כאבים בברך ימין- כאבים נוראיים.....

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים בברך ימין- כאבים נוראיים.....
    מיכל
    04/08/2012

שבת שלום.
    אני בחורה בגיל 55 משקל עודף כ 25 קילו. במשך שנים כל פעם כאב לי איבר אחר, וכל פעם שלקחתי משככי כאבים זה עבר. כאשר נוגעים בי בגוף , במקומות שונים כואב לי.
    לפני שבוע התחילו לי כאבי ברך, ושיא הכאב הגיע אתמול כאשר היום אני הולכת כנכה. הכאב בלתי נסבל. בביקור שהייתי אצל רופאת המשפחה [ כאשר הכאב היה בתחילתו] היא טענה שלדעתה מדובר במחלת פיברולוגיה. אני מרגישה נוקשות ונפיחות בברך
    תרופות לשיכוך כאבים לא עוזרים הפעם...כמו כן יש לי כאבים בגב התחתון. האם יש קשר???
    מה עלי לעשות??
    תודה מראש על התשובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כאבים בברך ימין- כאבים נוראיים..... - תגובה

ד''ר מרב לידר
    04/08/2012

כאבים מפושטים בכל הגוף עם רגישות ניכרת למגע אופיינים לפיברומילגיה אך לשם אישוש האבחנה יש לברר פרטים נוספים כדוגמאת איכות השינה ועוד. אשר לכאבים בברך ימין, יש לשלול בעיה אורטופדית כדוגמאת הנתקות סחוס או קרע במניסקוס. לשם כך כדאי להוועץ באורטופד. אם לא תמצא בעיה אורגנית, יתכן ובאמת מדובר בכאב משני לפיברומילגיה. אך זו צריכה להיות אבחנה שבשלילה. כלומר, רק אחרי שנשללו סיבות אחרות ואובחנת עם פיברומילגיה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו