פיברומיאלגיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פיברומיאלגיה
    בן 28
    12/08/2014

האם פיברומיאלגיה יכולה לגרום לבעיות בהשתנה מסוג קושי בהתרוקנות של השתן, השתנה מהוססת ואיטית, חסימה חלקית, לפעמים כמעט עצירת שתן, כבר כחצי שנה יש לי תופעות אלו בהשתנה ואני בינתיים לא יודע מה הגורם לבעיה, אני אמור לעבור בקרוב בדיקה פולשנית ציסטוגרפיה של צינור השתן שאני מאוד חושש ממנה... וחוץ מזה יש לי הרבה כאבים בגוף(צוואר, שכמות, צלעות, גב), עצירות ובעיות ביציאות, תחושות הירדמות בגפיים, תחושת שריפה בכף יד שמאל רוב הזמן, תחושת שורף בעין שמאל, השינה מאוד לא טובה, מרגיש שהגוף כאילו מזועזע, עברתי בדיקות דם, emg ובדיקות אחרות שיצאו תקינות, הרבה תופעות שיש לי מתאימות לתסמונת פיברומיאלגיה? רצוי להיבדק ראומטולוג? זה בכלל מצב שאפשר לשפר? עברתי גם בחיים דברים נפשיים טראומתיים, יש לי גם תסמונת אספרגר, יש קשר לפיברומיאלגיה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פיברומיאלגיה

הוספת תגובה

• פיברומיאלגיה - תגובה

ד''ר אנה קופרמן
    13/08/2014

שלום רב
    דבר ראשון ללא ספק אתה חייב בדיקה ובירור אורולוגי עקב תלונות - לצורך לשלול תהליך דלקתי או אחר
    לגבי פיבראומיאלגיה- באמת תמונה לפי תאור שלך יכולה להציע על פיבראומיאלגיה לכן עדים להבדק עיי רופא ראומטולו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו