מתח שרירים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מתח שרירים
    אבי
    18/05/2013

בזמן האחרון אני סובל מכאבים בשרירים כנראה ממתח בשרירים אבל מה שכן אין לי תסמינים של חרדה או או סי די..אני לוקח רבע כדור ציפרלקס כטיפול מונע..
    מה שמוזר זה שהכאב לא כל הזמן תוקף אלה רק לאחר ספורט או קיום יחסי מין אפילו אחרי שתיית קולה או קפה..יש מצב שהגוף נכנס לסטרס ממה שציינתי? אובחנתי בזמנו עם או סי די וניתן לי ציפרלקס..ניסתי להעלות את המינון ולעשות ספורט אבל זה בילתי אפשרי עם העייפות שזה גורם לי חוץ מהתקפי עצבים שגורם הכדור..
    האם מוכר לכם התופעה?והאם יש משהו מעבר לפסיכיאטריה שניתן לבדוק מה פשר הכאב..
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מתח שרירים

הוספת תגובה

תמונה

• מתח שרירים - תגובה

אלינור אגם
    19/05/2013

אבי יקר,
    אתה שואל שאלות רפואיות/ פיזיולוגיות ספציפיות. אין בסמכותי להשיב על שאלות מהסוג הזה כגון מה יכול להיות הגורם לתופעה.
    מה אתה מבקש בפנייתך בעצם? לברר מהו מקור הכאב?
    בכל מקרה, מה שכן בסמכותי לומר כאן ומנסיוני, טיפול בפרחי באך יכול להקל במקרים של OCD חשוב כי למטפל תהיה הכרות עם התחום. בין השאר פרחי באך יכולים לסייע למרכיב הפחד. אני הייתי מציעה להסתייע בטיפולים קוגניטיביים התנהגותיים בכדי להפחית ואולי אף להעלים חלק מהסימפטומים. לגבי השאלות הרפואיות יותר הייתי מבררת בערוצים מדעיים לגבי התרופה ותופעות הלוואי שלה ביחס למינונים וביחס לשילוב עם פעילות גופנית וכו'
    בברכת רוגע ושקט,
    אלינור אגם,
    מנהלת הפורום
    מטפלת מוסמכת בפרחי באך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו