כאבים בפרק כף היד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים בפרק כף היד
    מארק
    13/04/2011

שלום רב!
    כבר תקופה ארוכה מאוד אני סובל מכאבים בפרק כף היד. זה בא לידי ביטוי בדברים הכי בסייסים, כמו להרים את עצמך בבוקר מהמיטה ולהשען על יד - דבר מלווה בכאבי תופת.
    נתנו לי כדורים (שאת שמם אני לא זוכר), שתיתי אותם 10 ימים, הכאב נעלם וכעבור 3 ימים אחרי שסיימתי את הכדורים הכאב חזר כפליים.
    אשמח אם תמליצו לי על רופא מומחה טוב (איזור בארץ לא משחק תפקיד). אני חבר ב"מכבי" ואם יש רופא מומחה שעובד עם הקופה, זה יהיה עוד יותר טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים בפרק כף היד

הוספת תגובה

• השם של התרופה: ARCOXIA 90MG 10 TAB

מארק
    13/04/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבים בפרק כף היד - תגובה

ד''ר מרב לידר
    21/04/2011

שלום רב,
    כאב שנעלם לאחר 10 ימים של טיפול בתרופה ממשפחת ה- NSAIDS, כארקוקסיה, לחלוטין, הוא קודם כל סימן טוב.
    בשלב ראשון כדאי לקחת הטיפול לתקופה ממושכת יותר (שבועיים - שלושה).
    במקביל התייעץ עם רופא המשפחה ועל סמך בדיקתך יקבע אם כדאי להפנותך לאורטופד או לראומטולוג וגם יוכל להפנות לצילומים ובדיקות מלמדות.
    אנחנו לא נוהגים לתת המלצות שמיות על עמיתינו באתר.
    לשם כך ניתן לפנות לפורום שאינו מקצועי.
    בהצלחה וחג שמח.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו