סימפוני -חששות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סימפוני -חששות
    רינת
    26/11/2013

שלום ,

אני אמורה להתחיל השבוע טיפול בסימפוני . ברקע יש לי לופוס , אנדומטריוזיס,סיוגרן פיברומיאלגיה . במשפחה יש לנו מקרים מרובים של סרטן כולל סבים וסבתות שלי. עד כמה מעלה התרופה את הסיכון לסרטנים בעיקר לימפומה (בשל סיוגרן יש לי גם ככה סיכון גבוה יותר) ?
    האם לאחר רמיסיה ניתן להפסיק את התרופה או שלוקחים אותה לכל החיים ?

מה מראים הנסיונות של חולים בארץ עם תרופה זו ועד כמה היא יכולה לעורר לי את הלופוס?

אודה למענה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סימפוני -חששות

הוספת תגובה

• סימפוני -חששות - תגובה

ד''ר אנה קופרמן
    27/11/2013

שלום רינת
    סימפוני - אחד בתרופות מסוג חוסמי TNF, אנו משתמשים כבר 15 שנה בתרופות מסוג אנט TNF
    אין עבודות עם מספרים גבוהים סטטיסטים על עלית מחלות ממיארות בקרב חולים מבוגרים שמקבלים טיפול מסוג אנטיTNF , כולל סימפוני
    לא ברורה סיבה שאת צריכה לקבל טיפול הנוכחי.כיטיפול ב אנטי TNF לא מתיאם ללולוס , האם את סבלת גם מדלקת פרקים?
    נכון להיום כל תרופות מסוג אנט TNF יכולים להשפיע על מצב אוטו- אממוני וכי תוצאה מופעים סימני כמו LUPUS LIKE SYNDROME
    כנראה שבמקרה שלך הרופא ראומטולוג שלך שקל את כל האפשרויות
    בהצלחה
    דייר אנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו