סימבאלתה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סימבאלתה
    זהבה
    27/11/2010

ד"ר שלום!
    אני בת 53 סובלת ממחלת פרקים. עברתי שני ניתןחים של מפרקי הברך (בשתי הרגליים יש לי תתותבות בברכיים)
    גם לאחר ניתוחי הברכיים אני עדיין סובלת מכאבים, לאחרונה יש לי כאבים גם בקרסול, בכפות הרגליים, "שינויים ארתריתיים ברורים במפרקים טרסאליים וכן ארתירתייםניכרים במפרקי השופארת"
    עפ"י צילום סיטי.
    הייתי במרפאת כאב וקיבלתי כדורים בשם סימבאלתה וכן טרמדקס OD200.

שאלתי היא מה תועלתה של התרופה סימבאלתה לאבחונים שהצגתי כאן.
    נטלתי את התרופה פעם אחת והרגשתי בחילות נוראיות, שלשולים וצמרמורת ופניתי לעלון של התרופה וראיתי שהיא בעיקר לדיכאון, אינני אישה דיכאונית כלל. למה נתנו לי תרופה שכזו? האם כדאי להפסיק ליטול את התרופה?

בתודה מראש,
    שבוע טוב!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סימבאלתה

הוספת תגובה

• סימבאלתה - תגובה

ד''ר מרב לידר
    30/11/2010

סימבלטה ניתנת לא רק לאנשים הסובלים מדכאון אלא גם במצבים של כאב על רקע עצבי או "כאב מרכזי" למשל בתסמונת הפיברומיילגיה. סימבלטה יעילה מאד כטיפול במצבי כאב שונים וככל הנראה ההתרשמות היתה שעוצמת כאביך מצדיקה הטיפול. בחילה היא אכן תופעת לוואי שכיחה. אם אין הקלה כעבור שבועיים יש לשקול הפסקת הטיפול. המינון הנמוך (30 מ"ג) פעמים רבות נסבל טוב יותר מאשר 60 מ"ג

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו