דלקת פרקים בידיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דלקת פרקים בידיים
    גלית
    04/10/2011

שלום, שנה לפני שהתגייסתי התחילו לי כאבים חזקים המלווים בצריבה נפיחות משמעותית עם אודם וגירודים חזקים בידיים (אצבעות, גב היד וכף היד.) אחד הדברים שקורים במהלך התופעה הוא, שהאצבעות מתנפחות באופן סימטרי, כלומר: אם ביד ימין התנפחה לי הזרת , אז גם ביד שמאל תתנפח הזרת. רצוי לציין שאני סובלת בנוסף מאלרגיות קשות אשר תוקפות אותי לאטים קרובות, אך מביקורים אצל שני רופאי אלרגיה מומחים בתחום נראה שתופעה זו אינה נובעת מאלרגיות ונתבקשתי לבדוק את האופציה השנייה שהיא דלקת פרקים בידיים, שגם דודתי סובלת ממנה. לפי מה שהבנתי דלקות פרקים בידיים שכיחות אצל נשים ובעיקר תורשתיות. עדיין לא אבחנו אצלי את המקרה והוא חזר אצלי עכשיו. מכיוון שאני בצבא והמענה הרפואי לוקח זמן רב, התהליך מתעכב. בנוסף רציתי לדעת אם ידוע לך שבצבא מוציאים על כאלו דברים.

בתודה מראש גלית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דלקת פרקים בידיים

הוספת תגובה

• דלקת פרקים בידיים - תגובה

ד''ר מרב לידר
    04/10/2011

זה עדיין נשמע לי אלרגיה...בכל מקרה נסי לצלם את האצבעות הנפוחות על מנת שכשתגיעי לרופא, יוכל להתרשם מההתקף שחווית - גם אם כבר יחלוף. פני לרופא הבסיס ובקשי בדיקה של שקיעת דם כבר עכשיו - אם מוחשת - ירמז על דלקת מפרקים ולא אלרגיה אך הקביעה אינה חד משמעית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו