור סיניהודיה04/04/2016
שלום אני בת 25
ויש לי נשירת שיער למעלה מחצי שנה
בדיקות דם הכל תקין כולל הורמונים
ניסיתי תוספי תזונה רוטס ביוטין b6
ניסיתי דיקור סיני במשך ארבעה שבועת טיפול פעם בשבוע בו המטפל הכניס מחטים עדינות ברגליים בידיים בבטן ואחת בקרקפת והבטיח שהנשירה תעצר לאחר 3-4 טיפולים בשילוב פורמולנ של צמחים סיניים
ועדין אני לא רואה שיפור
אני כבר לא יודעת מה לעשות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשירת שיער ניסית כבר הכל כולל דיקור סיני - תגובה
מור אפריאט05/04/2016שלום נטלי ,
גם בתחום הרפואה הסינית צריך לפנות למטפל בתחום ההתמחות של נשירת שיער .
מאוד חשוב התאמה נכונה של צמחים ודיקור .
כעיקרון הפסקת נשירה אמורים לראות כ8 שבועות מתחילת הטיפול , ולא 4 שבועות .
מאוד חשוב לעבוד על זרימת דם ...
מור אפריאט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לגבי נשירת שיער חזקה בחפיפת שיערגילה15/03/2016
שלום אני בת 21, יש לי נשירת שיער בחפיפה ובסירוק שיער רטוב.
עשיתי בדיקת דם יצא לי הכל תקין ולא חסר שום ויטמין
ממה זה יכול לנבוע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לגבי נשירת שיער חזקה בחפיפת שיער - תגובה
מור אפריאט16/03/2016שלום לך :
נשירת שיער בזמן חפיפה יכולה להיות נשירה טבעית .
האם את חופפת כל יום ? אם את לא ואת חופפת כל כמה ימים ,
יתכן וזו נשירה טבעית . כי כשלא חופפים כל יום השיער מצטבר ,
ונראה שיש נשירה .
נשירה טבעית היא עד 100 שערות ביום .כך שתשימי לב קודם
כל לתדירות החפיפה .
מור אפריאט .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דילול רציני בשיער כנראה מסבוריאהנחמן03/03/2016
כבר 3 שנים אני סובל מנשירה משמעותית בשיער, כרגע יש לי דילול רציני, בעיקר בחלק הקדמי של הראש והקרקפת למעלה, איפה שהכי הרבה היה לי את הסבוריאה, עכשיו הסבוריאה נעלמה לי כמעט לגמרי, אבל נשארתי עם דילול משמעותי, מה אפשר לעשות כדי לגרום לצמיחה מחודשת של השיער?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי לציין
נחמן03/03/2016אני בן 22
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- I toiler הונאהאייל01/02/2016
לכל האנשים שלום, קוראים לי אייל ואני קניתי את הטיפול אחרי הבטחות שיחזירו לי את כספי לאחר כ3 חודשים במקרה והטיפול לא יעבוד, והיום אחרי שהטיפול לא עבד ואפילו עשה לי נזקים בראש כגון : כיויות וגרדות וקילופים הם לא מוכנים להחזיר את הכסף ומעבירים אותי מאד לשני ולא מוכנים לקחת אחריות בקיצור אני ימצא כל דרך לשמור על אנשים אחרים שלא ייפלו באשליות שהם נותנים לאנשים שסך הכל רוצים להיראות טוב וממש מנצלים את האנשים האלה וכמובן מצליחים, אסור לכם לשלם להם שקל הטיפול לא עובד בוודאות זה הכל הונאה ושקר אני אומר את האמת ורק את האמת ואני מוכן שתיתקשרו אלי ואני יוכיח לכם כי יש לי את כל הערכה אצלי ויש לי תמונות
בבקשה לא להאמין להם הם נוכלים והכל שקר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צודק הערכות הביתיות זה בולשיט
נירה12/02/2016זה סתם רולר חצי מלימטר שאפשר לקנות בכל אתר עם תמצית של כמה צמחים לא יכול להצמיח שיער, חבל על הכסף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשירת שיעראופיר28/01/2016
היי לכולם,
אני מחפש תכשירים טבעיים למניעת נשירת שיער
מחיפושיי באינטרנט מצאתי את היירלוס שמציעים פתרונות טבעיים
האם יש עוד חברות נוספות שנותנות את אותו מענה עם תכשירים טבעיים בכדי לעשות סקר שוק קטן
אשמח לעזרתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא קיים מוצר לבית שמצמיח שיער
נירה24/02/2016אחי אין דבר כזה מוצר מצמיח שיער, טיפול בשיער מתחיל בגוף ולאחר מיכן מטפלים בשיער,
תעשה בגוגל הצמחת שיער בעקבות הפחתת דלקתיות זה המחקר המתקדם ביותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשירת שיער - תגובה
מור אפריאט24/02/2016אופיר שלום
מוצרים טבעיים קימים בשוק בסופר פארם בבתי מרקחת שונים .
רוטס , הייר בוסט וכו ...
ישנו טיפול טיבעי בצמחי מרפא המותאמים אישית המחזקים את השיער ,ומעודדים צמיחה מחודשת .מומלץ להתייעץ עם נטורופט או מטפל ברפואה סינית .
בברכה מור אפריאט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גוג'י ברי נגד נשירת שיערuri11/01/2016
שלום האם זרעי הגוגי ברי יכולים לסייע במניעת נשירת שיער כמו ששמעתי, הרי לרוב הסינים אין קרחת במיוחד במחוז בו אוכלים גוגי ברי מאות שנים, האם יש קשר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גוג'י ברי נגד נשירת שיער - תגובה
מור אפריאט12/01/2016אורי שלום
גוגי ברי מחזק דם .
אם אתה לוקח גוגי ברי כמאכל לא מומלץ לצרוך הרבה .
היות והוא מחזק דם הוא יכול להועיל לשיער אבל הוא לא ספציפי לכך .
יום טוב מור אפריאט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשירת שיער מאסיביתאיילת24/12/2015
בשנתיים האחרונות יש לי נשירת שיער משמעותית (אני בחורה בת 30). בחצי שנה האחרונה קיימת הידללות משמעותית בקודקוד ולאורך השביל. אינני יודעת כבר מה לעשות . עשיתי בדיקות דם ונמצא שהכל תקין. אני מתלבטת האם להתחיל להשתמש במינוקסידיל 5% לפי המלצת הרופאת עור או למשל ללכת לאחד המכונים כגון הייר סנטר ולהתחיל טיפול (אשמח לדעת אם מישהו מכיר וידע להמליץ על הטיפול שלהם).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול מנצח לאיתור וטיפול
נירה20/01/2016הטיפול שבאמת עוזר זהו טיפול היודע לאתר את הגורם להתקרחות ע״י סריקה מקיפה של מערכות הגוף.
הטיפול חייב להיות טבעי ומותאם אישית.
ישנו מחקר שראיתי לגבי הטיפול בגוגל נמצא בחיפוש הצמחת שיער בעקבות הפחתת דלקתיות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשירת שיער מאסיבית - תגובה
מור אפריאט05/02/2016היי איילת
עשית בדיקות דם הורמונליות ?
אפשר לעצור נשירה עי תזונה נכונה וצמחים המותאמים אישית לסוג הבעיה .
לגבי הייר סנטר יש תגובות בפורום שאת יכולה לקרוא .
בברכה מור אפריאט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשירת שיעריעל24/12/2015
שלום,
אני סובלת מנשירת שיער
טופלתי כשנה בצמחי מרפא וזה עזר לי,היתה לי גם בעיה במחזור וזה התסדר
איך שהפחתתי בהדרגתיות הנשירה חזר והמחזור לא מסתדר שוב,איך זה יכול להיות
הצמחי מרפא לא אמורים לסדר את המחזור ואת הנשירה לתמיד?
במהלך הטיפול זה ממש הסתדר!
מחכה לתשובה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דילגתם עליי,מחכה לתשובה!
יעל31/12/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשירת שיער - תגובה
מור אפריאט07/01/2016שלום מירב
צמחי מרפא מאזנים הורמונלית ומאזנים את המחזור ואת נשירת השיער .
יתכן והפסקת את הצמחים מוקדם מדי,ולכן הנשירה חזרה .
מומלץ היה לעשות בדיקת דם הורמונלית ולראות שאכן ההורמונים התאזנו
ואז לרדת בהדרגה .
מור אפריאט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)