מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהאלי15/03/2010
בני בן ארבע וחצי וסובל מבעיה שלבריחת שתן ביום,בבדיקה של נפרולוג נאמר לנו לנסות תרופה למשך חודש ולבצע מספר בדיקות שגרתיות,הייתי רוצה לדעת האם בקרב הרפואה הטבעית קיים איזשהו טיפול לילדים בגילו האם אחד מהטיפולים כמו רפלקסולוגיה,אוקופונקטורה או פרחי באך יכולים להתאים למקרה שכזה?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול בבעיות בריחת שתן
רותי בזק15/03/2010אלי שלום
קשה לי לענות במדויק כי חסרים לי הרבה נתונים על בינך.
השאלה הראשונה הנשאלת היא האם בריחת השתן נובעת כתוצאה מאיזו שהיא טראומה שהילד חווה , בעיה רגשית (יכול לנבוע ממתח בבית , הולדת אח או אחות, מעבר מגן לגן , ילד מציק ועוד המון סיבות).
במקרה שכזה לפרחי באך יש אפשרות גדולה לטפל בבעיה.
גם שילוב של רפלקסולוגיה ואוקופונטורה יכולים להתאים, והם גם יכולים לעזור במקרים של שרירים חלשים או סימפטומים פיזיים אחרים.
הכי חשוב ראשית לברר מה המקור לבעיה ולאחר מכן לטפל. האם היתה תקופה שהילד כבר לא סבל מבריחת שתן? והתופעה חזרה שוב? או שמאז ומתמיד סבל?
שיהיה בהצלחה
רותי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)