מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ילדה בת 3 פוחדת ממיםרומי15/01/2013
שלום רב,
יש לנוי מנוי משפחתי לבריכה ציבורית (מחוממת בחורף) ולאחרונה התחלנו לקחת את בתנו הקטנה שמלאו לה 3 כדי ללמד אותה לשחור אבל היא מאוד פוחדת ולא מוכנה אפילו להתקרב למים גם לא בבריכת הקטנים. כשמנסים לקרב אותה היא צורחת עד השמים. מה עושים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ילדה בת 3 פוחדת ממים - תגובה
אילנה לם15/01/2013רומי שלום
אין סיבה לדאגה! יש ילדים שיש להם רתיעה ממים , ילדים זהירים , בעיקר בגיל הזה ,וצריך לתת להם את הזמן להתרגל ולהתאקלם לסביבת מים , בריכה וים , אני מציעה ש ,אל תעשו מזה עניין תנו לה לשבת ליד הבריכה, אפילו על הספסל ולצפות בכם נכנסים למים או לצפות יחד איתה על הבריכה לטייל מסביב לבריכה לגלות אמפתיה לכך שיש לה רתיעה ואני מבטיחה לכם שאם לא תעשו מזה עניין ולא תדברו על זה יותר מידי , זה ישתחרר לאט לאט , אני מכירה את המקרים מהסוג הזה לעומק ואומרת לכם בודאות להניח ולתת לה בקצב שלה ,גיל 3 זה גיל מוקדם לגילאי שחיה חכו לקיץ שזה נעים ובריכת הפעוטות פעילה ועם הזמן זה יסתדר ! אם עד גיל 5 היא תמשיך לגלות התנגדות צרו איתי קשר שוב !אשמח לעזור אם מתעוררות שאלות נוספות בעניין
בברכה !
אילנה לם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)