מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התייעצותרונית29/03/2011
שלום רב,
לפני מס' חודשים סיימתי את לימודי בפרחי באך. אני מנסה להרכיב לאחיינתי בת ה-17בקבוק טיפולי המורכב מתמציות:larch :cerato ;centaury ; wild rose ו-chestnut bud
שאלתי היא::אחותי מציינת כי בתה מרבה לשקר, לעניות דעתי תמצית חוסר ביטחון תוכל לתת מענה. האם אני מדייקת או שמא עליי להוסיף תמצית מסויימת שתוכל לתת מענה לתופעה.
אודה לתשובתכן.
בברכה,
רונית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התייעצות - תגובה
סאטורי טלי וייס29/03/2011רונית יקרה
קשה לי להגיב על רשימת התמציות כיוון שלא כתבת במה מדובר ובמה את רוצה לטפל.
זה נשמע הרכב מאוד מחזק
לגבי מה שאמרה אחותך - אני הייתי מכינה את התמצית לפי הרגשתה של המטופלת ולא לפי דברי אמה, בעיני זה מאוד חשוב שהמטופלים שלנו יהיו חלק מהתהליך, ונבחר את התמציות לפי התחושות שלהם. אז האם לאחייניתך זה מפריע? ואם לא אז מה בעיקר מפריע לה? אם היא מרבה לשקר אז כנראה שיש לה סיבה רגשית לכך.. מדוע היא מרגישה צורך לשקר? האם רק אמה מרגישה את זה או שהיא מעידה שזה קורה גם בסביבתה?
אני מניחה שאם תדברי איתה (הבנתי שהיא בת 17 אז אפשר לשוחח איתה) ותתשאלי אותה לעומק תביני מהי התמצית המתאימה. וייתכן בהחלט ש larch יכולה לעזור אך חשוב למצוא את המקור שיתאים לה.
את מוזמנת להמשיך ולהתייעץ כאן
בהצלחה
סאטורי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)