רפואה אחרת לדלקת פרקים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רפואה אחרת לדלקת פרקים
    טומי
    23/07/2012

אני בת חמישים סובלת מדלקת פרקים שגרונית מספר שנים ומטופלת בזריקת רמטוקסט 15 פעם בשבוע,ועירוי רמירקד 500 פעם בשישה שבועות.העירוי גורם לי להרגיש טוב כחודש וחוזר חלילה.
    היות וברצוני לנסוע לחו"ל בעוד כחצי שנה לילדי למשך שנה אבקש תשובתכם האם ברפואה אלטרנטיבית/סינית ישנם פתרונות למחלה שיאפשרו לי לחיות לפחות באותה איכות חיים וללא החמרה מיותרת. מה בעצם מומלץ (הלכתי לאיבוד מעודף המאמרים באינטרנט ) האם מולצת שיטה מסויימת או שילוב והאם יש שיטה לאבחנה ראשונית אובייקטיבית איזו שיטה עדיפה)
    כוונתי להתחיל בטיפולים בארץ וכך בחו"ל אוכל להמשיך
    בתודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רפואה אחרת לדלקת פרקים

הוספת תגובה

• רפואה אחרת לדלקת פרקים - תגובה

פרופ' שאול סוקניק
    23/07/2012

שלום טומי
    לדעתי אין תחליף רציני לעירוי הרמיקדבברכה
    פרופ' שאול סוקניק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול משולב בדלקת פרקים

טומי
    23/07/2012

תודה פרופסור ומובן לי שרמיקד תרופה איכותית, אבקש רק את עצתך במידה ואני
    בכל זאת מאד מעוניינת לנסוע לילדי (לפני כשנה הייתי כחודשיים והרגשתי נהדר)
    האם ניתן למשל לקבל טיפול רמיקד כל 4-6 חודשים ובמקביל להסתייע בחו"ל בטיפול אלטרנטיבי (מדובר בארה"ב מדינה מודרנית).מה עצתך?
    בתודה מראש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רפואה אחרת לדלקת פרקים - תגובה

פרופ' שאול סוקניק
    24/07/2012

כבר עניתי לשאלתך. ניתן להתחיל את הטיפול בארץ ולהמשיכו בחול השאלה היא רק מי יממן את נטיפולים.בשלה זאת תאלץ לפנות לקופת חולים שלך שאמורה לממן את הטיפולים.
    בכבוד רב
    פרופ' סוקני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו