dissecting cellulitis of the scalp

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• dissecting cellulitis of the scalp
    כרמי
    03/03/2015

ערב טוב דר אבחנה של dissecting cellulitis of the scalp, מעל כמה שנים יכולים לעורר כאבי פרקים ונוגדנים אוטואומניים?? כמה מעל 3 שנים לא מצלחים לפתור לי את הבעיה הזו , אין תרופה של נתנו לי, עקב כאבי הפרקים והנוגדנים האוטואומניים היה חשד ללופוס, אך כל הראומטלוגים טענו שזה מהפולוקוליטס הקשה שיש לי בקרקפת, אשמח להכוונה לאין עלי לפנות לפתור את המצוקה הזו, היא הרסה לי את החיים, אני בן 33 בריא ללא מחלות בדיקת דם נעשת בקופת חולים Ana חיובי Dna שלילי Rnp חיובי Sm היה חיובי רק בשתי בדיקות הראומטלוג שלי מבית חולים בני ציון שלח אותי לבדיקות דם בנושא בטענה שהם יותר אמינות בבית החולים ויצא Ana חיובי Rnp חיובי Ssa חיובי sm שלילי וכל שאר הבדיקות שליליות, לציין אני מטופל בפלאקווניל ואני לא רואה שהוא עוזר לי , אין לשום ראומטלוג אבחנה חד משמעית ללופוס , לציין כשהדלקת בקרקפת מופיעה מופעים כאבי הפרקים בשורש כפות הידיים, וצריבה בעיניים והרגשת חולה, כל בדיקות הדם שלי תקינות לחלוטין ללא שום סימן דלקתי, אשמח שתעזרו לי בנושא כי אני מיואש
    חזור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    dissecting cellulitis of the scalp

הוספת תגובה

• בדיקות דם

כרמי
    04/03/2015

אלו בדיקות דם של היום

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקת דם

כרמי
    04/03/2015

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• dissecting cellulitis of the scalp - תגובה

ד``ר יונתן וולמן
    04/03/2015

העצה הטובה ביותר היא לפנות לרופא עור המומחה במחלות אוטואימוניות. נראה שיש מקום למרפאה בבית חולים, כזאת שיש לה קשר עם ראומטולוגים.
    מכיוון שהבעיה העיקרית שאתה מציג היא בעיית עור- הרופא המוביל את המקרה צריך להיות רופא עור.
    לגבי ראומטולוגיה- צריך לוודא שאין מערכת אחרת מעורבת במחלה (כליות, כבד וכו').

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דר וולמן

כרמי
    04/03/2015

תודה דר על התשובה,
    לגבי מערכות אחרות אין לי פגיעה במערכות אחרות ולא בכליות, אין חלבון בשתן והממדים תקין בכול המשורים
    2 זה נראה שזה לופוס?
    3 אני עושה כל 3 חודש בדיקות דם למה נוגדן sm רוב הזמן שלילי ובבדיקות אחרות חיובי, האם זה קשור לדלקת שיש לי בקרקפת, או שהלופוס שאצלי הוא היא בעיה בפני עצמה אשר פרצה מהדלקת
    אני מטופל אצל דר גלב סלוודין בני ציון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איפה אני יכול למצוא רופא עור

כרמי
    04/03/2015

איפה אני יכול למוצא רופא עור המתמחה במחלות אוטואומוניות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דר וולמן - תגובה

ד``ר יונתן וולמן
    05/03/2015

יכול להיות שמדובר בלופוס.
    תוצאות שונות של אותה בדיקה יכולות להיות מוסברות ע"י שיטת מעבדה שונה.
    יש לך רופא מעולה.
    שאל אותו לגבי רופא עור מתאים באותו מרכז רפואי.
    תמיד יש אפשרות לחוות דעת נוספת של רופאי עור אחרים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו