דלקת מפרקקים שגרונית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דלקת מפרקקים שגרונית
    מגי
    23/03/2012

שלום,
    אובחנתי ע"י ראומטולוג כחולה בדלקת מפרקים שגרונית, היום לוקחת פרדניזון 10 מ"ג והומלץ להתחיל לקחת פלקווניל. אחרי התייעצות עם רופא המשפחה ורופא העיניים החלטתי לקבל חוות דעת נוספת מראומטולוג לפני שאני מתחילה לקבל פלקווניל.

אני מאוד רוצה להכנס להריון ומפחדת שהטיפול בתרופות יפגע לי בפוריות.

השאלה היא - אם ואני אחליט לקחת את הפלקווניל תוך כמה זמן אני ארגיש שינוי והפוגה במחלה? האם הכדור מרפא אותי? זה עוצר את המחלה? ומתי אני אוכל להכנס להריון? הגוף צריך להתנקות לפני זה?

בנוסף אני אשמח לדעת אם יש פיתרון לא קונבנציונאלי..
    איזו תזונה או איזה ספורט לעשות?

תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דלקת מפרקקים שגרונית

הוספת תגובה

• דלקת מפרקקים שגרונית - תגובה

פרופ' שאול סוקניק
    23/03/2012

שלום מגי אין שום בעיה להכנס להריון בזמן שאת נוטלת את הכדור. זאת אחד מהתרופות שמותרות לשמוש בזמן ההיריון.את תתחילי להרגיש הטבה לאחר כ-6 שבועות (לא תמיד התרופה עוזרת ואז מומלץ לנסות תרופות אחרות שלא תמיגד מותר להשתמש בזמן היריון.
    להערכתי טיפול לא קונבנציונלי או טיפול תזונתי אינם יעילים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דלקפת מפרקים שגרונית- המשך

מלי
    25/03/2012

תודה על תשובתך המהירה.

אשמח לדעת אם פלקווניל ירפא את המחלה, יעלים אותה או יעצור אותה? כאבי המפרקים החלו בינואר ואובחנתי במרץ.. הבנתי שככל שמגלים מוקדם יותר אפשר לעצור את היווצרות המחלה ולהעלימה.

האם לדעתך כדאי לי לקחת אומגה 3?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו