בקשת עזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בקשת עזרה
    ענתי
    14/10/2012

שלום רב,

אשמח באם תוכלו להמליץ לי על פרחי באך מתאימים למצב הבא:

נוקשות, חוסר פשרות, בטחון שרק הוא הצודק, יש רק אמת אחת והיא שלו, חוסר רצון לסלוח, כעס גדול, כאב, עצב, אומללות, תחושת תבוסה ושהחיים רעים, בדידות, רצון להיות צודק, חוסר יכולת לשלוט על הבעת הדיעה האישית.

(לצד כל אלה יש גם יתרונות.... אבל אשמח לקבל הדרכה כיצד אפשר לסייע עם הקשיים).

תודה
    ענתי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בקשת עזרה

הוספת תגובה

• בקשת עזרה - תגובה

רותי בזק
    14/10/2012

ענתי יקרה
    את מתארת מצב עם הרבה מאוד רבדים.
    נוקשות , חוסר פשרות , בטחון שרק הוא צודק ויש רק אמת אחת והיא שלו - זהו רובד אחד.
    חוסר רצון לסלוח, כעס גדול , זהו רובד שני.
    כאב , עצב , אומללות , תחושת תבוסה - זהו רובד שלישי.
    לדעתי הרובד העמוק ביותר והראשון לטיפול הוא הרובד שהגדרתי (לפי הסדר שלך) , רובד שני, נושא הכעס. כשאדם נמצא במצב של כעס , הוא באנרגיית אש, אנרגיה שורפת , שום דבר לא יכול "להכנס" אליו, צריך קודם "לנקות" , "לפנות" את האנרגיה הזו ורק אז לטפל בעצב ובאומללות (רובד שלישי ) ואז ברובד הראשון.
    לצורך טיפול בכעס יש תמצית שנקראת הולי , תמצית נפלאה , לוקח לה מעט זמן לעשות את העבודה , לעיתים בתחילת התהליך מוציאה המון כעס מהמטופל , אבל עושה עבודת ניקיון נפלאה.
    במקרה כמו שאת מתארת , הייתי נותנת אותה ללא תמהיל של תמציות אחרות , ורק אחרי שהמטופל יקח אותה לתקופה של לפחות חודש , הייתי ממשיכה לטיפול ברבדים הנוספים.
    אשמח לענות על כל שאלה נוספת שתתעורר, מאחלת לכם רק טוב
    רותי בזק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו