האם וכיצד להפסיק טיפול ביומירה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם וכיצד להפסיק טיפול ביומירה
    סימה יצחק
    02/10/2017

שלום רב, אני סובלת מזה שנים מארטיטיס ראומטיק, מטופלת מזה כשנתיים וחצי ביומירה מקבחת זריקה אחת לשבועיים, לאחרונה חליתי בדלקת של התירואיד,וטופלתי באנטיביוטיקה, ולפני כשבוע חליתי בדלקת בכתף ימין מלווה באודם ונפיחות גם לאורך הזרוע ומתחת לבית השחי,מלןווים בכאבים נוראיים. טופלתי באנטיביוטיקה,ועדיין יש לי כאבים והגבלה בתנועות,ונפיחות בכ היד,אני חוששת שהיומירה שמורידה את מערכת החיסון וכתוצאה מכך חליתי בדלקות שונות. שוקלת להפסיק את זריקות היומירה,השאלה אם אני יכולה להפסיק את היומירה בבת אחת או שצריך בהדרגה, ומהם תופעות הלואי שעלולות להיגרם מהפסקת היומירה. אודה לתשןבתכם המהירה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תגובה

ד``ר יונתן וולמן
    14/10/2017

אם יש חשד לזיהום (אם קיבלת אנטיביוטיקה, סביר להניח שזו המחשבה)- חייבים להפסיק טיפול ביולוגי מאותה סיבה שציינת- דיכוי מערכת החיסון. אין צורך לעשות את זה הדרגתי- פשוט מפסיקים. תעדכני את הראומטולוג המטפל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לתשובה

סימה יצחק
    14/10/2017

לדר" וולמן שלום רב, אני סימה יצחק מודה לך על תשובתך לגבי הפסקת הטיפול ביומירה, קיבלתי מענה לשאלה וגם לגבי הספקות שהיו לי . תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו