מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טיפול למלזמהעלמה30/10/2012
שלום,
האם פרחי באך יכולים לטפל במלזמה בעור הפנים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול למלזמה - תגובה
רותי בזק30/10/2012עלמה יקרה
בעיקרון , פרחי באך מטפלים בסיבות להופעת תחלואים , בעיות ובמקרה שלך כתמי עור, ולא בסימפטומים....
על פי האמונה שלי , כל "בעיה " שיש לנו , מקורה בקושי רגשי. בעיות של עור בדרך כלל משוייכות לטראומות למיניהן וכדי לטפל בצורה יעילה בבעיה רצוי לערוך תשאול מקיף ולהבין את מקור הבעיה. כדאי לנסות לבדוק מתי הופיעו הכתמים , האם בעקבות אירוע כל שהו, וכו'
בכל זאת קיימות שתי תמציות שעושות עבודה נפלאה עם בעיות עור שונות והן קרב אפל וסטאר אוף בית לחם.
כמטפלת בפרחי באך ובשמנים ארומותראפיים , אני רואה דווקא בשמנים יכולות טובות יותר לטיפול בכתמי עור בפנים.
ראשית אני מקווה שכבר היית אצל רופא עור ווידאת שהכתמים הם אכן פיגמנטציה .
האם הם רבים? גדולים? בולטים מאוד? או קטנים ולא משמעותיים?
אם הם קטנים , את יכולה לנסות למרוח על המקום שילוב של 2 התמציות ויש סיכוי גדול שזה אכן יעזור.
מאחלת לך בריאות טובה ובהצלחה
כל טוב
רותי בזק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)