מידע רפואי
פורומים
- פסיכיאטריה ילדים ובני נוער
- פוריות, פריון, הפריה חוץ גופית, IVF
- פגים
- סקס ויחסים
- בדיקות רפואיות, בדיקות דם
- הפלות חוזרות
- אורתופדיה ילדים
- אנדוקרינולוגיה ילדים
- הרטבת לילה
- טיפול תרופתי להרזיה וניתוחים בריאטריים
- פסיכיאטריה
- אספרגר - PDD, אוטיזם, חינוך מיוחד
- מחלות פרקים בילדים, כאבי פרקים
- אנמיה
- תמיכה במשפחות ילדים חולי סרטן
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
דנה לוי ינקולוביץ
דיאטנית קלינית מוסמכת ובעלת ניסיון רב בטיפול בהפרעות אכילה, השמנת יתר, מבוגרים, מתבגרים והורים לילדים.פרופ` אלי הרשקוביץ
מנהל היחידה לאנדוקרינולוגיה וסוכרת בחטיבה הפדיאטרית ומנהל השרות למחלות מטבוליות מולדות במרכז הרפואי האוניברסיטאי ע"ש סורוקה בב"ש. יו"ר לשעבר של האיגוד הישראלי לאנדוקרינולוגיה לילדים. מתמחה בגדילה, השמנה, סוכרת, מחלות עצם מטבוליות, בלוטות התריס ויותרת הכליה ועוד.
- מתח שריריםאבי18/05/2013
בזמן האחרון אני סובל מכאבים בשרירים כנראה ממתח בשרירים אבל מה שכן אין לי תסמינים של חרדה או או סי די..אני לוקח רבע כדור ציפרלקס כטיפול מונע..
מה שמוזר זה שהכאב לא כל הזמן תוקף אלה רק לאחר ספורט או קיום יחסי מין אפילו אחרי שתיית קולה או קפה..יש מצב שהגוף נכנס לסטרס ממה שציינתי? אובחנתי בזמנו עם או סי די וניתן לי ציפרלקס..ניסתי להעלות את המינון ולעשות ספורט אבל זה בילתי אפשרי עם העייפות שזה גורם לי חוץ מהתקפי עצבים שגורם הכדור..
האם מוכר לכם התופעה?והאם יש משהו מעבר לפסיכיאטריה שניתן לבדוק מה פשר הכאב..
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתח שרירים - תגובה
אלינור אגם19/05/2013אבי יקר,
אתה שואל שאלות רפואיות/ פיזיולוגיות ספציפיות. אין בסמכותי להשיב על שאלות מהסוג הזה כגון מה יכול להיות הגורם לתופעה.
מה אתה מבקש בפנייתך בעצם? לברר מהו מקור הכאב?
בכל מקרה, מה שכן בסמכותי לומר כאן ומנסיוני, טיפול בפרחי באך יכול להקל במקרים של OCD חשוב כי למטפל תהיה הכרות עם התחום. בין השאר פרחי באך יכולים לסייע למרכיב הפחד. אני הייתי מציעה להסתייע בטיפולים קוגניטיביים התנהגותיים בכדי להפחית ואולי אף להעלים חלק מהסימפטומים. לגבי השאלות הרפואיות יותר הייתי מבררת בערוצים מדעיים לגבי התרופה ותופעות הלוואי שלה ביחס למינונים וביחס לשילוב עם פעילות גופנית וכו'
בברכת רוגע ושקט,
אלינור אגם,
מנהלת הפורום
מטפלת מוסמכת בפרחי באך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?