הידרותרפיה והיפראקטיביות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הידרותרפיה והיפראקטיביות
    ש.
    23/11/2010

שלום,בני בן ה4 היפראקטיבי{כמובן שי גם בעיות של קשב וריכוז}.
    הדבר משפיע עליו ביותר בעיקר במהלך הגן-גננות כועסות ,ילדים מפחדים שיציק להם וכ'ו,,,
    עברתי לתזונה כמה שיותר טבעית ונטולת סוכר.
    אני מביאה לו כל בוקר לגן,לחם שיפון ללא סוכר.
    בהמלצת הנתורופתית שלי שראתה אותו-היא המליצה לי על תרופה הומאופתית שנקראת "רוס טוקס"-התחלתי היום לתת לו,הבנתי ממנה שזה אמור קצת לאזן את חוסר השקט שלו.
    אנחנו משתדלים לעשות קצת פעילות תחושתית לפני הגן-קפיצות בטרמפולינה,מסאז'ים,וכ'ו,,
    ואני כל הזמן מחפשת עוד דרכים לעזור לו.
    האם הידרותרפיה זה משהו שיכול לעזור?

בברכה

שושי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• יש סיבה שרק הודעתי נותרה ללא מענה??

ש.
    29/11/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הידרותרפיה והיפראקטיביות - תגובה

אילנה לם
    30/11/2010

שושי שלום
    מצטערת שלא נענית עד עכשיו , לא יודעת איך פספסנו את ההודעה שלך , מתנצלים!
    הידרותרפיה יכולה לעזור בהחלט אבל לא פותרת את הבעיה ואת הקשיים , המים מקום נפלא להוציא אגרסיות ואנרגיות והמים בהחלט מרגיעים ממקדים וממרכזים את הילד ואני ממליצה מאוד על שחיה והידרותרפיה כתוספת
    בברכה
    אילנה לם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הידרותרפיה והיפראקטיביות - תגובה

מושי חרוש
    30/11/2010

שושי שלום
    העיסוק שלי התעמלות במים.לכן לא חזרתי עם תשובה. בכל אופן כל הכבוד על כל מה שאת עושה למען ילדיך, כל הצעדים שלך נראים טובים ומושקעים. לי נראה שפעילות גופנית עם במים ואם לא יכל לתרום, בכיך שיהיה הוצעת אנארגיה מכוונת. ליהיות איתו בגן משחקים,במקומות פתוחים,שיוכל לרוץ...במים כל המשחקים להכנה לשחיה, הרגלי מים, גם מאוד מרגיע ילדים. בבית איזי שפירא ברעננה , עובדים מאוד יפה עם ילדים עם בעיות גם של קשב וריכוז.
    שוב כל הכבוד! על ההשקעה!
    מאחלת הצלחה!
    מושי חרוש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו