חולשה בגוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חולשה בגוף
    אביאל
    28/05/2014

שלום אני בן 20.
    עברתי ניתוח של אפנדיציט שהתפוצץ והסתבך לגמרי הייתי בבית חולים חצי שנה בערך והייתי בסכנת מוות,מאז יש לי חוסר בתיאבון תמיד ויש כאבי בטן ועצירויות ושילשולים לסירוגין,לפני שנה וחצי+- התחילה לי חולשה כללית ממש בגוף ניגשתי לעשות בדיקות דם וגילו לי שיש לי חוסר של חומצה פולית וb12 ווטימין D קיבלתי תרופות ולקחתי אותם במשך חצי שנה ועכשיו לפני שבוע ניגשתנ לעשות בדיקות,כי בזמן האחרון זה ממש החמיר יש לי רעידות חזקות בידיים הרגליים שלי ממש כואבות ורועדות כל פעם וכל הגוך רועד,במיוחד אחרי מאמץ גופני אין לי לא תחושה בידיים ולט ברגליים,ויש לי רעידות 24/7 גילו לי בבדיקות שיש לי מחסור של של b12 וחסרון חמור של חומצה פולית שהגיע למספר 2...שזה ממש ממש נמוך...נכנסתי לגסטרו והוא אמר שרוב הסיכויים שיש לי דלקת במעיים ובגלל זה הגוף לא סופג תויטמינים,רציתי לשאול אותך אם יש קשר בין זה לזה?? ולמה הרעידות והתחושה בידיים ממש חמורות?ותמיד תחושה שהשרירים ממש כואבים?ואין לי תחושה של חוזק בכלל ואין תחושה בידיים.
    אודה לך על תשובתך בנידון תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חולשה בגוף

הוספת תגובה

• חולשה בגוף - תגובה

ד''ר אנה קופרמן
    28/05/2014

שלום אביאל
    חוסר ויטמין B12 יכול לגרום לחולשה , כנראה במקרה שלך חוסר ויטמינים עקה בעית ספיגה במערכת עיכול
    אתה צריך להיות במעקב וטיפול גסטרו,בנוסף ישצורך ביועץ דיאטנית
    מצב שלך לא קשור למצב דלקתי פרקים או שרירים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו