מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תעודת הידרותרפיה- האם ואיפה כדאי ללמודשירה23/07/2017
שלום,
אני מסיימת תואר ראשון בבן גוריון ומתעניינת בתחום ההידרותפיה.
אין לי רקע של לימודי פיזיותרפיה.
אני מאוד אוהבת לשחות ומרגישה שהמים הם ריפוי, אציין כי לא יצא לי להיות בטיפול הידרותרפי, כך שאני לא מכירה את העולם לעומק.
רציתי לשאול הידרותפיסטים וגם מטופלים, האם כדאי ללמוד את המקצוע? האם בקבלה לעבודה בבריכת הידרותפיה חשוב שהמועמד לא בא מרקע של פיזיותרפיה?
וכן, כמה מסובך למצוא עבודה בתחום? איפה כדאי ללמוד? (נניח והמיקום שלי גמיש).
תודה מראש,
שירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לימודי הדרו תרפה
עזרא שגיא23/07/2017שלום וברכה,
תכני לימודי הדרו תרפיה משלבים לימודים עיוניים ומעשיים. הלימודים המעשיים נלמדים בברכות טיפוליות מיוחדות. לומדים קורס בסיסי באנטומיה, קורס בסיסי בפיזיולוגיה, לימודי מיומנויות שחיה בסיסיות וכן לימודי הוראת שחיה וקורס עזרה ראשונה שנלמדים כקורסי חובה. במסגרת הקורסים הכרוכים בעבודה במים.
תחומים מרכזיים הנלמדים בלימודי הדרו תרפיה...
בהמשך לומדים הסטודנטים על התכונות הפיזיקליות של המים, עקרונות הקשורים בהיבטים הבטיחותיים, היתרונות והחסרונות שמטפלים בעזרת המים. , עקרונות בנירולוגיה ואורתופדיה הקשורים לטיפול בהדרו תרפיה, והקשר ביניהם. כיצד יכולים המים לסייע בבעיות פסיכולוגיות והתנהגותיות בקרב אוכלוסיות עם צרכים מיוחדים, ילדים, נוער ומבוגרים.
מקצוע ...הדרו תרפיה משתייך למקצועות הרפואה המשלימה.
זה תחום עצמאי ואינו קשור לפיזיותרפיה.
בהמשך ולצורך ההתמחויות השונות ובתחומי השיקום, יש צורך להשלים לימודי הסמכה הקשורים לאותו התחום.
יש דרישה לאנשי מקצוע בתחום...
ולעניין מסלול הלימודים ובאיזה מוסד ללמוד . תלוי לאיזה תחום ולאיזה כיוון את רוצה להגיע.
ישנם סוגים רבים ושונים של הכשרת הדרו תרפיסטים.
ומכוון שאת לא מכירה את המקצוע הזה,,,,
לדעתי כדאי לך להתנסות במספר ברכות שונות ולהתרשם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלימודי הדרו תרפה
עזרא שגיא23/07/2017שלום וברכה,
תכני לימודי הדרו תרפיה משלבים לימודים עיוניים ומעשיים. הלימודים המעשיים נלמדים בברכות טיפוליות מיוחדות. לומדים קורס בסיסי באנטומיה, קורס בסיסי בפיזיולוגיה, לימודי מיומנויות שחיה בסיסיות וכן לימודי הוראת שחיה וקורס עזרה ראשונה שנלמדים כקורסי חובה. במסגרת הקורסים הכרוכים בעבודה במים.
תחומים מרכזיים הנלמדים בלימודי הדרו תרפיה...
בהמשך לומדים הסטודנטים על התכונות הפיזיקליות של המים, עקרונות הקשורים בהיבטים הבטיחותיים, היתרונות והחסרונות שמטפלים בעזרת המים. , עקרונות בנירולוגיה ואורתופדיה הקשורים לטיפול בהדרו תרפיה, והקשר ביניהם. כיצד יכולים המים לסייע בבעיות פסיכולוגיות והתנהגותיות בקרב אוכלוסיות עם צרכים מיוחדים, ילדים, נוער ומבוגרים.
מקצוע ...הדרו תרפיה משתייך למקצועות הרפואה המשלימה.
זה תחום עצמאי ואינו קשור לפיזיותרפיה.
בהמשך ולצורך ההתמחויות השונות ובתחומי השיקום, יש צורך להשלים לימודי הסמכה הקשורים לאותו התחום שבו תבחרי.
ישנה דרישה לאנשי מקצוע בתחום...
ולעניין מסלול הלימודים ובאיזה מוסד ללמוד . תלוי לאיזה תחום ולאיזה כיוון את רוצה להגיע.
ישנם סוגים רבים ושונים של הכשרת הדרו תרפיסטים.
ומכוון שאת לא מכירה את המקצוע הזה,,,,
לדעתי כדאי לך להתנסות במספר ברכות שונות ולהתרשם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)