במתח, מחפשת לדעת קצת לפני הרופא

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• במתח, מחפשת לדעת קצת לפני הרופא
    קלריס
    12/12/2012

שלום,

מצאתי את הפורום שלכם, בזמן שאני מחפשת בגוגל מענה על כאבים בגוף שלא נותנים לי מנוח: בהתחלה זה היה רק בלילה, עכשיו גם ביום.
    יש לי כאבים ממוקדים בפרקים בצד שמאל בגוף והם: הכרסול, הברך, שריר האישיאס, גב תחתון וגם הצוואר. כשהכאבים תוקפים, הם תוקפים בכל המוקדים ביחד.
    קבעתי תור לרופא אורטופד, אבל התור מאחר להגיע לי. אני סופרת את הימים, וחסרים לי 4 ימים עכשיו, לתור.
    בינתיים הייתי מבקשת לדעת מה זה יכול להיות.
    אם זאת דלקת בעמוד השידרה התחתון, מה יכול להביא להרפיית הכאב, שעם הזמן נראה לי שכמה שאני מורחת כל מיני משחות, לא עוזבות אותי. רופא המשפחה נתן BREXIN, אבל גם זה כמעט שאני לא מרגישה שום שיפור.
    בעבר היו לי כאבים בפרקים, אבל אף פעם לא הכל ביחד!!!

אני בת 62, מאוד רזה וסובלת מאוסטאופורזיס לא חמורה.
    יש לי גם קצת עקמת בעמוד השידרה התחתון ובצוואר, ובלט בעמוד השידרה התחתון, שעם הרזון שהתגבר בשנים האחרונות, מה שבהתחלה אף פעם לא שמתי לב, חוץ מה- CT, שעשיתי, בזמן האחרון אני יכולתי למצא אותו לבד.

טוב, ניסיתי לתת כמה שיותר פרטים, כי חשבתי שככה אולי אפשר לקבל תשובה ברורה יותר... למה התסמינים יכולים להוביל...

בתודה על הסבלנות,

קלריס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• במתח, מחפשת לדעת קצת לפני הרופא - תגובה

ד''ר אנה קופרמן
    13/12/2012

במצב שלך מאד חשוב להיבדק עיי רופא מומחה - בהתחלה עיי אורטופד ו במידה ללא סימני מחלת סחוס או גידים - עיי ראומטולוג
    כאבים שלך כנראה לא דלקתיים אך רק אחרי בדיקה גופנית ו בדיקות נוספות - בדיקות דם ו צילומים אפשר לאבחן את המצב
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו