כאבים בפרקים בכף היד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים בפרקים בכף היד
    שי
    12/06/2013

שלום לרופאים הנכבדים,

אני צעיר, בן 25, בריא בדר"כ. לפני שנתיים בערך התחילו לי כאבים בפרקים בכף היד (ורק שם), ויש מעין "קנאקים". בהתחלה לא ייחסתי לזה חשיבות, אבל לאחרונה זה הולך ומתעצם. כעת, בכל פעולה שבה יש טיפה לחץ על האצבעות בידיים יש כאבים. אפילו בפעולות פשוטות ויומיומיות, אפילו עכשיו כשאני מקליד כואב לי.

כמובן שאני אלך לרופא משפחה, כדי לבדוק את הנושא. אני פונה אליכם כדי לדעת מה הם הכיוונים האפשריים.
    בנוסף, בבדיקת דם שעשיתי לפני שנה בערך, נמצא שיש לי מחסור בויטמין D וקיבלתי טיפות. האם יכול להיות שזה קשור?

תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים בפרקים בכף היד

הוספת תגובה

• כאבים בפרקים בכף היד - תגובה

ד''ר אנה קופרמן
    12/06/2013

תמונת כאבים שלך מסוג כאבים מכנים , קשורים לתנועה - בשלב הראשוני חשובה בדיקה אורטופד עם הדמיה כולל צילום ו אולטראסאונד, לפעמיים במקרים האלו קיימת דלקת גידים , שגם לצורך אבחנה חשוב לבצע אולטראסאונד, טיפול בדרך כללי בנוגדני דלקת ו משככי כאבים, פיזיאטרפיה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו