מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהמתן11/08/2010
אני בן 18 לפני גיוס, לפני 8 חודשים התחילו לי בעיות ברכיים שאני חושב שנגרמו מאימונים שעשיתי לפני הצבא. כנראה משהו באימונים לא היה טוב ואיך שהוא הברכיים שלי נדפקו.
כשאני עולה במדרגות או רץ ספירנט בסוף המאמץ הקטן הזה אני מרגיש לחץ על הברכיים ואני חייב להפסיק. הייתי אצל רופא משפחה והוא כמובן לא מצא כלום, עשיתי צילומים ולא מצאו כלום והייתי אצל אורתופד ששלח אותי בחזרה לרופא משפחה עם ידיים ריקות. בקרוב אני מתחיל פיזיותרפיה.
השאלה שלי היא האם יכול להיות שזה יעזור ואני יוכל להיות קרבי ? ואם לא האם אתם מכירים מצב דומה ואיך הבן אדם התמודד עם הצבא שמגייס אותו לקרבי.
תודה רבה, מתן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתן שלום רב!!
לינוי13/08/2010מתן שלום רב!!! הגעת לפורום שלא עוסק בשאלתך.... אך בעיות ברכיים מאוד נפוצות וזה בגלל מבנה הברך והמשקל ש"מוחזק" עליו מבנה הברך שלנו מאוד לא יציב כאבים שנגרמים בברכים נובעים בדרך כלל "משימוש יתר" כמו בפעליות גופניות למשל ריצה וכו.... כאשר אנחנו מבצעים פעילות ספורטיבית צריך להשתמש בציוד הנכון לאותו פעילות.... יש לבצע חימום והרפיה לפני ואחרי האימון דבר שחשוב ומונע נזקים.... יש לחזק את השרירים בהדרגה לפי הקצב האישי של כל אדם... נתן להניח קרח לאחר האימון על מנת להקל על הכאב.... אם בצעת את הדברים הללו ופעלת נכון יש להתייעץ עם בפיזיותרפיסט מוסמך, יכול להיות שכרגע יש בעיה שלא נראת ויכולה להחמיר.... אני בתור משהי שבצבא יכולה לומר לך שזה רק הבחירה שלך!!! כמובן עם יש לך פרופיל 97 אך בריאות קודמת להכול כי יכול להגרם נזק שילווה אותך כל החיים!!!! תעשה את השיקולים שלך עם אתה בוחר להתגייס לקרבי או לא ותאמין לי שכל מי שבצא תורם ולא חשוב מה התפקיד שלו!!!!! דרך הגב בצא יש תופס שנקרא תופס 55 ורוב האנשים שממלאים אותו ורוצים שינוי שיבוץ לקרבי מקבלים תשובה חיובית ב99% מהמקרים..... אני מציעה לך להתייעץ עם מומחה.... מקווה שעזרתי... וגיוס מהנה וכל!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבי ברכיים בעקבות אימוני כושר
ד''ר מרב לידר13/08/2010כאבי ברכיים המופיעים לאחר תקופה של מאמץ גופני אינטנסיבי, ללא ממצא בצילומים רגילים וללא ממצא משמעותי בבדיקת אוטופד הם לרב תולדה של עומס על השרירים והרצועות בתוך וסביב המפרק. מנוחה ופיזותרפיה בדרך כלל פותרות את הבעיה.
במהלך השירות במסגרת קרבית, חיילים רבים סובלים מכאבי ברכיים במאמץ עקב העומסים הגדולים, הסופרה-פיזיולוגיים, אותם הם מבצעים. רק חלק קטן מהם מפתח נזק הדורש התערבות רפואית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
הפסקת שיווק התרופה אתופן דחוף
שלום לך אשמח לתשובה בהקדם
כאבים במפרק הירך השמאלי בת 63
תוצאות anti ccp וrf- בת 35
פיענוח mri גפה תחתונה - חולת קרוהן
דלקת מפרקים וקורונה- בת 70
קבלת חיסון לקורונה כשיש דלקת מפרקים
RVO בעין ואבחון אפשרי של בכצ`ט
לאיזה רופא כדאי לפנות ואיזה בדיקות לבקש?
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)