אשמח להכוונה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אשמח להכוונה
    אביטל
    17/11/2015

שלום, סליחה על האורך פשוט אני מנסה לקבל תשובה כמה שיותר מדוייקת כי אני בלחץ מטורף. אני בת 23, שנה לאחר לידה, לפני כ5 חודשים התחלתי להרגיש כאבים בעצמות(לא כאב בתנועה אלא כאב בעצם כשאני נשענת על שולחן, נשענת על הדופן של המיטה) עשיתי בדיקות דם והalk היה 150, לאחר שבועיים 130 ולאחר חודש 133. עשיתי בדיקות כבד והכל תקין, כמו כן עשיתי מיפוי עצמות וראו קליטה קלה בברכיים שטוענים שאלו כנראה שברי מאמץ או שינויים ניוונים בגדר הנורמה. הלכתי לאורטופד והוא טוען שזה לא תחום הטיפול שלו ושאפנה לראומטולוג. יש לי כאבים קלים מאוד בשורש כף היד אך אין קושי בתנועה או כאב מתגבר. בגוף אין כאבים בתנועה אלא אם אני נשענת על משהו. אני בלחץ כל כך גדול שאני לא יכולה לתפקד וכל היום רק חושבת על זה. מה זה יכול להיות ומה עלי לעשות? תודה רבה וסליחה על האורך!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אשמח להכוונה

הוספת תגובה

• אשמח להכוונה - תגובה

ד''ר אנה קופרמן
    19/11/2015

שלום אביטל
    לחץ תמיד משפיעה על החמרה כל הסימנים לכן
    דבר ראשון את צריכה חהירגע
    תמונה קלינית שלך לא ספיציפי מ, לפעמים , אחרי לידה נשים סובלת מתופועות כמו שאת סובלת
    כאבי פרקים , לפעמים נמלים בידיים בעיקר
    חשובה בדיקה ראומטולוג לצורך לשלול סימנים קלינים ו החלטה לגבי בירור נוסף

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אשמח להכוונה - תגובה

ד''ר אנה קופרמן
    19/11/2015

שלום אביטל
    לחץ תמיד משפיעה על החמרה כל הסימנים לכן
    דבר ראשון את צריכה חהירגע
    תמונה קלינית שלך לא ספיציפי מ, לפעמים , אחרי לידה נשים סובלת מתופועות כמו שאת סובלת
    כאבי פרקים , לפעמים נמלים בידיים בעיקר
    חשובה בדיקה ראומטולוג לצורך לשלול סימנים קלינים ו החלטה לגבי בירור נוסף

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו