דלקת פרקים שיגרונית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דלקת פרקים שיגרונית
    eti
    11/05/2013

האם ניתן לקחת סלזופירין 2 ביום ובנוסף ארקוקסיה 1 ביום . אם יש לי בבדיקה שמראה על המצאות של דלקת fr 44 זה אומר שאין לי דלקת. למה עדיין אני סובלת מכאבים ברגליים ללא אודם ועים נפיחות. ולמה ראומטולוג אומרת לי שאין לי דלקת פתאום שולחת אותי לאורטופד אבל בכל זאת נתנה לי ארקוקסיה כל כך קשה והרופאים פשוט לא מבינים את החולה עד כמה קשה לו למודד ביום ביום.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דלקת פרקים שיגרונית

הוספת תגובה

• דלקת פרקים שיגרונית - תגובה

ד''ר אנה קופרמן
    11/05/2013

שלום אסתי
    לא תמיד אבחנה של חולה ברורה מהתחלה
    וכן לא מעט מקרים של שילוב דלקת פרקים ו מחלת סחוס לכן חייביםטיפול גם של ראומטולוג וגם אורטופד
    סלזופיריןבדרך כלל נותנים לזמן ארוך
    ארקוסיה תרופה אנטידלקית - אנו ממליצים את התרופה רק זמני להוריד כאבים ו נפיחות
    גם ראומטולוגים וגם אורטופדים משתמשים בארקוקיה או תרופות דומות מקבוצה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ארקוקסיה וסלזופירין

eti
    12/05/2013

יש לציין שהנפיחות ירדה כשלקחתי רק 4ימים ארקוקסיה צודקת בהחלט ואין לי כאבים (אך ניתן לדעת אם זה בעיה של סחוסים או דלקת רגילה? ) בבקשה אפשר הסבר , ולמה לקחת סלזופירין לתקופה ארוכה לא נראה לי שזה עוזר. הארקוקסיה עוזרת לי יותר והיא רק ל..10 ימים ו5 ימים בלי ושוב .... אפשר הסבר? .תודה רבה על העזרה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ארקוקסיה וסלזופירין - תגובה

ד``ר יונתן וולמן
    12/05/2013

ארקוקסיה אינה תרופה מומלצת לנטילה לזמן ממושך (מעבר לכמה ימים ) בגלל נזק שיכולה לגרום לכליה, לכבד ועוד.
    סלאזופירין תרופה אנטידלקתית במנגנון אחר שמוכחת כתרופה טובה בהרבה מקרים אבל האפקט שלה מתחיל רק אחרי כחודשיים מתחילת הטיפול.
    לכן יש להאזר בסבלנות ובינתיים מדי פעם אפשר לקחת ארקוקסיה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו