מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סוסל מחרדהרונה15/03/2011
שלום לך אשמח אים תוכלי לעזור לי ולהפנות אותי למקום הנכון בעלי סובל מחרדות לא מוסברות הכול תקין חיי נישואינו מאושרים פרנסה לא חסר לנו כלום אולם כול דבר גורם לו לחרדה ללא סיבה הוא מתעצב וניכנס לשתיקות ומרבה לישון ניהלתי איתו שיחה מלב ללב הוא טען שזה ל\א קשור אליי שהוא מרגיש ככה כבר שנים ושהוא לא יכול לישמוח מכלום שום דבר לא גורם לא שימחה ונחת ההייתי רוצה שתעזרי לי למי ליפנות במוסדות הציבוריים לקבלת עזרה וטיפול מה אני צריכה לעשות למי ליפנות ולהתקשר לא פסיכיאטרים פרטיים כי זה יקר מידי אשמח שתעני לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סוסל מחרדה - תגובה
רותי בזק15/03/2011רונה שלום
ראשית , צריך לבדוק באמת כמה זמן בעלך סובל מחרדה ואוליי זה גם דכאון מהול בחרדה.
לפי מה שאת מתארת , ולפי תפיסת עולמי , יתכן שבעלך סובל גם מתחושות שלא קשורות לחיים הללו או אולי הוא נושא עימו זכרונות מגלגולים קודמים.
את שואלת למי אפשר לפנות במוסדות הציבוריים , אז ראשית יש אולי מערך תמיכה של מחלקת הרווחה במקום בו אתם גרים , אוליי הוא יכול להעזר בשירות הפסיכולוגי , וכן בקופות החולים יש טיפולים ברפואה משלימה.
אני אישית הייתי הולכת על טיפול שמשלב פרחי באך ושחזור גלגולים ביחד,
אם יש לך עוד שאלות , אשמח לענות
שיהיה בהצלחה ובריאות , אושר והרבה שמחה
רותי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)