סקרואליטיס - כאבי תופת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סקרואליטיס - כאבי תופת
    רחלי
    18/12/2014

פונה לעזרה דחופה אני בת 40, סובלת ב-3.5 שנים האחרונות מסקרואליטיס שאובחן ע״י פרופסור ויינברגר, ראומטולוג. בדרך כלל הדלקת שקטה ולא מפריעה למהלך החיים שלי. ביומיים וחצי חוויתי 3 התעלפויות כתוצאה מכאבים איומים. אני שוכבת ולא יכולה לשבת או לעמוד (כשניסיתי - התעלפתי). מה שאומר שאני לא יכולה להגיע לרופא כלשהו כרגע. האם מנוחה מעלימה/מרגיעה את הדלקת? יש סיכוי שבלי טיפול אוכל בימים הקרובים לשבת/לעמוד וללכת? מה ניתן לעשות כדי שאוכל לחזור לחיים תקינים במיידי? אודה לתשובה :).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סקרואליטיס - כאבי תופת

הוספת תגובה

• סקרואליטיס - כאבי תופת - תגובה

ד''ר אנה קופרמן
    18/12/2014

שלום רחל
    התקף שאת מתארת מתאים ביותר לבעית גב אולי עם בלט דיסק ולחץעל העצב, הרבה פחות התמונה מתאימה לסקרויאליאטס
    מנוחה עוזרת , את יכולה לקחת משככי כאבים
    במקרה הנוכחי יש צורך בבדיקה עיי אורטופד
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התיחסותך המהירה

רחלי
    19/12/2014

האבחנה נעשתה ע״י מיפוי עצמות. קיבלתי 2 מחזורים של טיפולים בארקוקסיה שלא עזרו ולכן ההמלצה היתה לטיפול ביולוגי. דחיתי את העניין בגלל ההשלכות שיש לטיפול מסוג זה. בהתחשב במצבי הנוכחי, כנראה שאצטרך כן לפנות לטיפול זה. האם מנוחה עוזרת לדלקת הספציפית הזו להעלם? כי בנתיים זה היום השלישי שאני שוכבת ולא מסוגלת לעמוד על רגליי מגודל הכאבים. תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו