בדיקות דם אימונולוגיות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקות דם אימונולוגיות
    מור
    15/07/2013

לפני כמה חודשים השרירים התקשו אצלי בגב עליון שכמת וצואר,אחר כך כאבים בשרירים בזרועות וברגליים התכווציות חריפות התקשות של השוקיים ,עכשיו גם כאבי עצמות ומפרקים חריפים,קושי בתנועה של המפרקים.בבדיקות נוירולוגיות-פולינוירופתיה מוטורית וסנסורי קשה ותהליך מיופתי בשרירים,בדיקות דם ראומטולוגיות- אימונוגלובולין מסוג M--319.20 ואימונוגלובולין מסוג G-1849.80.
    בבדיקת ANA-1.1 שזה רק מעט מעל הנורמה (נורמה 0-1),האים זה אומר שמחלתי אינה נוירולוגית?אולי קשורה לדלקות פרקים? במיפוי עצמות ספקט-קליטה מעט מוחשת בעצמות האגן וקליטה בלתי סדירה בעמוד שדרה גבי עליון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדיקות דם אימונולוגיות

הוספת תגובה

• בדיקות דם אימונולוגיות - תגובה

ד``ר יונתן וולמן
    16/07/2013

הי. לא ציינת הרבה בדיקות אחרות אבל לאור הנתונים הללו יתכן ומדובר במחלה דלקתית של השרירים וכדאי להיוועץ עם ראומטולוג בענין ולא רק נוירולוג

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אכן פנייתי לרואומטולוג

מור
    17/07/2013

שלום רב,
    אכן פניתי לראומטולוג הוא זה שהפנה אותי לבדיקות הדם הללו.אני פונה אליך משום שהתור שלי ארוך ויש תוצאות של אימונוגלובולינים לא תקינות ואני חוששת האם זוהי מיאלומה??? אנא החזר לי תשובה. תודה מראש,מור. (אגב עשיתי ביופסיית שריר אתמול).

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אכן פנייתי לרואומטולוג - תגובה

ד``ר יונתן וולמן
    17/07/2013

מהתוצאות הלא תקינות של אימונוגלובולינים לא ניתן לקבוע אבחנה של מיאלומה ולדעתי התלונות שלך ושאר תוצאות המעבדה לא מכוונות לאבחנה כזאת. מבחינה זו את יכולה להיות רגועה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו