מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טיפול פסיכולוגיאורנית04/12/2012
שלום
בתי עוברת טיפול פסיכולוגי לטיפול בחרדות
קראתי באינטרנט כי טיפול משלים יכול לעזור עוד יותר לטיפול הפסיכולוגי. על מה תוכלו להמליץ לי? תודה לכן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול פסיכולוגי - תגובה
אלינור אגם05/12/2012אורנית שלום רב,
מכלול הטיפולים המשלימים הוא גדול וכל אחד מהם יכול לתת מענה לחרדות מהיבט אחר ומנקודת השקפתו. כדאי שתאספי מידע לגבי מספר שיטות שאת מתחברת אליהן, אם יש לך חברים ממליצים על מטפל כזה או אחר כדאי להתנסות ולבדוק האם הדבר מתאים לך ולבתך. ומאוד חשוב- האם יש כימייה עם המטפל (לדעתי השיטה עצמה פחות חשובה ויותר חשוב הקשר עם המטפל למרות שאין לזלזל במה ששיטות שונות מציעות ויש לבדוק את שני הדברים- גם את השיטה וגם את המטפל).
בפנייתך לפורום זה אני יכולה לתת לך מידע על פרחי באך וטיפול בחרדות לילדים.
שיטת הטיפול בפרחי באך היא שיטת טיפול אנרגטית שעובדת על היבטים רגשיים כמו חרדות ומאוד תומכת בטיפולים פסיכולוגיים ואחרים הנערכים במקביל. במיוחד בעבודה עם ילדים הטיפול בפרחי באך הוא לרוב מאוד מהיר ויעיל. מהתנסותי המקצועית והאישית כאם אני מאוד ממליצה על טיפול בפרחי באך לילדים. כדאי לגשת למטפל מוסמך כדי שיתאים לבתך תמצית עבורה ויעקוב אחר ההתפתחויות לאור שני הטיפולים. דבר אחרון שאני מאוד ממליצה הוא להירתם גם בעצמך לטיפול עצמי. לרוב טיפול בילדים עובד טוב יותר בהסתכלות מערכתית על הסביבה של הילד ותמיכה והדרכה לסביבה המידית שלו.
בתקווה שהחרדות ירגעו במהרה,
אלינור אגם,
מטפלת מוסמכת בפרחי באך
מנהלת הפורום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)