מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הצילו. נשירה בגיל 20.שיר25/12/2014
שלום
אני בת 20. עד גיל 18 היה לי שיער חלק ומלא מאוד. לקראת גיל 19 התרחשה נשירה חריפה שהשאירה אותי עם חצי מכמות השיער על הראש. כרגע השיער כבר לא נושר בערך שנה, אבל המצב התקבע והשיער נשאר דליל מאוד ולא חזר לעצמו למרות שבדיקות הדם שלי היו תקינות ורופא המשפחה טען שהכל יצמח מחדש ושכנראה מדובר בנשירה שנבעה מלחץ נפשי מרוכז.
השביל מתרחב ובחלק אחורי של הראש כבר נראה גרוע.
מה לעשות?! גם כשהסתפרתי קצר מהרגיל זה לא עזר לצמיחה ואני מוטרדת מאוד!!!
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הצילו. נשירה בגיל 20. - תגובה
מור אפריאט29/12/2014היי שיר
האם עשית בדיקות הורמונליות ?
לרפואה הטבעית יש את היכולת לשקם את השיער ולעודד צמיחת שיער
לאחר טראומה או סטרס .
הצמחים עובדים על גירוי הקרקפת לצמיחת שיער ושיקומו .
יום טוב מור אפריאט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלדקטוןשרון17/12/2014
שלום, אני בת
יש לי דלילות נשית בשיער כמה שנים, רופאת עור רוצה להוציא ג' ולתת לי כדורים אלדקטון
1. האם שמעת שאלדקטון גרם לצמיחת שיער ?
2. מותר לקחת / לא יגרום נזק אחר (כי זה כדורים ללחץ דם) ?
אשמח לתשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלדקטון - תגובה
מור אפריאט29/12/2014שלום לך
ישנם צמחים טבעיים שמטפלים בצמיחת שיער ועידודו
תוך מס חודשים ללא תופעות לוואי .
בהצלחה מור אפריאט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יש טיפולים לנשירת שיער שהם מסרטנים?דוד21/11/2014
יש טיפולים לנשירת שיער שהם מסרטנים?
(חוץ מפורפסיה ואולטרא סגול)
האם הטיפול לנשירת שיער שנאטורפיל מציעה הוא מסרטן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה אין מענה??
דוד09/12/2014למה לא עונים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש טיפולים לנשירת שיער שהם מסרטנים? - תגובה
מור אפריאט17/01/2015שלום דוד
אנחנו לא ככ יודעים מה נטורפיל מציעה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשירת שיער אחרי לידהד01/10/2014
שלום אני 9 חודשים אחרי לידה ,סובלת מנשירת שיער, שהתחילה 4 חודשים אחרי הלידה. ניסיתי להשתמש בשמפו נגד נשירת שיער ואני נוטלת רוטס HR. נבדקתי אצל רופאת עור, והיא רשמה לי משחה סטרואידלית לקרקפת, אך זה לא עזר. כמו כן הומלץ לי על טיפול באוזונוטרפיה, אך זה טיפול יקר ואני לא יודעת אם הוא יעיל. אני ממש מיואשת. אשמח לעזרתכם. תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה לא עונים?
ד24/10/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשירת שיער אחרי לידה - תגובה
מור אפריאט12/11/2014שלום לך
בדרך כלל נשירת שיער מופיעה כ4 חודשים לאחר הלידה .
מחוסר דם ושינויים הורמונלים .
אני ממליצה לך להתעניין בצמחי מרפא שמטפלים בבעיה מהשורש ,
באיזון הורמונלי ושיפור זרימת הדם .
תוך מספר שבועות רואים תוצאות .
בברכה מור אפריאט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
ד12/11/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשירת שיעראלין23/09/2014
בהמשך להודעתי הקודמת.
נשירת השיער כלל לא פסקה.
הרופא נתן לי תוספי תזונה של HNS של סולגאר.
ואמר שהנשירה כתוצאה מהפסקת גלולות.
אחרי כמה זמן הנשירה תיפסק?? אני מרגישה שעוד מעט לא ישאר לי שיער כלל. :(* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשירת שיער - תגובה
מור אפריאט12/11/2014אלין
אם הנשירה היא הורמונלית סביר להניח שהתוסף שקיבלת לא בדיוק עזר לך.
כאחת שמטפלת ומתמחה ברפואה הטבעית ישנם צמחי מרפא שמאזנים הורמונלית
ועוזרים להפסקת הנשירה .
ממליצה לך לפנות לייעוץ בתחום .
בברכה מור אפריאט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיער דליליוני22/09/2014
שלום!
אני בן 21, מאז ומתמיד היה לי שיער עבה, צפוף וחזק. ולפני כשנה התחלתי להרגיש שינוי בתחושת השיער, וגם כשאני מסתכל במראה הוא נראה לי שונה, נראה לי דליל יותר, ויותר קל לי לראות את הקרקפת אם אני מטה את השיער כלפי מעלה. וגם בתחושה, מרגיש לי יותר דק מאשר פעם.
דיברתי עם הרופא משפחה שלי, (אז בזמנו שהתחלתי לשים לב לבעיה) והוא שאל אם תרמתי דם, או אם אני מאבד דם בדרך זו או אחרת (דם בשתן, דם סמוי בצואה). עשיתי את כל הבדיקות הללו ויצאו תקינות. העניין הוא שבאמת תרמתי דם, ואפילו מספר פעמים לפני ששמתי לב לזה. ואני בתת משקל די קיצוני, כך, שאני לא יכול לתרום יותר מדי דם, ותרמתי יותר מכפי שמומלץ לי. והוא אמר לי שיכול להיות שזה המקור לבעיה. לקחתי ברזל לחודש. אך עדיין אני לא מרגיש שינוי משמעותי מאז. מבחינת גנטיקה משפחתית, אין קירחים, משני הצדדים.
איך אתה מתרשם מהבעיה לפי הניסיון שלך?
האם זה עניין של זמן עד שיחזור למצבו הקודם?
או אולי יש איזשהו טיפול טבעי או אחר שאתה ממליץ עליו? (קראתי על תרופות סבתא של מריחת ביצים, חינה, דבש)
תודה רבה ויום מקסים!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיער דליל - תגובה
מור אפריאט23/09/2014היי יוני
עשית בדיקות דם ?
כעיקרון חוסר דם יכול לגרום לנשירת שיער ץ
ממליצה לך לעשות בדיקות של פריטין , ברזל והמוגלובין.
הזנה של דם לקרקפת מעודדת את צמיחת השיער .
ישנם צמחי מרפא שמחזקים דם ומעודדים את צמיחת השיער .
כגון :רוזמרין רפואי ,סירפד לגוסטיקום ועוד ...
מור אפריאט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאעשה את הבדיקות שפירטת ואעדכן
יוני23/09/2014אני לא יודע אם בפעם שעברה שעשיתי את הבדיקה, נבדקו אותם פרמטרים שציינת.
אבל אעשה שוב. ואפרסם ציונים.
תודה רבה לך מור.
ושתהיה שנה טובה בינתיים!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוצאות הבדיקה:
יוני10/10/2014פריטין: 18.30 NG/ML
חומצה פולית:16.84 NG/ML
B12: 463.00 PG/ML ויטמין
המוגלובין: 16.50 G/DL
אם את רוצה שאוסיף עוד פרמטרים מהבדיקה, תגידי לי.
תודה רבה וסוכות שמח!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוצאות הבדיקה: - תגובה
מור אפריאט19/10/2014היי יוני
הפריטין שלך נמוך .
מה תוצאות הברזל ?
מור אפריאט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברדל
יוני20/10/2014היי מור,
לפי מה שהבנתי מהרופא משפחה שלי, הפריטין הוא החלבון שמצביע גם על רמת הברזל בדם. אם אמור להיות גם ערך IRON, אז בבדיקה הזאת לא ראיתי. או שיש לזה שם רפואי אחר?
הוא גם רשם לי לקחת צנטרום ג'וניור.
האם יש איזשהו טיפול שגם את ממליצה עליו?
תודה רבה, יוני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשירת שיער.אלין18/09/2014
שלום,
יש לי נשירה שיער חריפה ערב בעיית הורמונים בגלל הפסקת גלולות (כך קבע רופא עור)
כעת הנשירה כמעט והפסיקה
רציתי לשאול האם ניתן לעשות צבע בשיער?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשירת שיער. - תגובה
מור אפריאט23/09/2014היי אלין
נשירת שיער נגרמת כתוצאה מחוסר איזון פנימי .
כך שאת יכולה לצבוע את השיער .
מור אפריאט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מילוי שיערבתאל16/09/2014
היי מישהי ניסתה את המילוי שיער עם הרשת והסריגה של הייר סנטר?
שמסביב לרשת יש קרטין שמשתלב עם השיער?
ואם יש מישהו שיכול לתת דעה אשמח לשמוע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בנוסף
בתאל16/09/2014יש לציין שראיתי סרטונים ותמונות ומישהו המליץ לי.. זה נראה ממש מרשים ופתרון, אמנם נשמע יקר אבל אולי פיתרון טוב לשיער דליל מאוד???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה אין מענה?? בקשה
בתאל24/09/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמילוי שיער - תגובה
מור אפריאט12/11/2014שלום לך בתאל
כאחת שרואה עשרות מטופלות .אני לא ממליצה במילוי שיער של רשת וסריגה .
לטווח ארוך הנשירה וההתקרחות מתגברת וחבל .
בברכה מור אפריאט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעוניינת לשמוע חוות דעת בנושא מילוי
נינא29/11/2014גם אני חושבת על תילוי שיער כפתרון לבעיה של שיער דליל אבל מתלבטת באיזה שיטה להשתמש חושבת על הלחמה בקראטין אבל מעוניינת לשמוע ממישהי שכבר נסתה את השיטה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשירת שיערעומר12/09/2014
בן 23, נשירה דרסטית, כ130 שיערות כל יום על הכרית בבוקר, במידה ומנער את הראש נושרות עוד שיערות, מלווה במפרצים קלים ודלילות באיזור המפרצים, שמתי לב לפצעים באיזור הנשירה והשיער הדליל , נראה כמו פצעי אקנה מושטחים.
עשיתי בדיקות דם, כולן תקינות, אין היסטוריה גנטית של נשירת שיער, האם ייתכן שמדובר בפסוריאזיס או בדלקת בקרקפת שגורמת לגירוי ונשירת שיער?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשירת שיער - תגובה
מור אפריאט15/09/2014היי עומר
ממליצה ללכת להיבדק אצל הרופא.
פסוריאזיס או סבוריאה עלולים לגרום לנשירה חמורה .
מור אפריאט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשירת שיערבן02/09/2014
שלום דוקטור.
אני בן 25 עוד מעט 26 ובחודשיים האחרונים אני רואה הדלדלות משמעותית של השיער באזור המרכז. כלומר מאזור המצח עד הקודקוד.
עד לפני חודשיים לא היה משהו חריג וזה נראה כאילו זה הגיע בבום פתאומי. אין לי שיער על הכרית כשאני קם או על הספרים בשולחן כתיבה אבל כן נופלות לי כמויות גדולות של שיער בכל פעם שאני מסתרק. אני שם לב שכל פעם שאני מסתרק בחודשיים האחרונים אז נופלות לי בערך 15-20 שיערות לכיור וזה מעולם לא היה.
צורתו של השיער לא השתנתה לי מגיל 14 עד היום כלומר אין לי מפרצים כלל אין לי נשירה בקודקוד פשוט כמות השיער שנופלת לי ממרכז הראש היא פשוט חריגה כשאני מסתרק.
הסתפרתי לא מזמן ושמתי לב שכשהשיער רטוב ממש רואים את הקרקפת במרכז השיער הרבה יותר ממה שראו מלפני כמה חודשים. ממש כבר ניתן לראות את הזקיקים באיזור הזה וזה דיי מדאיג אותי. באיזור הרקות והעורף השיער עדיין מלא כמו גיל 15 משום מה.
ממה לדעתך זה נובע? מה אתה ממליץ לי לעשות? תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשירת שיער - תגובה
מור אפריאט07/09/2014היי בן
בלי כל קשר 20 ,15 שערות ביום זה נורמלי לחלוטין .
ממליצה לך לעשות בדיקות דם כדי לראות שאין לך חוסרים .
וכהמלצה יש תוספי מזון וצמחי מרפא שיכולים להפסיר את נשירת השיער ולחזק
את השיער .
יום טוב מור אפריאט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשירת שיער - תגובה
מור אפריאט15/09/2014בן שלום .
ממליצה לך לערוך בדיקות דם מקיפול ולראות אם אתה סובל מחוסרים מסויימם .
יום טוב
מור אפריאט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הדללות שיער באיזור המפרציםרינה19/08/2014
שלום.
ברצוני לשאול לפני שנה וחצי ילדתי . בין ארבע חודשים לשבעה חודשים אחרי הלידה חוויתי נשירה חזקה בשיער שגרמה להדללות באיזור המפרצים בשיער בשני הצדדים שנראים כהתקרבות. אחכ הנשירה נעצרה אבל כרגע אני שנה וחצי אחרי לידה ועדיין אזורים אלו דלילים מאוד.האם יש משהו לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הדללות שיער באיזור המפרצים - תגובה
מור אפריאט27/08/2014רינה שלום
בדרך כלל נשירת שיער לאחר לידה נוצרת מחוסר איזון הורמונלי.
ניתן לאזן את ההורמונים בטיפול של צמחי מרפא ודיקור בשילוב תזונה מאוזנת .
הטיפול מעודד את צמיחת השיער ומחזק ומעבה את השורשים ומחייה את השיער
בהצלחה מור אפריאט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשירת שיער רצינית-נואשתרוית18/08/2014
שלום,
אני בת 33,סובלת מנשירת שיער רצינית מזה כ-8 שנים[
אני עושה בדיקות והן תקינות,בשנתיים האחרונות הנשירה התגברה
וזה קרה אחרי הלידה של ביתי
יש לי מפרצים בשיער
אחרי חפיפה ויום למחרת הנשירה איומה
אני ממש בדיכאון,אני לוקחת ל-סיצטאין במשך חודש וממש אין שיפור
בקופת חולים לא עושים בדיקת אבץ שהבנתי שזה יכול לעזור לנשירת שיער אם חסר
יש לי שיבושים הורמונלים,שחלות פולסיציסטיות והבנתי שזה גורם לנשירת שיער
האם דרך טיפול טבעי אפשר לטפל במצב שלי?
אני נואשת לעזרה
מחכה לתשובה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשירת שיער רצינית-נואשת - תגובה
מור אפריאט27/08/2014היי נועה
בדרך כלל כ 3 חודשים לאחר לידה מתחילה נשירת שיער .
יש נשים שזה מתאזן אצלהם לאחר מספר חודשים
וישנן נשים שזה לוקח להם זמן ,ולפעמים השיער לא חוזר להיות מה שהיה .
בדרך כלל נשירת שיער לאחר לידה נוצרת משיבוש הורמונלי .
ברפואה הטבעית ניתן להרכיב צמחי מרפא המאזנים הורמונלית ומורידים את ההורמון הגברי .כך שהנשירה מפסיקה והשיער חוזר לצמוח .
בהצלחה
מור אפריאט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אני סובלת בדיוק מאותה בעייה
הדס07/09/2015אני בת 36 רציתי לשאול אם מצאת פיתרון לבעייה כי אני לא מצאתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשירה רציניתצ06/08/2014
אני בת 40 סובלת שנים מנשירת שיער אחרי מקלחת במברשת כשמסרקת נשארות מלא שערות ועל הבגדים והמצעים. פעם לקחתי כדורי רוטס ועוד כדורים אבל לא עז
לא עזר. עשיתי גם בדיקות דם אין לי חוסרים בדיקות תקינות חוץ משהיתה חסרה חומצה פולית אבל לקחתי כדורים. צירפתי תמונה של חתיכת שיער שתמיד נהיה לי עמו גולה כזאת ואחרי מקלחת שמסרקת זה יוצא או שגוזרת את זה. מה אפשר לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשירה רצינית - תגובה
מור אפריאט17/08/2014שלום לך
האם בדקת בדיקות הורמונליות ,
לבעיות הורמונליות יש קרש ישיר לנשירת שיער ,וגם לסטרס ומתח .
מציעה לך גם לבדוק את האספקט הנ"ל.
מור אפריאט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשירה
מ17/08/2014עשיתי במשך השנים וגם לאחרונה את כל הבדיקות האפשריות דרך רופאי עור ורופא משפחה גם הורמונים ואין לי שום בעיה כזאת. מתחים יש אבל כשיש נשירה זה עוד יותר גורם למתח. אני מכירה אנשים שהם נמצאים במתח ואין להם בכלל נשירת שיער.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה למור אפיראטרוית31/07/2014
שלום
רציתי לדעת על איזה שמפו את ממליצה מצמחים שיכולים לעזור לנשירת שיער?
שאלה נוספת,האם השמפו פיטוצאין טוב לנשירה?
הנשירה שלי אדירה ועד היום שום דבר לא עזר לי והבדיקות תקינות
הרופא אומר שזה גנטי(אני בת 33)
מחכה לתשובה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה למור אפיראט - תגובה
מור אפריאט17/08/2014יעל שלום
אענה לך בכנות קיימים המון סוגי שמפו טבעיים ,סירפד קמומיל וכו.
אך אף אחד מהם לא ממש עוזר לעצור את נשירת השיער .
אני מאמינה בשילוב פורמולות צמחים שמותאמות לפי סוג הנשירה ,
ורואים תוצאה מהירה של הפסקת הנשירה תוך מס שבועות .
בהצלחה מור אפריאט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשירת שיער
מרים קופר19/08/2014[ ממליצה לפנות לשמואל גונן, טיפל בנכד שלי בהצלחה שלא תאמן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קשקשיםרון30/07/2014
שלום,
אני 4 חודשים לאחר השתלה ולאחרונה התחילו לי קצת קשקשים.
הפסקתי לחבוש את הכובע, אולי זה קשור לכך? כי השיער נעשה לי שמנוני.
האם יש לקשקשים השלכות עבור ההשתלה?
אני משתמש ב-2 שמפואים שונים לנשירת שיער.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קשקשים - תגובה
מור אפריאט17/08/2014היי רון
באיזה תדירות אתה חופף ?
תבדוק בבקשה את סוגי השמפו שאתה משתמש בהם אולי יש לך רגישות לאחד מהם .
בהלחה מור אפריאט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
(1).jpg)