טיקים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיקים
    אדרי אורנה
    26/06/2011

האם יש טיפול לטיקים אצל ילדים באמצעות פרחי באך ו/או באמצעות שיטה אחרת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיקים

הוספת תגובה

• טיקים ,וקשב וריכוז

יעל
    03/02/2012

לילדה שלי בת 11 יש טיקים בזמן היתרגשות או מתח שמשהו מעליב אותה שמתבטא במיצמוץ בעינים ובעיות קשב וריכוזופירכוסים קלים האם יש טיפול אלטרנטיבי שיכול לעזור לה אודה לך על היתיעצותך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיקים ,וקשב וריכוז - תגובה

רותי בזק
    03/02/2012

יעל שלום
    מציעה לך לקרוא את מה שכתבתי בתגובתי לאורנה.
    לפי מה שאת מתארת הטיקים אצל ביתך נובעים ממצוקה רגשית וכתגובה להיתיחסות לא יפה מצד חבריה.
    אפשר באמצעות פרחי באך לחזק לביתך את הבטחון העצמי ולראות אם יש תכונות נוספות הדורשות חיזוק , מצד אחד , או מיגור מצד שני.
    מציעה גם לך לפנות למטפל/ת בפרחי באך , לעבור אבחון ולהכין לה תמצית.
    אין לי ספק שניתן לעזור לה.
    שיהיה הרבה בהצלחה
    כל טוב
    רותי בזק

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיקים - תגובה

רותי בזק
    03/02/2012

אורנה שלום
    בהחלט כן
    יש הרבה סיבות אפשריות לטיקים אצל ילדים
    הסיבה הנפוצה ביותר היא מתח במערכת העצבים ולזה יש תמצית מצויינת שנקראת אימפיישנט.
    מעבר לכך , יש שיטות שונות שתומכות במיגור התופעה.
    לי אישית יש נסיון בתופעה שכזו עם ילד , אני נתתי לו פרחי באך , תרכובת של אימפיישנט + תמציות לחיזוק הביטחון העצמי והוספת תחושת הגנה.
    מעבר לכך תירגלתי איתו תרגילים שונים הלקוחים משיטת טיפול "תרגילי מח". חשוב לציין שהטיקים לא נעלמו לחלוטין אבל השתפרו פלאים.
    מציעה לך ללכת למטפל , לעבור אבחון ואולי לשלב גם תוכנית טיפולים נוספת.
    שיהיה הרבה בהצלחה
    רותי בזק

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיקים - תגובה

רותי בזק
    26/06/2011

אורנה שלום
    כן , בעיקרון צריך לבדוק ממה נובעים הטיקים
    במקרים רבים אפשר להרגיע אותם באמצעות תמצית בשם אימפיישן,לעיתים בשילוטב עם ורויין, אבל כל מצב לגופו.
    ממליצה לך לגשת למטפל/ת בפרחי באך ולערוך תשאול מדוייק , מתי הטיקים מופיעים? , האם כל הזמן או רק במצבי לחץ? וכו'. לאחר התשאול יתן המטפל את הפורמולה המומלצת.
    בכל מקרה , שיהיה הרבה בהצלחה והרבה בריאות
    רותי בזק

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו