האם יש ראיות?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם יש ראיות?
    אורן
    20/04/2011

אשתי רוצה שאני אלך לריפוי בפרחי באך עקב דברים ששמעה מחברותיה, אבל הייתי רוצה לדעת אם נעשו מחקרים בתחום זה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם יש ראיות?

הוספת תגובה

• האם יש ראיות? - תגובה

רותי בזק
    20/04/2011

אורן יקר
    עד כמה שידוע לי נעשו מחקרים בתחום אבל יש כאלה שמצביעים על כך שפרחי באך יעילים מאוד ויש כאלה שמצביעים על כך שהם כלל וכלל לא עוזרים.
    אני לא באה לשכנע , ואישית אני מאמינה שכל אדם יעשה מה שליבו חפץ אבל , אני מנסיוני , שהוא רב מאוד בתחום , יכולה לאמר לך שתחת ידיי עברו מאות מטופלים , וגם אני מטפלת בעצמי , בבן זוגי ובילדיי בפרחי באך , רבים ממטופליי הצליחו באמצעות הטיפול להתגבר נפלא על כל תסמינייהם , אך היו גם כאלה שלא.
    אני אישית מאמינה מאוד בשימוש בפרחי באך כחלק ממערך טיפולי רחב יותר , וכך אני נוהגת להשתמש בתמציות.
    לדעתי , הגורם המשפיע ביותר על הטיפול הוא הכימיה בין המטפל והמטופל והזיהוי הנכון של המטפל את התמציות הנדרשות למטופל.
    בכל מקרה , בכל דרך שתבחר , אני מאחלת לך בריאות , אושר ושמחה
    כל טוב והצלחה
    רותי בזק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו