סוסל מחרדה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סוסל מחרדה
    רונה
    15/03/2011

שלום לך אשמח אים תוכלי לעזור לי ולהפנות אותי למקום הנכון בעלי סובל מחרדות לא מוסברות הכול תקין חיי נישואינו מאושרים פרנסה לא חסר לנו כלום אולם כול דבר גורם לו לחרדה ללא סיבה הוא מתעצב וניכנס לשתיקות ומרבה לישון ניהלתי איתו שיחה מלב ללב הוא טען שזה ל\א קשור אליי שהוא מרגיש ככה כבר שנים ושהוא לא יכול לישמוח מכלום שום דבר לא גורם לא שימחה ונחת ההייתי רוצה שתעזרי לי למי ליפנות במוסדות הציבוריים לקבלת עזרה וטיפול מה אני צריכה לעשות למי ליפנות ולהתקשר לא פסיכיאטרים פרטיים כי זה יקר מידי אשמח שתעני לי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סוסל מחרדה

הוספת תגובה

• סוסל מחרדה - תגובה

רותי בזק
    15/03/2011

רונה שלום
    ראשית , צריך לבדוק באמת כמה זמן בעלך סובל מחרדה ואוליי זה גם דכאון מהול בחרדה.
    לפי מה שאת מתארת , ולפי תפיסת עולמי , יתכן שבעלך סובל גם מתחושות שלא קשורות לחיים הללו או אולי הוא נושא עימו זכרונות מגלגולים קודמים.
    את שואלת למי אפשר לפנות במוסדות הציבוריים , אז ראשית יש אולי מערך תמיכה של מחלקת הרווחה במקום בו אתם גרים , אוליי הוא יכול להעזר בשירות הפסיכולוגי , וכן בקופות החולים יש טיפולים ברפואה משלימה.
    אני אישית הייתי הולכת על טיפול שמשלב פרחי באך ושחזור גלגולים ביחד,
    אם יש לך עוד שאלות , אשמח לענות
    שיהיה בהצלחה ובריאות , אושר והרבה שמחה
    רותי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו