מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טיפול בפרחי באךלירן29/06/2010
לפני זמן קצר עברתי עם בעלי לגור בחו"ל.אני בחורה שסובלת משינויים קיצוניים בחיים וסובלת מחרדות עקב טראומה שעברתי בילדותי.נטלתי במשך כחודשיים טיפול משולב של כמה רמדיס וזה עזר לי.הפסקתי לפני 5 חודשים כי הרגשתי כאמור הטבה.כעת כנראה בגלל שאני לא רגועה כל כך ויש לי לחץ בגוף ובנפש אני סובלת מתופעת ריפלוקס מוגזמת המלווה בצרבות נוראיות.תמיד סבלתי מחומציות יתר ומריפלוקס וטופלתי מדי פעם בתרופות וזה עבר עד הפעם הבאה אבל עכשיו זה הגיע ביתר שאת ואני כבר לוקחת כחודשיים תרופה חזקה פעמיים ביום.הרופאה אמרה שכנראה אצטרך ליטול את התרופה כל החיים אבל מאחר ואני יודעת את המקור לכל הרעה הזאת אני תוהה אם כדאי לי לקחת את המיקס מפרחי באך שוב לתקופה מסויימת כדי להיות רגועה שוב.האם הטיפול עוזר לטווח רחוק או זמנית בלבד? כמה זמן עליי לקחת הפעם את הטיפול אם אתן סבורות שבאמת זה עשוי לעזור לי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול
רותי בזק29/06/2010שירן יקרה
אני סבורה שכדאי לך לנסות לקחת שוב פרחי באך.
הרי זה עדיף לאין שעור על פני לקיחה של תרופה לאורך כל החיים.
יש תמציות של פרחי באך שהן תמציות מלטפות ופועלות להרגעת הסימפטומים , ויש כאלה שהן תמציות עומק ופועלות על הסיבתיות .
תמציות העומק לוקחות זמן רב יותר , לעיתים אפילו מספר רב של חודשים , ובדרך כלל הטיפול עובד כמו קילוף בצל, אנחנו מטפלים בשכבה הנראית לעין , קולפים אותה ואז מתגלה לפנינו שכבה נוספת שאנחנו מטפלים בה.
לכן , אני לא יכולה אף פעם לאמר מראש כמה זמן יקח טיפול.
יש טיפולים שלוקחים חודשיים שלושה , ויש כאלה שלוקחים גם שנה ויותר.
בכל מקרה , אני ממליצה לך ללכת למטפל בפרחי באך שיתחיל איתך תהליך טיפולי .
רפואה שלמה ושיהיה בהצלחה
רותי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רותי ו...
לירן30/06/2010תודה רבה על תשובתך המפורטת.שאלה נוספת ברשותך: המיקס שלקחתי מורכב מ- 6 תמציות והן: 33+21+20+12+19+35. המטפלת שלי אמרה לי לפני שנסעתי לחו"ל איך להכין מיקס משלי - 2 טיפות מכל תמצית לבקבוק 30CC וכפית ברנדי עם מים מינרלים. מאחר וחוץ מזה אני לא מבינה כלום בנושא אני מבקשת לדעת אם אחבר (מיקס) את התמציות הנ"ל לטיפול במצב שלי, האם זה עשוי לעזור ולא יסב לי נזק: 3+6+12+18+20+33+35. תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
רותי בזק30/06/2010שירן יקרה
אני אישית מאמינה שפרחי באך אף פעם לא יכולים להזיק לנו.
שנית , אני לא נוהגת לערבב בבקבוק אחד יותר מ-5 תמציות , לעיתים רחוקות 6 , כך שנראה לי קצת יותר מידיי ההרכב שבחרת.
אין לי מושג על סמך מה החלטת דווקא ללכת על התמציות שבחרת , לדוד\גמא לא ברורה לי לגמרי הבחירה של תמצית מספר 3 .
תמצית 6 נראית לי בחירה מצויינת , וגם 8.
לגבי השאר , הן יכולות להיות נהדרות בשבילך ויתכן שלא , תלוי בהמון גורמים וזה דורש כבר תשאול עמוק יותר.
בכל מקרה , אם את מרגישה שזו הבחירה הנכונה , להזיק זה לא יכול......
שיהיה הרבה בהצלחה
והרבה בריאות
רותי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה רותי (-:
לירן01/07/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבאהבה רבה
רותי בזק01/07/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)