מטוטרקסט וחולשה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מטוטרקסט וחולשה
    איציק
    27/11/2013

שלום בן 59 מזה כ15 שנה חולה בראומטיד ארטריטיס מטופל במטוטרקסט ופלקווניל פה מתחיל הסיפור בתחילת המחלה הייתי נוטל 15 מג מטוטרקסט והיו לי מעט תופעות לואי עם הזמן המצב ישתפר וירדתי 7.5 מג מטוטרקסט לפני כשנה החמיר לי הדלקת ובהמלצת הרופא התחלתי לקחת 15 מג מטוטרקסט וכדור פלקווניל הכול היה בסדר כולל הבדיקות הבעיה מופיעה בחודשים האחרונים ביום שלמחרת לקיחת המטוטרקסט 15 מג אני מקבל חולשה בכול הגוף לא יכול לתפקד בקושי כול הים שוכב במיטה תופעה שלא היתה לי בעבר ניסיתי לחלק את המטוטרקסט ל 2 לקיחות ערב ובוקר ביום אחד לא עזר כמו כן אני לוקח חומצה פולית יום לפני ויום אחרי המטוטרקסט וכן עוד כדור באמצע השבוע כל הבדיקות תקינות מה עלי לעשות בנידון תודה איציק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מטוטרקסט וחולשה

הוספת תגובה

• מטוטרקסט וחולשה - תגובה

ד''ר אנה קופרמן
    27/11/2013

שלום איציק
    תופעה כמו חולשה ידועה לקרב חולים שמטופלים במטוטרקסט , כן יכול להיות שחולשה מופיעה לא מהתחלת טיפול ,אך אחרי זמן.
    בדרך כלל תוספת חומצן פוליק עוזרת למצב , אתה יכול לקחת פוליק אפילו שישה ימים השבוע , רק לא ביום נטילת מטוטרקסט,
    במידה ללא שיפור בסימנים - חשוב להתיעץ עם ראומטולוג שלך על שינווי בטיפול כמובן בהקשר למצב קליני ומעבדתי
    בהצלחה
    דייר אנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו