טיפול בדלקת במפרק הלסת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול בדלקת במפרק הלסת
    שרי
    19/07/2017

יש לי כאבים עזים שמקרינים לאוזן ימין ולחי ימין. אחרי שבוע ימים של נטילת אטופן 1200 מ"ג ליום ו3 ימים אחרונים העבירו אותי לארקוקסיה 1 כדור לאחר שהאטופן לא עזר, בין לבין טיפות אופטלגין 60 טיפות כל 3 שעות ועדיין אין הטבה משמעותית. לא יכולה לסגור עת השיניים כמו שצריך אבל זו לא הבעיה העיקרית. אני מרגישה במישוש הלחי בחלק שצמוד לאוזן מעין "ג'ולה" רכה ובנוסף יש לי הפרשה מוך האוזן החוצה (נטולת ריח) יש לי הרגשה שמדובר במשהו מעבר לסתם דלקת במפרק שמסבה לי כאב רב מה לעשות? אני עובדת עצות ו"מרעילה" את עצמי בכדורים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפול בדלקת במפרק הלסת

הוספת תגובה

• תגובה

ד``ר יונתן וולמן
    23/07/2017

הסיבה השכיחה לדלקת במפרק הלסת היא שחיקה. שחיקה היא לא בעיה ראומטולוגית, אלא קשורה לרופא פה ולסת. לפעמים מבצעים CT ואפילו MRI כדי להביו מה הבעיה, והפתרון יכול להיות כירורגי מצד אחד, שימוש בסד ופיזיוטראפיה מצד שני.

דלקת במפרק הלסת יכולה להיות חלק ממחלה דלקתית כללית של המפרקים שמערבת בין השאר גם את מפרק הלסת. אז הטיפול יכול להיות תרופתי אנטי דלקתי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו