איפהמשיג משקולות לתרגילי כתף בהידרו

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איפהמשיג משקולות לתרגילי כתף בהידרו
    אורן
    18/11/2011

שלום רב ותודה על העזרה.
    לפני שנתיים בערך לימדו אותי תרגילי הידרוטרפיה לכתפיים שאני סובל מכאבים, אני זוכר את כל התרגילים ורציתי לעשות מנוי לבריכה כדי לעשות אותם, אך אני מתקשה למצוא משקולות מתאימות לתרגילי כתפיים מתחת למים, איפה ניתן להשיג בבקשה משקולות כאלה במיוחדות לתרגלי כתפיים במים, תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• איפהמשיג משקולות לתרגילי כתף בהידרו - תגובה

אילנה לם
    18/11/2011

תנסה במגה ספורט, או בדוגלה ברחוב שביל המפעל בתל אביב , או באנרג'ים בהרצליה או טלי ספורט בירושלים לדעתי עודים גם משלוחים ,בהצלחה !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איפהמשיג משקולות לתרגילי כתף בהידרו - תגובה

מושי חרוש
    18/11/2011

שלום אורן
    טלי ספורט ואנארג'ים עדיף,אבל!!! שים לב להתנגדות המשקולת למים. יש שלושה גדלים,אני לא יודעת מה המצב שלך כעת, לא ממליצה להתחיל עם התנגדות גדולה מידי, תתחיל בינוני ומשם כשתרגיש יותר חזק תעבור להתנגדות מרבית. גם אם יגידו לך שכדי כי יותר זול!!! הגוף שלך יותר יקר! שמור עליו!
    בהצלחה
    מושי חרוש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו