דלקת פרקים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דלקת פרקים
    דורית
    12/02/2011

שלום רב,
    מזה כשנתיים בדיקות הדם שלי אינן טובות, בפרט רמה מאוד נמוכה של פרטינין. לאחר ייעוץ המטולוגי הופנתי לבדיקות נוספות. עפ"י תוצאות הבדיקות האחרונות, רופאת המשפחה טוענת כי הפרופיל מתאים לאדם עם דלקת פרקים (RF חיובי, DNA וANT,וANA חיובי) או לבטח מחלה אוטואימונית אחרת. העניין הוא שאיני סובלת מסימפטומים כלשהם שקשורים למערכת השלד.הפנייה לבירור החלה בעקבות סחרחורות שמהן אני סובלת יותר משנה.
    עוד דבר שחשוב לציין הוא שמזה כשנתיים אני מטופלת בטיפול הומאופתי בעקבות בעיות שונות (דלקות בעיניים, יבלות במיתרי הקול). הטיפול עזר עם זאת נראה שמאז הטיפול תוצאות בדיקות הדם טובות פחות ופחות.
    שאלותי הן:
    1. האם תיתכן מחלת פרקים ללא סימפטומים?
    2. האם הטיפול ההומאופתי יכול להשפיע על בדיקות הדם בצורה כזאת שיתקבל פרופיל מוטעה?
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דלקת פרקים

הוספת תגובה

• דלקת פרקים - תגובה

ד''ר מרב לידר
    13/02/2011

בדיקות דם יכולות לעיתים להקדים סימפטומים קליניים ולעיתים יש בדיקות חריגות ללא כל סימפטומים.
    תרופות שונות עשויות לגרום לחריגות בבדיקות הדם, כולל תרופות הומאופטיות שלא תמיד ברור מה הן מכילות.
    רצוי להבדק על ידי ראומטולוג, לעיתים יש תלונות שאת מייחסת לבעיה אחרת שקשורות כולן במחלה אוטואימונית, כולל כאבי ראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו