מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פרחי באך ואוטיזםאלונה10/06/2014
שלום לך , בני בן השלוש אובחן כאוטיסט לפני חצי שנה ומאז אנחנו די בחיפושים אחרי כל טיפול שיעזור להקל על כל הסימפטומים שמתלויים לאוטיזם כמו תנועות ידיים דמוי הכאה בזמן התרגשות , היפרקטיביות , חוסר שקט וחוסר ריכוז . האם פרחי הבאך יכולים לעזור לילד להירגע ולהיות יותר מרוכז , אם כן אודה להכוונה איזה תמציות יכולות לעזור לו . תודה מראש .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרחי באך ואוטיזם - תגובה
רותי בזק10/06/2014אלונה שלום
קודם כל , אני חייבת להודות שהמטופלים היחידים שאני טיפלתי בהם,(2 במספר)שהתקרבו לאוטיזם היו שניהם אספרגרים. כך שאין לי מושג באיזו רמה על הסולם האוטיסטי נמצא בנך , והרבה ניסיון עם אוטיסטים אין לי.....
אני מאמינה שהתמציות יכולות לעזור , ואשמח לשמוע ממך , כשתנסי.
להרגעה , באופן כללי , כדאי לקחת אימפיישנט, למיקוד וריכוז צסנאט באד, והייתי גם נותנת וולנאט, לתחושת הגנה . אני ממליצה לך ללכת למישהו שמתעסק עם פרחי באך בכדי שיכין לך תמהיל של התמציות . ובאמת אשמח לשמוע איך היו תגובותיו של הילד לתמציות.
מאחלת לכם הרבה בהצלחה.
רותי בזק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרחי באך
גליה05/04/2016אצלנו פרחי באך עבדו מצוין ועשו פלאים לבן שלי
נטורופטית מכינה לנו תמציות וזה פשוט עובד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרחי באך - תגובה
רותי בזק06/04/2016מצויין. אין לי ספק!!!!!!!!!!!!!!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)