טיפול ברסקיו בשל חרדה על הבריאות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול ברסקיו בשל חרדה על הבריאות
    טלי
    02/09/2010

לפני כחודש סבלתי מווירוס קיבה קשה שלווה בשלשולים והקאות, אבל מאז מצבי הבריאותי לא חזר לקדמותו ובימים האחרונים אני סובלת מבחילות מוגברות, מכאבי בטן ומחוסר תיאבון. בדיקות הדם שעשיתי שלשום יצאו כולן תקינות לגמרי, וכעת אני מחכה לתוצאות של בדיקת הצואה.

בעוד שבוע וחצי אני נוסעת לחו"ל לשבועיים, ומעבר להרגשה הרעה שמלווה אותי אני גם בחרדה איך אני אעבור את הטיול במצבי. נראה לי שחוסר התיאבון המוגבר שלי בימים האחרונים נובע גם ממתח נפשי ומחרדה, וקשה לי לומר מה גרוע יותר, הכאבים והבחילות, או הפחד להיות חולה, בעיקר הפחד שלא יגלו שום דבר גם בבדיקות הבאות אבל אני אמשיך לסבול.

הזמן דוחק וכרגע אין באפשרותי להתחיל בטיפול כלשהו. קניתי היום טיפות רסקיו, והייתי רוצה לדעת באיזה מינון ובאיזו תדירות כדאי לי להשתמש בהן כדי לצאת מהחרדה ולהיכנס למצב של רגיעה, יחסית. כמה זמן אחרי נטילת הטיפות הראשונות וכן כמה זמן לאחר תחילת הטיפול ברסקיו אני עשוייה לחוש בשינוי?

תודה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• רסקיו

רותי בזק
    02/09/2010

טלי יקרה
    צר לי לאכזב אותך , אבל לפי דעתי רסקיו ממש לא יעזרו לך בסיפור הנ"ל.
    רסקיו הן טיפות נפלאות לטיפול במצבי מתח וחרדה לאחר טראומה , במצבי לחץ לקראת מבחנים וכו'.
    אבל , למצב שאת סיפרת , לדעתי את צריכה משהו להרגעה (כמו impatiant), ומשהו נגד פחדים ומשהו לחיזוק המערכת החיסונית.
    בקיצור , אולי הרסקיו קצת ירגיע , אבל לא לגמרי.....
    הרבה בריאות
    רותי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה המהירה!

טלי
    02/09/2010

האם ניתן להשיג impatiant בבתי מרקחת וחנויות טבע ללא מרשם?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אימפטיאן

רותי בזק
    02/09/2010

הי טלי
    כן , בחנויות טבע ניתן להשיג , אבל תמצית אם , וממנה רוקחים את התמצית שאמורים לקחת.
    אבל....... כדאי כבר שתגשי למטפל בפרחי באך שיכין לך תמצית שבתוכה מספר תמציות , גם נגד פחדים , גם להרגעה , וגם לחיזוק המערכת החיסונית.
    המחיר של תמצית אם אחת , יקר יותר מבקבוק בו משולבות מספר תמציות , שיטפלו טוב יותר בבעיה שלך
    שיהיה בהצלחה
    רותי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו